popojidzi
-
nevim
popojidzi
zdravim veschny priznivce felici:D...mam takovou otazecku nedavno jsem si vsiml: prijel jsem z prace a my pred barakem mame mirny kopec spis rovinku a pri vystupovani z auta me auto jakoby skocilo o 1"zub" proste kdyz tam dam 1 tak na rovince ji pretlacim.. je to normalni?? u brachove 1,3mpi nikdy tento problem nebyl...cim to muze byt?? diky mana
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: popojidzi
Ty nemáš ruční brzdu?
Spoléhat se na kopci na stlačený vzduch mi připadá jako hazard. Normální to ale není, aby se to na mírném kopci přehouplo přes horní úvrať.
Spoléhat se na kopci na stlačený vzduch mi připadá jako hazard. Normální to ale není, aby se to na mírném kopci přehouplo přes horní úvrať.
-
Bolthorn - FK
Je to normální u 1.6.. Mě to taky dělá z kopce a kompresi mám ukázkovou.. Dělá to i kamaráda 1.6... Neřeš to a používej ruční brzdu.. I když v mírném kopci to ne, to se nehne..
-
nevim
ano v mirnem kopci rucku jsem se od te doby samozrejme naucil pouzivat ale prislo mi to divne na rovince ji pretlacim....ale kdyz je to normalni tak ok jen jsem se bal ze to neni asi dobre ale diky za rady....