Tecie chladiaca kvapalina
-
stifler1 - FK
Tecie chladiaca kvapalina
Potreboval by som poradit stracala sa mi chladiaca kvapalina lepsie povedane mi vytekala, na zemi ostavala stale kaluz, v servise mi povedali ze to je z vodnej pumpy pretoze mi to tecie na lavej strane, aj ked uz pumpa mala svoje lebo rozvody boli asi menene az teraz prvy krat a ma nabehane 115 000, takze kladka bola v podstate uz rozletena jedno stastie ze sa nerozpadla uplne, ked chlapik v servisu ju vybral tak sa mu hned rozpadla v ruke (auto kupovane v bazare, takze ziadna hystoria servisovania), Lenze po vymene rozvodov aj vodnej pumpy mi stale chladiaca kvapalina teci niekde z lavej strany, ked som pozeral pod auto tak je mokre niekde na agregate tam ako je zo spodu nejaky sroub nasrubovany smerom od zadnej casti, odkial by mi to tak mohlo tiect, pretoze zdvihak nemam a velmi to tam nieje vidiet z hora odkial by to tak mohlo tiect. Ked budem moct tak aj vyfotim ale neviem ci sa dostanem k foteniu. DIky za rady.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tecie chladiaca kvapalina
Nevím, jakej máš motor, ale typnul bych 1,6 nebo 1,9.
U 1,6ky je za motorem taková silná plastová roura, co vede od komory termostatu zezadu k vodní pumpě a ta je jen nasunutá přes O kroužek a zajištěná plastovou podkovou. Stejnej princip, jako u čidla teploty. Tam by to mohlo kapat.
U 1,6ky je za motorem taková silná plastová roura, co vede od komory termostatu zezadu k vodní pumpě a ta je jen nasunutá přes O kroužek a zajištěná plastovou podkovou. Stejnej princip, jako u čidla teploty. Tam by to mohlo kapat.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Natlakovat a hned uvidíš, kde to teče. Jestli máš 1.6, tak je pravděpodobný ten spoj za čerpadlem, jak psal kolega.
Já to tlakuju takhle jednoduše.
http://pictureup.cz/picture/verejny/517517tlak.jpg
Já to tlakuju takhle jednoduše.
http://pictureup.cz/picture/verejny/517517tlak.jpg
-
stifler1 - FK
JJ sorry je to 1,6 MPi, oki skusim pozriet ci to bude ono, ale asi ano diky za rychlu odpoved.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ono tam nikudy pořádně vidět neni.