Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
RedmeX - FK
Re: Pěkně to tu chcípá -Pojďte si postěžovat, pokecat, pohádat..
stará dobrá VŠ 
ja som ešte večer chcel vsať ráno o 7:30 na prednášku. Nakoniec som si to rozmyslel a spal som do 8:30
A keďže už dnes viac školy nemám mám pokoj...
Ale zase na mňa lezie choroba. Už nech je vonku naozaj teplo, lebo ma to takto nebaví...
ja som ešte večer chcel vsať ráno o 7:30 na prednášku. Nakoniec som si to rozmyslel a spal som do 8:30
Ale zase na mňa lezie choroba. Už nech je vonku naozaj teplo, lebo ma to takto nebaví...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak já když mám ranní,tak chodím spát kolem půlnoci a vstávám v 5.No a dnes jsem se taky nevyspal,protože máme doma štěně a to mě nenechá spát dýl než do 6 hodin.Tak jsem ho vzal ven a pak s ním usnul na gauči až do teď 
-
Hazi - FK
Tak už jsem doma, venku je konečně docela pěkně co?
-
Tholis - FK
No u nás je taky nádherně, ale já musím pěšky domů, mě to ničí...
Navíc to dneska v práci vůbec neutíká..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Já chci taky už domů
Ještě přežít jednu hodinu 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
V Jihlavě je pod mrakem a zima.Pošlete sem slunko
-
Tholis - FK
No u nás to fakt chcípá, čekám až mi pošlou podklady, až se tenhle a támhleten vyjádří tak nemám do čeho píchnout, pak cesta domů a doma snad dám s kámošem po letech něco po síti..Se celkem těším:)
Jinak mě celkem překvapilo jak se rozmohlo na felinách označení RS 
-
Dexter - FK
u nás v HK taky krásně svítí, nedalo mi to a musel jsem umejt auti, musel jsem bejt už jen v triku jaký mě bylo vedro
. jinak Kejzi snažil jsem se ukazovat tý kulatý věci na obloze kam má taky svítit ale nijak mě neposlouchá... musíš to mít zaplacený
jako jsme to měli na srazu 
-
Dexter - FK
to víš felicie se ve verzi RS nedělali tak se to tady snaží každej vytvořit podle svých představ... jinak mam taky pedály a řadičku s názvem RSTholis píše:No u nás to fakt chcípá, čekám až mi pošlou podklady, až se tenhle a támhleten vyjádří tak nemám do čeho píchnout, pak cesta domů a doma snad dám s kámošem po letech něco po síti..Se celkem těším:)Jinak mě celkem překvapilo jak se rozmohlo na felinách označení RS
-
Hazi - FK
No tak já jsem feldu taky chtěl omýt, ale nakonec jsem ji projel myčkou a vní slunce nesvítí:) Jinak Kejzi, taky jsem mu rukama ukazoval kam svítit a ono teda nic, ale na druhou starnu my ho tady máme poprve po 3měsících na dyl jak pár minut.
-
Tholis - FK
Dexter: Tak já měl taky fabiáckou řadičku (ale ne RS), pochopím volant, pedáli, řadičku apod, i ty sedačky, ale dát si na čumám označení RS je takový..zvláštní..Třeba DeeKey to má aspoň sladěný s koly že to k tomu pásne, ale někteří exoti co to tu maj to je fakt síla..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
kejzi1 píše:V Jihlavě je pod mrakem a zima.Pošlete sem slunko
Nic nedám, sámy máme málo
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Dexter - FK
jj jasný já ty věci taky nekupoval proto že tam je RS ale že se mi líbí, osobně bych taky asi nic nenapodoboval, nějak mi to nejde k srsti se po něčem ve všem opičit
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tholis:Nedělej z toho kovbojku.Taky jsem to tam chtěl dát na masku místo znáčku Milotec,dokud jsi neměl v plánu Rs a chtěl jsi vyvařovat komplet tvoje auto tak jsi nebyl tak chytlavej na všechno
Jinak jestli mi zítra sem dorazí slunko tak taky nic nedám
Jinak jestli mi zítra sem dorazí slunko tak taky nic nedám
-
Tholis - FK
kejzi1: čekal jsem že to někdo zmíní
Tak nějak se to nabízí že? Ale mě tam tenhle znáček vadil vždycky, je to jako tam dá TDI a auto je benzín. Je to fakt komický...Ještě bych to pochopil u vymazlené 1,6ky, nebo auta které majitel snaží do RSa stylizovat, bohužel někteří majitélé mají styl RSa jen v tom znáčku...Třeba DeeKey, má aspoň podobné kola spiderum (přivřu oči), mailo tam dával sedačky a vůbec makal na tom aby to vypadalo.. Ale u některých jen to jen o tom se zalíbit,nemá to nic společného s tím že to má nějak vypadat..
