Ne trochu lituju že jsem si jí nenchal na ježdění do práce, ale co budu chodit pěšky=ono mi to prospěje (ne jen na zdraví).
Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
Tholis - FK
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Žádné rozepře-nuda
Speciálně pro Rexe: Ta felina je fakt o ničem
Ne trochu lituju že jsem si jí nenchal na ježdění do práce, ale co budu chodit pěšky=ono mi to prospěje (ne jen na zdraví).
-
Abdul - FK
2 RedmeX : žeby Luník IX. ?????
-
Rex - FK
Tholis píše:Speciálně pro Rexe: Ta felina je fakt o ničem![]()
![]()
![]()
já to říkal. chvíli má koktu koktavou a najednou je mu felda protivná. navrhuju vyloučení z našich řad
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dáme mu BAN za to že neuznává feldu 
-
Tholis - FK
Já myslel že abychbyl admin/moderátor musím mít octu a ono ne?
Já myslel že to bude nejsnažší cesta, tak jestli to tak nefunguje prodávám 
OK, pomůžu Ti s problémem a vyměním.... stav seTholis píše:Já myslel že abychbyl admin/moderátor musím mít octu a ono ne?Já myslel že to bude nejsnažší cesta, tak jestli to tak nefunguje prodávám
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
kirneu píše:tak to netušimhele co je o ten basstunes?
Písnička ... spíš set
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
kirneu - FK
a.Maty: neni to taková ta hudba do auta? 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tohle nee... to je moc klidné

Do auta mam tu písničku o dva vlevo od toho co jsi psal (Pixie- reload)
.. kdyby někdo chtěl 
Pro rejpaly: Žádnej Warezz
Do auta mam tu písničku o dva vlevo od toho co jsi psal (Pixie- reload)
Kód: Vybrat vše
http://www.sety.cz/6383-pixie_-_reload.html?akce=downPro rejpaly: Žádnej Warezz
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Docela se bavím.Sedím an balkoně a zrovna mají holky v autoškole závěrečky a u nás před panelákem se učí parkovat.Teď se tady jedna slečna snažila asi 10 minut,ale nejhorší bylo že parkovala za mým autem,no nebýt instruktora tak bych měl zadek nabouranej asi dvacetkrát 
-
Tholis - FK
kejzi1: Zajímavá forma masochismu tě obdivuju 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tholis:Měl jsem chuť stisknout ovladač od alarmu a rozhoukat auto,jak by reagovala 
-
Tholis - FK
kejzi1: Jen si hraj, koukám že tě baví řešit své auto s likvidátorem že? Ty už fakt nevíš komu se s tím autem vytahovat 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já se s ním nikde nevytahuju 
-
kirneu - FK
si to měl nahrávat, aspoň by jsme se pobavili 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem mohl,třeba budou zítra pokračovat.Hlavně doufám že tý holce ten řidičák nedali 
-
kirneu - FK
Se musím pochlubit, se mi taky nepovedl řidičák na poprvý zmetek mi řekl, že sem se na křižovatce a na kruháči neměl tak tlačit, jenže kdybych se tam necpal, tak bych tam čekal celý odpoledne...přitom nám ráno zmetek řek, že nemáme zdržovat. Děkuji pane Kourek
Kejzi: Tak už asi vím, kde v Jihlavě bydlíš, teda pokud byli na svým oblíbeným místě, kde komisaři rádi parkují... Jedna slečna, co snáma dělala autoškolu, tam poškodila 2 auta, pustila spojku a hele ono to skočilo
Kejzi: Tak už asi vím, kde v Jihlavě bydlíš, teda pokud byli na svým oblíbeným místě, kde komisaři rádi parkují... Jedna slečna, co snáma dělala autoškolu, tam poškodila 2 auta, pustila spojku a hele ono to skočilo
-
Tholis - FK
Pánové já na závěrečce nedal přednost
Jsem se s protijedoucím rukama nohama domlouval a on mě pustil...Páč jsem nevěděl že má přednost on
Do teď si na to vždycky při průjezdu tím místem vzpomenu 
