Autoradio... problem?
-
Bernto - FK
Autoradio... problem?
Zdravim vsechny... Mam takovej dotaz... Radio mam v aute asi tak uz zhruba rok a pul... ale ted mi zacalo delat divnou věc... ocas pri 2000 a vice otackach motoru utichne (prestane hrat) nebo ze prepne z cd na tuner, nebo aux. Odesel mi taky zelisovac tedkon... vse funkcni a bez problemu prez rok... nechapu to... Mohlo by to bejt alternatorem? spatnej stabilizator? nebo upne neco jinyho? Diky za kazdou radu... 
-
smazany clen - FK
Re: Autoradio... problem?
Taky bych to viděl na přebíjení. Kámošovi ve fávu jelo rádio jen když motor běžel na volnoběh jakmile přidal napětí stouplo na nějakých 16V a rádio bylo naštěstí tak chytré že se vyplo. takže vem multimetr přilož ho na baterii a trošku to protoč když to budeš měřit.
-
Bernto - FK
tak sem vymenl ten blok stema uhlikama a kdyz se auto nastartuje jako po ranu tak to dela porad ale treba odpoledne kdyz jedu domu tak uz to nedela... nechapu to... 
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vespolek.Chtěl bych vědět jak prověřím autorádio,že je O.K.
Felicie r.v. 1995 LXi, zdvihový objem válců: 1289, BMi, kW: 50.
Zkus ho zapnout ... 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
musím to doplnit
když bude hrát tak je O.K.
Když ne tak je KO
když bude hrát tak je O.K.
Když ne tak je KO
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Collin - FK
ha ha ha..
Jak sem ti psal.. Jen škoda že nemáš u koho.. Kdyby si nebyl až od Ostravy tak néní problém..
Jak sem ti psal.. Jen škoda že nemáš u koho.. Kdyby si nebyl až od Ostravy tak néní problém..
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
A zapojit přímo na bateku by to nešlo? Nebo je to v elektronice v automobilu ještě nějak jištěný /pojistková skřínka/aby do něj nešel velký proud? Netuším.
-
sisin - FK
Jsem z Ostravy tak jestli to máš na normální ISO není problém se nějak domluvit a vyzkoušet.Kdysi jsem rádio sprostě napojil přímo na baterku v dílně a hrál,ale jestli je novější rádio nějak jištěné proti podobným prasárnám to nevím,ale podle mě by to mělo jít,protože ikdyby do něho chtělo jít víc napětí tak by to měla jistit pojistka přímo v rádiu.Takže to normálně napoj přímo na baterku.
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Díky,zkusím,najdu pojistku a pak,kdyby nešlapalo,písnu a domluvíme se na vyzkoušení ve tvém autě. ISO onektor to rádio má tak že v tomhle nevidím problém.
-
oh01
- Kontaktovat uživatele:
Mam tu novy radio od JVC co se montoval do novy Fabky a v navodu je jasne napsany ze se nesmi primo zapojit na baterku, ze to muze radio trvale poskodit, tak nevim 

- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
On ten Panasonic nový není.Odhaduji jej, že byl No:1 tak 3 roky zpět.
- Udoharys
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel, dostal jsem se k testování rádia až teď.Podal jsem mylnou info.Iso konektor radio nemá. A na baterii se mi to nechce dávat. Co kdyby,že. Tak že hledám človíčka, který je z OV nebo poblíž a má Panasonic radio,s prosbou jestli bych to své u něj mohl prubnout. Najde se někdo?