Vyvařovat auto jsem chtěl, felinu jsem měl rád, nedám na ní dopustit, ale lepit na ní znáčky RS, nebo z ní dělat něco co není jsem nikdy nechtěl. Jde to tuším dost dobře poznat na stylu úprav a na tom co jsem psal ve svém topicu naše/vaše stroje. Kritický jsem tak nebyl to je fakt, ale zase jsem neměl co kritizovat...Teď se nějak urodilo a styl že se má jen chválit se mi nelíbí...bohužel tady je dost častý..Kterákoliv kritika je tu přijata s nelibostí (pokud jí neřekne někdo vyloženě známej)
Jinak sluníčko je fajn, hned je veseleji, máme novej kancl kde je velké okno tak to sem praží a je tu v práci takovej optimismus...
Vyvařovat auto jsem chtěl, felinu jsem měl rád, nedám na ní dopustit, ale lepit na ní znáčky RS, nebo z ní dělat něco co není jsem nikdy nechtěl. Jde to tuším dost dobře poznat na stylu úprav a na tom co jsem psal ve svém topicu naše/vaše stroje. Kritický jsem tak nebyl to je fakt, ale zase jsem neměl co kritizovat...Teď se nějak urodilo a styl že se má jen chválit se mi nelíbí...bohužel tady je dost častý..Kterákoliv kritika je tu přijata s nelibostí (pokud jí neřekne někdo vyloženě známej)
Jinak sluníčko je fajn, hned je veseleji, máme novej kancl kde je velké okno tak to sem praží a je tu v práci takovej optimismus...
Pokud je to okno velké, aby to v létě nebyl skleník.... to by asi sluníčko nebylo tak žádané...Tholis píše:kejzi1: .....
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Tholis - FK
Máme tu klimatizaci, jedinej problém je že jsme přímo nad hlavní ulicí, kde se provoz nezastaví, tak tu slyšíme trolejbusy a nejvíc takové ty tunery, co si myslí jak jsou in když mají tuc tuc, nebo když ohoblují gumy (no s těm gumama blbne občas každej)
-
SobiM - FK
Tholis:Asi ti hodně moc ležím v žaludku vid???