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Řidičáky
tak ja sem pry taky nedal prednost protijedoucimu pri odbocovani
i kdyz tam bylo misto ze by mohly projet dva kamiony za sebou
takze tez na podruhe
takze tez na podruhe
-
Tholis - FK
Tak mě ho dali, za ten samej prohřešek co tobě nedali morfee 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem instruktora nejspíš tak oslnil, že se se mnou začal bavit o možnostech parkování ve městě a jak to stojí za hovno
... nejspíš jsem ho vyvedl tak z míry, že se mě zapomněl zeptat i na otázky z techniky 
-
bitmap - FK
Ja zas pri zavereckach vjel do docasneho zakazu vjezdu a kolega co byl po me zas jel celou dobu nepripoutanej, ale oboum nam to dali 
-
Hanz - FK
tak já neměl žádnej problém, všechno na jedničku, jezdil jsem s 1.5L favoritem krasně vyladěnym... jelo to jak pohádka 
-
a1ex - FK
taky napodruhy, mel sem to za rychlost... 35 na 30 a 55 na 50ce :] druha jizda byla tak ukazkova, ze me to dal snad za 5 minut :] jinak v autoskole sem jezdil s novym swiftem, kterej se nechval krasne vytocit, tak sem se pri zkusebnich jizdach nechaval casto unest 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 15. dub 2009 15:22:44, celkem upraveno 1 x.
-
Goofy - FK
tak já sem nějak zásadní problém neměl...něco jsem měl naježděno už dopředu což byl asi problem a odvykat si na zlozvyky..
jizdy jsem udělal v poho za to testy mi utekly o jeden bodik
jizdy jsem udělal v poho za to testy mi utekly o jeden bodik
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dělal řidičák v roce 1984
na Škodě 105 s takovou tou plechovou cedulí přes celou střechu
asi 5 jízd a všechny ostatní s PV3S. Celkem asi 40 hodin jízdy, trvalo to půl roku a bylo to zadarmo od Svazarmu v rámci předvojenské výchovy, jen jsem musel zaplatit před začátkem kursu 300,-Kčs pojištění.
Všechno v naprosté pohodě, měl jsem za instruktora hajnýho, když zjistil, že mě nemá co naučit, takže místo jízd jsem vozil dřevo na topení, stromky do školek a ze školek, pletivo na obory, seno do krmelců ap.
Všechno v naprosté pohodě, měl jsem za instruktora hajnýho, když zjistil, že mě nemá co naučit, takže místo jízd jsem vozil dřevo na topení, stromky do školek a ze školek, pletivo na obory, seno do krmelců ap.
-
Abdul - FK
Celkove to šlo. Š100L biela - na tom sa mal učiť v autoškole. Test na 40 bodov ( vtedy maximum ) za 6 minút aj s dvojitou kontrolou, lebo ujo príslušník ma vrátil, keď som to chcel odovzdať. Vraj aby som nerušil ostatných. Jazda asi 300 metrov cez jednu svetelnú a jednu obyč.križovatku. Potom ma poslali preč s tým, že o dva dni budú vodičské.Toto bol začiatok.

u mě to byla potom na podruhý paráda s komisařem jsme si pěkně pokecali o všem možným a zachvíli jsme se vraceli akorát byl pátek okolo 17h, takže sem si do Jihlavy pro papír, že sem to udělal musel jet až v pondělí a hurá k nám na dopravní a za týden už sem se poprvé svezl legálně o všem možným a ten první to bylo hrozný až na to kam mám jet, tak nepromluvil ani slovo a pořád mi přes zrcátko čuměl přímo do očí, což mě pěkně sralo 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdil s Feldou 1,3. Instruktor byl rodinný známý. Byla s ním sranda, bylo léto, holky chodili odhalený, tak jsme se pořád kochali
Ale jsem mu vděčný, protože mě bral do větších měst - Praha, Kolín, Pardubice, Hradec Králové,... a tak jsem se celkem dost vyjezdil už ve škole. Nutno podotknout, že vždy jsme jeli někam za určitým účelem - Praha = doktor, Pardubice = nákup v Makru, Hradec = návštěva příbuzné... 