Jestli máš semnou nějaký problém,tak si svoje názory na mě nech pro sebe!Díky
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 31. bře 2009 22:17:55, celkem upraveno 1 x.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
V tomto tématu a spamovat

Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
Tholis - FK
Nejsem v diktatůře
Mohu si říkat co chci
Ach jo to neuneseš kritiku? Tak pokud máš argumenty tak sem s nimi? to že mám být zticha mě moc nezklidní
No prostě mi vadíš, jak se vyjadřuješ, jaké máš postoje apod. Nikdo není dokonalej lidi si hold nesednou..se s tím smiř. No přeju všem dobrou noc budu tu zase ráno:)
Drahoš: nepochopil jsem tvou reakci
Drahoš: nepochopil jsem tvou reakci
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tholis: Pochopit jsi ani nemoh, protože SobiM upravil svůj příspěvek dřív než sis ho mohl přečíst 
Psal, ať tady nespamuješ
Psal, ať tady nespamuješ
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
taky mam znak vRS na predni masce
a protoze to Tholisovi vadi tak jich tam dam deset
jinak tholise chapu...on si koupi oktavku rs za nejakych 250tis ( nevim za kolik ) a amateri na feldaklubu s prumernou cenou auta +- 20tis taky jezdi v Rsu
a to se vyplati
jinak tholise chapu...on si koupi oktavku rs za nejakych 250tis ( nevim za kolik ) a amateri na feldaklubu s prumernou cenou auta +- 20tis taky jezdi v Rsu
a to se vyplati
-
Tholis - FK
xmorfeus: Sice to ten důvod není a cena byla mnohem nižší, ale i kdyby ano je to další důvod
Ale svůj čas si projel morfe, první to zmínil kejzi1. Jestli si ty a SobiM myslí že za 20tis jezdí v RSu protože tam máte znáček, tak mám z vád radost a opravdu vám to závidím, tahle myšlenka mě vážně nenapadla..smekám..Navíc mě to může být fuk, nejsem jako SobiM že si honím Ego na předjíždění luxusních aut a nejsem jako většina kluků co si ten znáček lepí jen proto že už neví co na ten svůj basl dát...Nepočítám samo všechny kluky u některých se to ještě dá pochopit
Jinak morfe ještě oceňuju že nenarážíš na počty přízpěvků-nějak mi zase přibyli, tohle téma je náročně na odpovědi
Tak piš piš den je dlouhý 
morfé jestli jich tam dáš deset a nafotíš ho fakt u mě děsně stoupneš v ceně a budu tě uznávat.. A to bez legrace..
morfé jestli jich tam dáš deset a nafotíš ho fakt u mě děsně stoupneš v ceně a budu tě uznávat.. A to bez legrace..
Dobrý ráno,
pánové.... nechápu proč tohle řešíte, ať si dá každý na feldu co chce, třeba ferrari.... je to jeho věc, nikdy se všem nezavděčí...
Někomu vadí vinyl, nálepka RS, pavouk.... mě zase opilej ha°zl, co mi naboural auto ujel a doufám, že je spravedlnost!
pánové.... nechápu proč tohle řešíte, ať si dá každý na feldu co chce, třeba ferrari.... je to jeho věc, nikdy se všem nezavděčí...
Někomu vadí vinyl, nálepka RS, pavouk.... mě zase opilej ha°zl, co mi naboural auto ujel a doufám, že je spravedlnost!
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Tholis - FK
SobiM: Ber to s nadhledem
Vím že si neřekl že znáčkem si měl RSo, ale řekl to morf a jelikož ho má taky jste ve stejném pytli..a pojď se hádát
ty woe teď to vidím ty máš 40kW
No to né...To RS je jako ironie?
to se 40kW dáš fabku HTP?
Korny: A kde byl když jsem měl felinu já a tak moc jsem to potřeboval? Nejlépe na totálku(kterou bych přežil) abych dostal víc než za prodej? No každopádně držím palce ať se to nějak dořeší..Jak to zatím vypadá? Jestli máš SPZ a fotky tak snad to dopadne dobře ne? co ti řekli na PČR? A pochop že to není jedno...já si koupil RS za velké peníze, sobi a morf ho mají za 20tis a znáček.. O to jde a mě to mrzí..
Korny: A kde byl když jsem měl felinu já a tak moc jsem to potřeboval? Nejlépe na totálku(kterou bych přežil) abych dostal víc než za prodej? No každopádně držím palce ať se to nějak dořeší..Jak to zatím vypadá? Jestli máš SPZ a fotky tak snad to dopadne dobře ne? co ti řekli na PČR? A pochop že to není jedno...já si koupil RS za velké peníze, sobi a morf ho mají za 20tis a znáček.. O to jde a mě to mrzí..
Tholis: SPZ, PČR vše mám, i svědky.... dnes zjistím, co na to pojišťováci, uvidíme...
...já si koupil RS za velké peníze, sobi a morf ho mají za 20tis a znáček.. // tak určitě si SobiM a spol. nemyslí, že mají RS....to je přece nesrovnatelné; jen se chtějí odlišit od ostatních... já bych v tom takový problém nehledal...
Když jsem tu byl první dny, jen jsem napsal, že mám rádio Sencora, že je to dobrý rádio poměr cena/výkon a že je srovnatelný se zvučnějšíma značkama, někdy dokonce lepší... vycházel jsem z toho, co jsem měl možnost slyšet a byl jsem za.... ideální tak na pranýř, pro některé
- taky to byl velký problém, vyjádřit svůj názor!
RS Ti přeji, ale pochop.... každý nemá možnost si koupit lepší, tak je rád za svoji třídu a chce být jiný než ostatní...
Mimochodem ego si nehoním, ale taky rád předjedu třeba octavii nebo vw o řadu víš...
...já si koupil RS za velké peníze, sobi a morf ho mají za 20tis a znáček.. // tak určitě si SobiM a spol. nemyslí, že mají RS....to je přece nesrovnatelné; jen se chtějí odlišit od ostatních... já bych v tom takový problém nehledal...
Když jsem tu byl první dny, jen jsem napsal, že mám rádio Sencora, že je to dobrý rádio poměr cena/výkon a že je srovnatelný se zvučnějšíma značkama, někdy dokonce lepší... vycházel jsem z toho, co jsem měl možnost slyšet a byl jsem za.... ideální tak na pranýř, pro některé
RS Ti přeji, ale pochop.... každý nemá možnost si koupit lepší, tak je rád za svoji třídu a chce být jiný než ostatní...
Mimochodem ego si nehoním, ale taky rád předjedu třeba octavii nebo vw o řadu víš...
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Mara - FK
Tholis: Docela pobavíš když se posmíváš Sobimu za jeho nádor na masce, asi máš krátkou paměť s jakou parádou jsi jezdil ty co!? A nevim co tady děláš z toho znáčku za modlu, si ho pak ze svýho auta sundej a můžeš bejt v klidu ne...
-
Tholis - FK
Mara: Já jsem měl něco na autě? He? Já žádnej znáček na autě neměl
Měl jsem tam max tuning masku po předchozím majiteli
A troufám si říci že byla vkusná, i tak si myslím že si mnozí pamatují že jsem jí chtěl dát pryč
a nebyla jako nádor Takže asi tak. Modlu z toho nedělám, žíly mi to netrhá jen mi to příjde úsměvné. A hold mě baví někoho popíchnout, tak z toho zase nedělej něco katastrofického..
-
Mara - FK
Tak já z toho nic katastrofickýho právě nedělám a mluvil jsem o tvý krásný masce 
-
Tholis - FK
Mara: No je to pozůstatek po předchozím majiteli, spolu s maskou tam byli ještě nějaké bíle lakované prvky v interiéru atd. Ty jsem ale vyházel hned. Maska mi moc nevadila, ale když jsem ještě plánoval že felinu vyvařím, tak jsem psal že jí dám pryč-je to dokonce v mém topicu
Jinak hezký kola co je to za značku (ptám se seriózně)..
Jinak hezký kola co je to za značku (ptám se seriózně)..
-
Josh123456 - FK
spíš Perla se vyplatí 
-
Mara - FK
Mě jen přijde divný do někoho rejt kvůli masce a sám mít na autě něco podobnýho. Jaký kola myslíš? Kdyby jsi chtěl na RS speedline 17" tak bych měl na prodej.
-
Tholis - FK
Korny: Ale morf to tak psal že má za 20tis se znáčkem co mám já..Já přece ničím nemachruju proboha
RS není zas tak špica auto, už jen to že je to 7let staré auto a budu 5tej majitel...Navíc s ním nebudu umět jezdit. Jen mi příjde směšné mít znáček někde kde být nemá a ani tu fylozofii to nesplňuje.. Už jsem to tu psal..u některých felin to smysl dává..U sobima mi to smysl nedává, u morfeuse i když jsem jeho auto dlouho neviděl bych ten smysl taky chápal měl ho tuším laděné do sportovna..Odlišit se od ostatních..to chápu, ale takhle??
Předjíždět silnější auto jen proto abych mohl říkat já předjel octavii...no nevím už sem to tu řešil, dle mého je to slušně řečeno zvláštní...
O mé RSko tu celou dobu absolutně nejde,ještě ho ani nemám
Nemám ani auto, přizpívám tu jako chodec
Mara: Podobné to není to se zase nezlob
Má maska nemá s tím co má sobim nic společného. to že někdo chce být jiný to jsem tu nikomu nevyčítal.. Asi jsem fakt citlivej na divný věci, ale když jsem viděl jak má mailo vychytanou felicii RS tak jsem si říkal-k ní to prostě pasuje..a pak vidím tohle..RS speedliny jsou můj sen..Klidně i v 18tce, ale fakt na ně nebudu mít...spíš na podzim..
Předjíždět silnější auto jen proto abych mohl říkat já předjel octavii...no nevím už sem to tu řešil, dle mého je to slušně řečeno zvláštní...
O mé RSko tu celou dobu absolutně nejde,ještě ho ani nemám
Mara: Podobné to není to se zase nezlob
Tholis:Já mám auto za 30tis bez znáčku a i kdyby tam byl, stejně je to jen felda.... je to nesrovnatelné....
Já jsem teď taky "jen" dočasně chodec, ale dnes s vypůjčeným fávem od rodičů..
Předjet silnější auto: neříkej, že jsi to nedělal? Nemluvím o tom, že za každou cenu! ... to taky nedělám, ale když se podaří, není to špatný
Já jsem teď taky "jen" dočasně chodec, ale dnes s vypůjčeným fávem od rodičů..
Předjet silnější auto: neříkej, že jsi to nedělal? Nemluvím o tom, že za každou cenu! ... to taky nedělám, ale když se podaří, není to špatný
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Tholis - FK
Korny: Hele věříš že fakt ne? Opravdu. S autem jsem blbnul, hodně jsem felině dával na prdel, ale že bych předjížděl naschvál silnější a měl z toho radost to ne..Prostě pokud jel pomalu přejel jsem ho a neřešil jsem kdo nebo co to bylo..
Já mám feldu rád a upřímně jsme s mladou hodně vyplesklý že není doma, fakt mi bylo do breku, to co jsem cítil k feldě už asi nebudu..a klidně se mi tu smějte. To auto mě naučilo řídit, bylo to mé první útočiště, v něm jsem relaxoval, jezdil s kamarádma na výlety. S přítulkou jsem v něm spal o dovolený, byla to sanitka, vůz UN prostě spoustu věcí.. Navíc nežrala a opravy taky šli utáhnout. Jezdila dobře. Jsem nakonec rád že skončila v dobrých rukou i když mi ten kluk bude ještě nějaké koruny splácet.. Prostě felda byla srdcovka..nic jiného už být nemohla..Furt mi chybí a mít peníze na pojistku tak si jí nechám...Třeba matias vám tu vysvětlí jak moc jsem jí měl rád..A vy mi tu teĎ předhazujete jak mi narostl nos..To přece není pravda...Nekupuju si ferrari, každej by na to auto měl..Pokud by neměl rodinu a měl normální plat, tak když se člověk uskromní jde to..já si hold nekoupil novej počítač, mobil apod..Neprochlastal jsem nic..Tak na ní mám, ale není fér aby jste mi jí při diskuzích otírali o hubu..Už začínám v něčem chápat keina..