A závěrečky: komisař se s instruktorem znal, tak si vyprávěli vtipy a mě si skoro nevšímali...
A závěrečky: komisař se s instruktorem znal, tak si vyprávěli vtipy a mě si skoro nevšímali...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No co se týče výuky,ta pohoda,instruktor říkal že jezdit umím tak mě tahal pořád někam dál a já se hezky projížděl.Jezdil jsem favoritem a později feldou.No a pak závěrečná jízda trvala asi 5 minut,říkal že mu to stačí.Pak jsme šli jezdit s Liazkou a tam mě dusil půl hodiny,ale vše jsem zvládnul na poprvé 
Já jsem měl taky prima autoškolu; docela jsem se vyjezdil, jel jsem Olomouc a hlavně Zlín.... ten bych neměl psát, protože to není moc zákonné, ale byla ve mě důvěra
- jelo se pro nové auto instruktora i s manželkou (moje bývala učitelka ze základky z aj), takže bylo plné auto
. Vyhovovalo mi to, lepší než jen couračky po městě...
"Horší" byly testy - tam jsem měl v testech vyměněný obrázek - tak jsem to neudělal na poprvé a reklamace mi nebyla uznána. Protože při tisku testu se netiskne obrázek, jen číslo otázky a odpověď.... měl jsem štěstí, prostě - křižovatka byla vyměněná... a tu když nedáte, nemáte moc šancí udělat
- chyběl mi bod, myslím. Takže testy jsem dělal na 2x.
Druhá část - "technická" byla v pohodě, jen to chtěl komisař slovo od slova a já se neučím jako papoušek, takže jsem musel měnit formulace
. Nejdůležitější věc - jízdy jsem si užil, bylo to v pohodě a bezproblému.
Jezdil jsem fábkou, new beatlem a microu.
"Horší" byly testy - tam jsem měl v testech vyměněný obrázek - tak jsem to neudělal na poprvé a reklamace mi nebyla uznána. Protože při tisku testu se netiskne obrázek, jen číslo otázky a odpověď.... měl jsem štěstí, prostě - křižovatka byla vyměněná... a tu když nedáte, nemáte moc šancí udělat
Druhá část - "technická" byla v pohodě, jen to chtěl komisař slovo od slova a já se neučím jako papoušek, takže jsem musel měnit formulace
Jezdil jsem fábkou, new beatlem a microu.
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ridicak na motorku- jizda dokoncena po 50 metrech testy bohuzel az na potreti ( me to uceni nikdy neslo ) papiry na auto jsem si pro jistotu posychroval,delal sem vsechny jizdy ,krome zaverecny a pri zaverecnym testu mi chybelo asi 5 bodiku ke kterym mi pomohl instruktor. 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší na mym řidičáku byla závěrečná jízda na motorce
... můj učitel (majitel autoškoly) si koupil novou motorku a neměl na ní ještě papíry a značky
... takže jsem při závěrečný jízdě udělal kolečko kolem "cvičného parkoviště" a konec
.. nejlepší bylo, že mě závěrečky vycházely na zimu tak jsem dělal ty jízdy na motorce dřív...a jelikož to takhle vyšlo více lidem tak nás tam na to bylo cca 30
... dělal jsme frontu ... jeden dojel a další ihned nasednul a zase odjel ... další fronta se tvořila u inspektora, kterej akorát vyplňoval papíry a to co se děje na motorce ho vůbec nezajímalo 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
To já testy šprtal týden před zkouškama a pak jsem je uměl nazpamět a psal všechny na plnej počet.Dělal jsem zrovna ty s těma všema otázkama co mohly být správně
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Kejzi: já dělal taky ty ošklivý, jak mohlo být všechno správně
A na testy jsem se učil skoro rok, protože jsme to měli na střední jako povinnej předmět a museli udělat všichni, takže jsem pak od zkoušek odcházel ani ne po 10 minutách s jistotou, že to mám dobře
Jo, a taky si pamatuju, že to ráno, když jsem měl dělat jízdy, bylo -17 stupnů a já měl tenisky, aby se mi dobře řídilo
A na testy jsem se učil skoro rok, protože jsme to měli na střední jako povinnej předmět a museli udělat všichni, takže jsem pak od zkoušek odcházel ani ne po 10 minutách s jistotou, že to mám dobře
Jo, a taky si pamatuju, že to ráno, když jsem měl dělat jízdy, bylo -17 stupnů a já měl tenisky, aby se mi dobře řídilo
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Já testy taky nechtěl podcenit, tak už jsem se na ně učil měsíc před závěrečkama a posledních 5 testů včetně toho "naostro" jsem udělal na plnej. Tak jsem se těšil na řidičák, že jsem se prostě drtil, co to šlo, měl jsem motivaci...