Já mám feldu rád a upřímně jsme s mladou hodně vyplesklý že není doma, fakt mi bylo do breku, to co jsem cítil k feldě už asi nebudu..a klidně se mi tu smějte. To auto mě naučilo řídit, bylo to mé první útočiště, v něm jsem relaxoval, jezdil s kamarádma na výlety. S přítulkou jsem v něm spal o dovolený, byla to sanitka, vůz UN prostě spoustu věcí.. Navíc nežrala a opravy taky šli utáhnout. Jezdila dobře. Jsem nakonec rád že skončila v dobrých rukou i když mi ten kluk bude ještě nějaké koruny splácet.. Prostě felda byla srdcovka..nic jiného už být nemohla..Furt mi chybí a mít peníze na pojistku tak si jí nechám...Třeba matias vám tu vysvětlí jak moc jsem jí měl rád..A vy mi tu teĎ předhazujete jak mi narostl nos..To přece není pravda...Nekupuju si ferrari, každej by na to auto měl..Pokud by neměl rodinu a měl normální plat, tak když se člověk uskromní jde to..já si hold nekoupil novej počítač, mobil apod..Neprochlastal jsem nic..Tak na ní mám, ale není fér aby jste mi jí při diskuzích otírali o hubu..Už začínám v něčem chápat keina..
-
Tholis - FK
Pěkný morfee už jen 7 a hlavně reálných
Ale vypadá to stylově..Je fakt že ten pocit že se odlišíš tam asi opravdu je 
-
SobiM - FK
Tholis:Seru na teba...
Korny:Vidíš to stejně jako já,ale jemu to nevysvětlíš...Myslím Tholise
Mara:On Tholis umí rejpat jen kvůli kravinám víš..a začínám mu přát to,aby mu to nevyšlo a byl nucenej chodit dál pěšky...
xmorfeuz:Pěkný...
Korny:Vidíš to stejně jako já,ale jemu to nevysvětlíš...Myslím Tholise
Mara:On Tholis umí rejpat jen kvůli kravinám víš..a začínám mu přát to,aby mu to nevyšlo a byl nucenej chodit dál pěšky...
xmorfeuz:Pěkný...
Tholis: cituji: S autem jsem blbnul, hodně jsem felině dával na prdel, ale že bych předjížděl naschvál silnější a měl z toho radost to ne..Prostě pokud jel pomalu přejel jsem ho a neřešil jsem kdo nebo co to bylo..//tj. né za každou cenu (obdoba jako v mém případě), taky si nevybírám, jestli je to bmw, superb.... nebo 120, fávo,felda.... ale prostě když předjedu něco lepšího, můžu si říct jediný, buď se bojí ( většinou old men s kloboukem) nebo jede na spotřebu apd... protože autem to není - to je nesrovnatelné (- u prvně zmíněných)
.
Jinak jsem již doma, po několikahodinových vyřizování s pojišťovákem a bohužel na většího ignoranta jsem nemohl narazit... fotky jen aby se neřeklo, nic ho nezajímá a vše přej řešit přes telefon s centrálou.... prostě "stojí při vás" - Alianz
.
Jinak jsem již doma, po několikahodinových vyřizování s pojišťovákem a bohužel na většího ignoranta jsem nemohl narazit... fotky jen aby se neřeklo, nic ho nezajímá a vše přej řešit přes telefon s centrálou.... prostě "stojí při vás" - Alianz
Naposledy upravil(a) Korny dne stř 01. dub 2009 11:38:16, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Korny:Tak to jis na trefil na nějakýho blbce.tenhle si fotil každej detail na autě aby byla vidět jakákoliv prasklinka.Dokonce už mi dnes přišel dopis co mám vše doložit a pak už my vyplatí částku,ještě nevím přesně kolik
kejzi1: uvidím, co se bude dít.... ale jen tak to nenechám.... hold mám "štěstí".. Tobě přeji, ať to dobře dopadne a uhradí Ti co nejvíc
.
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
snb-rider - FK
ježiš vy tu zase řešíte kraviny

já mám taky znáček RS na masce a RS nemám... není to jedno?
já mám taky znáček RS na masce a RS nemám... není to jedno?
-
Tholis - FK
Korny: Já tím chci říci že se nechlubím tím že předjedu octávku a že dám 1,2 Fábku...Čímž se chlubil Sobim..Ty ho podle tvých slov jen předjedeš ať je to kdo je to, podle jeho slov je cool a drsnej protože jí přece dal né??
O to my šlo
snb: Ty woe tvé auto od RSa poznáš jen v motoru a otáčkoměru, někteří ani to ne
chujoviny tu řešíme, ale co mám jiného dělat? Vážné problémy mě nebaví řešit, mám jich dost v osobním životě i v práci...
SobiM: klidně mi to přej jestli chceš já ti nic špatného a zlého přát nebudu
snb: Ty woe tvé auto od RSa poznáš jen v motoru a otáčkoměru, někteří ani to ne
SobiM: klidně mi to přej jestli chceš já ti nic špatného a zlého přát nebudu
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
snb:a ty nemáš RS-o?

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Cože? Snb nemá RSo?
Jinak v počítači mam někde video jak si na dálnici dávam Gallardo, opravdu pěknej závod, neměl nejmenší šanci

Jinak v počítači mam někde video jak si na dálnici dávam Gallardo, opravdu pěknej závod, neměl nejmenší šanci
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Neni zbytecne resit znaky rs 
-
Tholis - FK
Drahoš: kecáš nevěřím protože felicie si nemůže dát gallardo pochop...ale jo dá je to o řidiči....ale kulový má to jinejkrouťák..nene jde o kW...no jestli má 1,6 tak jo...ani s 1,6...proč sem lezeš když máš volvo?...nemachruj když máš peníze na RS...hele a nestálo to lambo...já jsem ho předjel...
boban: Je ale mě to baví
snb: podle reakcí si domyslíš že není třeba nic řešit, víš sám z RS fóra že ropák v octě se dá vytáhnout úplně jinam než benzín..Ale furt bude smrdět
boban: Je ale mě to baví
snb: podle reakcí si domyslíš že není třeba nic řešit, víš sám z RS fóra že ropák v octě se dá vytáhnout úplně jinam než benzín..Ale furt bude smrdět
-
Zbysek - FK
Jé, to je zase téma. Určitě souhlasím s Tholisem, že RS znáček na feldách je více než směšný, ale to je taky polovina dalších pičovin co si lidi na ty auta navěsí a myslí si jak to není IN. Alespoň si ale člověk udělá jasný úsudek o řidiči hned na první pohled. Na feldách mi to ale fakt netrhá žíly. Mnohem více mi to vadí právě na octávkách, které mají pouze RS look a přitom je to nějaká 1,6, nebo ješt hůř diesel. Ať to auto klidně má na sobě RS nárazníky a doplňky, protože téměř nic hezčího na octu ani neexistuje. Ale hrát si na rs už i označením je fakt dost mimo (ostatně to je tak nějak celkový názor lidí z rs klubů).
Jinak je pravda, že reakcím SobiMa o tom jak předjel to a to auto jsem se smál už kdysi, protože to je totálně mimo s jeho autem (je to asi tak, jako si nějaký týpek s trabantem řekne že předjel feldu, když zrovna brzdila).
No a k Tholisovi: člověče to tu nějak rozvracíš jak přecházíš na RS
. Ti lidi z RS klubu jsou celkově nějaký agresivní, Luka vyžene z klubu Čajdu a teď ještě nebudou mít někteří rádi tebe tady
(tady nesmíš říkat pravdu, to se nedělá
)
Jinak je pravda, že reakcím SobiMa o tom jak předjel to a to auto jsem se smál už kdysi, protože to je totálně mimo s jeho autem (je to asi tak, jako si nějaký týpek s trabantem řekne že předjel feldu, když zrovna brzdila).
No a k Tholisovi: člověče to tu nějak rozvracíš jak přecházíš na RS