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem v autoskole jezdil se stribrnou Fabii I Ambiente 1.9 SDI > moc dobre auto, jezdilo se mi s ni v autoskole fakt dobre. Autoskolu jsem si vybral podle auta
Ridicak jsem delal v male soukrome autoskole, kde majitel = ucitel a byl fajn. Autoskolu jsem navstevoval o letnich prazdninach, bo 18.narozeniny jsem mel 18.srpna > a hned den na to > 19.srpna 2005, nejdriv co to vubec slo, jsem delal zaverecnou zkousku a napoprve uspesne 
Kdyz jsme si delali testy v autoskole nanecisto, tak jsem to zezacatku podcenil, rikal jsem si, ze vsechno znam a mival jsem dost chyb...
Ale do testu na ostro jsem se peclive naucil a v testu jsem mel jedinou chybku > zaskrtl jsem, ze na retezech maximalne 60 km/h, spravne je pouze 50 km/h.
Kdyz jsme si delali testy v autoskole nanecisto, tak jsem to zezacatku podcenil, rikal jsem si, ze vsechno znam a mival jsem dost chyb...

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
Hazi - FK
Já jsem první papíry dělal v 16 na motorku, a to bylo nějak na podzim a byla zima na motorku
takže jsem jen napsal testy na plnej. No a v 18 teď v září jsem napsal naplnej testy, svezl kousínek asi 300m autem a hotovo auto a motorka hotová. Teda ne, ještě jsem musel dovíst svoji motorku za město, aby na ni kamoš udělal závěrečky. A teď až se mi bude chtít, tak si napíšu testy na vlek. Už fakt jen napsat, ale nějak neni čas a ani chuťr
-
Cartman - FK
Ja jsem dělal papírky letos. Testy na 43 ( což je minimální počet
), jelikož se učím automechanika tak údržba úplně v poho, myslím, že tam byl katalizátor a převodovka, no a jízdy-jak jsem byl nervozní a venku zima, tak jsem pořád kouřil, jenže když na mě přišla řada tak jsem zapoměl že kouřím a sedl jsem si do auta s tím cígem. A při hledání popelníku (vůbec mě to nedošlo) jsem spatřil instruktora, jak vejrá jak vyvoraná myš a komisař to samý no. Musel jsem jezdit hodně opatrně, aby mi to dal.
Jo dřív testy byly na prd, taky sem je dělal ale na auto naštěstí už ty současný a to musí snad už udělat každej, tam jde o to naučit se pár termínů, co musím do kolika dní udělat když chci tohle a tohle jinak je to teď brnkačka...
-
Tholis - FK
http://www.youtube.com/watch?v=FXV83r8gv5k
Tak co si myslíte o noci v Parlamentu alá party Socdemáků?
Tak co si myslíte o noci v Parlamentu alá party Socdemáků?
-
a1ex - FK
twe tak takhle jsem se uz dlouho nenasmal u videa... uz sem si ho poustel asi 5x
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Ježiš to je blbost

Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Docela pařit umí 
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
všechno je to stejnej ksindl, všem jde jen o korejtko a o nic jinýho...paroubek to je jak diktátor, topolánek je neskutečnej hulvát, kterýho doma zapoměli vychovat, a o zbytku se radši ani bavit nebudu 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi