Modýlky

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Martin_Happy - FK

Modýlky

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

Sbíráte sbíráte?
Já jo, dřív sem sbíral hlavně škodárny 1:43, ted je to rally ve všech měřítkách. Golfy ve všech měřítkách a generacíc a stejně tak Felcicie, plus jakýkoliv autička 1:72. Ale ted sem si ve Fox Toys koupil stejně žlutou Feldu - ruční práce 1650,-. Dam si jí ale až po maturitě :-D . Akorát nevim, je mi skoro líto dávat jí do interiéru, radší bych jí měl doma na poličce. :-D
Ahmed - FK

Re: Modýlky

Příspěvek od Ahmed - FK »

1600 za model autíčka? "páníček je zřejmě gurmán"... hoď sem třeba nějakou fotku protože za tolik peněz to musí vypadat úplně reálně i s palubním počítačem... :-)
Martin_Happy - FK

Říkám že si jí nadělím až po maturitě. Sem na sebe přísnej, už takhle stačí že od rána vysedávám tady na foru místo abych se učil. :-D
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

to je chyba... :lol: jasně až po maturitě, rozumím... :cry:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Moje malá sbírka...
Obrázek
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Martin_Happy - FK

ten FUN a MTXsi dělal sám? tak klobouk dolů
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Nedělal. MTX jsem koupil na aukru a mojí Funku jsem si nechal dělat.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Martin_Happy píše:Sbíráte sbíráte?
Ale ted sem si ve Fox Toys koupil stejně žlutou Feldu - ruční práce 1650,-. Dam si jí ale až po maturitě :-D . Akorát nevim, je mi skoro líto dávat jí do interiéru, radší bych jí měl doma na poličce. :-D
Hele a to jako fakt naší feldu nebo kabrio? Kabria vím, že dělá knopp za nějakejch 1600 +- ale o naší felí sem ještě neslyšel. Nahoď prosím foto :)

Jinak já mám 5 těch malejch felicií - 2 kitcary, 1 combi, 1 hatch oldface a pracuje se na hatchi s newface v modrý lagunový metle :D
Martin_Happy - FK

Nahodim ale vydrž. Jinak asi to neni přesně Color Line. Má černé sloupky a malý křídlo vzadu. Ale je to NewFace a má žlutý potahy ve stejným designu takže sem jí bral. Spíš tipuju SportLine. Jinak ty máš taky Colorline?
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Ne ne je to tátův pacific - obdoba zdejších colorlinů...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 20. kvě 2009 9:00:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Martin_Happy - FK

p@vel píše:Hele a to jako fakt naší feldu nebo kabrio? Kabria vím, že dělá knopp za nějakejch 1600 +- ale o naší felí sem ještě neslyšel. Nahoď prosím foto :)

Jinak já mám 5 těch malejch felicií - 2 kitcary, 1 combi, 1 hatch oldface a pracuje se na hatchi s newface v modrý lagunový metle :D
Knopp? nemáš na něj nějakej kontakt nebo odkaz?
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

taky sbírám, ale už ne tak moc jak dřív. rodina...atd. to omezují. ale pár kusů doma mám. fabku WRC, nějaké tuningy
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

sbírám, upravuji a vedu největší web o modelech pavel ví svoje že? ale dokud nebude matura nic nemůžu kutit
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Na tohle mi bohužel nezbívají peníze,takže nic
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Martin_Happy: snad postačí odkaz na foxtoys: http://shop.foxtoys.cz/inshop/scripts/s ... ucer=KNOPP
svoje stránky mají ale mají tam asi vir...
Rex: tak dej svojí mimifeldu :)
Michal: doufám, že po matuře zavedeš sériovou výrobu ;)

jinak ještě mám doma pár škodovek ale moc toho není a hlavně nejsou na to peníze...
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

mimi je tady:

Obrázek
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

Fabia WRC (ta byla drahá je to limitka):
Obrázek

DeLorean
Obrázek

Ford GT
Obrázek

a celá moje modelová skříňka
Obrázek
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Chci posbirat vsechny modely znacky Skoda od Abrexu (1:43), krome veteranu, ty moc nemusim. Rovnez mam rad auta znacky Volkswagen, tak jsem nedavno zacal sbirat i tyto modely.

Protoze "miluju" serial Cobra 11, musim mit i modely sluzebnich vozu BMW3, Mercedes C a Mercedes CLK, v nejvetsim meritku 1:18. :lol:

:arrow: Fotky mych modelu auticek na adrese: http://alescout.rajce.idnes.cz/Modely_auticek/

V budoucnu bych si rad koupil modely Audi A8 a Volkswagen Phaeton, v meritku 1:18 :)
Martin_Happy - FK

Michal71717: To se pochlub webovkama
Rex:Parádní práce
AleScout: Kde na to bereš :lol: To sou furt nějaký blbinky na auto, kola patnáctky, ostřikovače, el. okýnka a ještě k tomu takováhle sbírčička modýlků, to je teda něco :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

já bych taky chtěl mít doma všechny modely škodovky i třeba starý škoda hračky od kadenu itesu atd. A momentálně se mi taky líbí tatra terrno1 8x8 a tatra ?armax? 10x10 od kadenu obojí 1/43 ale bohužel stojí kolem 1600czk, což si teď nemohu dovolit ale na druhou stranu mám strach, že třeba za půl roku už nepůjdou koupit :( A hlavně se už nemohu dočkat na felicii od abrexu doufám, že se chlapci ušatí pochlapí a konečně v červnu budou. A to bych rád měl časem všechny odstíny :D
Martin_Happy - FK

Já hlavně doufám že se pochlapí a udělají víc verzí, pro začátek NewFace a časem i KItcara, MTX, Laureta a FUN a SUN a já newim co. Ale to se asi nedočkám, hlavně když bude aspoň NewFace abych si moh udělat tu svou. Ale newim, když doteď nejsou schopný udělat jinou Fabii I než combika. (Vlastně přidali ještě WRC, ale stejně je to málo)
p@vel

Příspěvek od p@vel »

no hele oni ale s novou tváří vůbec nepočítají a teď nechci kecat ale mám dojem, že ani combi nebude :( Já určitě až přijde felda na trh, tak k ní beru rovnou octici a....

malá ochutnávka pokud se neurazíte, že to není hotový :)
Obrázek
Martin_Happy - FK

No super. To bylo keců když vznikl Abrex jak tu bude konečně firma která zmapuje produkci Českých automobilek a později celého východního bloku a teď zase jen starej hatchback. A jediný Feldy co doteď byly na trhu byly ty hnusy od Kadenu a Pick-up 1:87 od ČS Train. Takže se holt vrhnu taky na úpravu samodomo. No, aspoň se nějak zabavim o deštivých dnech kdy se nebudu vrtat v Máje 1:1
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

martin: nevím jestli tady je povolená reklama scalecars.cz jinak jsem to taky nevydržel a rozřezal kombíka od kadenu a tvořím malou šmoulovatou :D
Martin_Happy - FK

To neni reklama ale odpověď na otázku ;)

Já ale právě ty kadeny nemám. Na Aukru jedny byly ale 1400 za 4 modely je moc, za ty prachy sem si koupil centrál na DO, Rozpěru a polepy sloupků.
Mája 1:1 má holt přednost
Martin_Happy - FK

Obrázek
Obrázek
p@vel

Příspěvek od p@vel »

tak tohle je předělanej kaden (to co předělávám taky)...
Martin_Happy - FK

Rozdíl je akorát v tom, že otvírání dveří je zadělané a interiér je udělán lépe. A taky má jiná kola. Ale je moc hezká, ne? Dárek ke dvacetinám se mi líbil, akorát nevim, jestli jí nechat na poličce nebo jí dát na palubku do auta.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

no rozhodně bych to nechal na poličce, v autě si myslím je toho škoda a taky by se Ti mohlo stát, že se Ti na slunci roztečou gumy nebo světla...
A pokud budeš mí čas a chuť mohl bys mi detailně vyfotit interiér a přední část?
snb-rider - FK

Příspěvek od snb-rider - FK »

tady něco z poličky škodovek 1/43... něco jsou hezké kousky, žlutou octu bych nekomentoval :D, jinak chybí jěště žluté favo :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

snb-rider: skvele nafoceno :shock: Musim si s tim taky trochu pohrat. Jinak samozrejme krasna sbirka :)
snb-rider - FK

Příspěvek od snb-rider - FK »

díky :) sbírka se stále rozrůstá... a asi jako všichni nejvíc čekám až bude konečně felda :)
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

jinak, zeptám se vás lidi, co je to přesně ten resin???
p@vel

Příspěvek od p@vel »

hmota, ze který se dají odlejvat modely nebo jejich části, kdyžtak mě opravte...
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

aha a jak je to pak s pevností? je to jako kov, nebo spíš jako papír??? Díky
p@vel

Příspěvek od p@vel »

kalfa: no jaký to je nevím nikdy sem to neměl v ruce...

A tady něco málo, co sem měl při ruce...
http://s338.photobucket.com/albums/n430 ... mview=grid
Raceman

Příspěvek od Raceman »

Kalfa píše:jinak, zeptám se vás lidi, co je to přesně ten resin???
resin je epoxydová pryskyřice takže vlastnost podobná plastu
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

no pár dní jsem bojoval o modely Felicia kit car a o model klasika Felici za kit car na aukru bylo 150 šel jsem do 350 a už to je na 405.Kč U červeného jsem šel do 760 už je zaněj 780Kč už přihazovat nebudu je to moc to byjsem skončil na 1000 za jeden model.Tak známej mi pošle model Felicie za 500 akorát si ho budu muset přestříkat do stejné barvy jak je moje Felicia
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Moje sbirka (postupne rozsiruju ;) )

Obrázek
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Martin_Happy - FK

Zdeny, nemá jich víc?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Neblázněte, to jsou modely od Kadenu a nejsou nic moc, až vyjede Abrex, tak budou mnohem dokonalejší a bude jich dost.
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Souhlas, taky mam jednu KITovou feldu od Kadenu a stoji za prd ;)

edit: preklep :roll:
Naposledy upravil(a) 00Inferno00 dne ned 07. čer 2009 19:29:33, celkem upraveno 1 x.
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
smazany clen - FK

Martin_Happy:Má jenom dva jeden mi prodá původně ho chtěl upravovat ,ale dneska jsem mu napsal ohledně toho aukra a řekl ,že mi prodá svůj a on si jeden nechá.Už jsem tolikrát na aukru o ty modely bojoval ale na prd :( .Už se Těším až Abrex bude mít ty modely ,ale kdo ví kdy to bude.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Dneska jsem se u Abrexu ptal a ty lidi od stánku o tom neví vůbec nic
smazany clen - FK

kejzi1:Tak to je teda pěkné podlě mě bude trvat než se dostane na trh
AleScout
Kontaktovat uživatele:

FELICIA od ABREXu 1:43

Příspěvek od AleScout »

Vasek 103457 ma pravdu > mam KITovou Felicii od Kadenu a ta kvalita je fakt hrozna! Na druhou stranu jsou tyhle Felicie vzacne, viz ceny v aukcich na Aukru...

Budte rozumni > opravdu nezbyva nic jineho, nez jeste naky cas pockat, nez se do prodeje dostanou Felicie od Abrexu :!:
Dnes jsem je na AutoSalonu v Brne opet videl na vlastni oci a jsou to fakt krasavci! Kvalita je uplne o necem jinem a myslim si, ze jejich cena se bude pohybovat okolo 300 Kc, jako Favority.

Samozrejme jsem se ptal na termin prodeje, jedna odpoved byla do konce cervna, druha odpoved do konce roku. :roll:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) AleScout dne pát 18. pro 2009 1:08:13, celkem upraveno 1 x.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Ty jo,já jsem slepej,já je neviděl
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Taky jsem se ptal.Prej do vánoc v prodeji,ale to říkali už loni.Jinak ten model Supa je fakt luxus.Ten se mi snad líbil nejvíc.
smazany clen - FK

To je nádhera ty modely jak skutečné :)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

AleScout
Tak to je paráda, krásný detaily, kua ty číňani jsou šikovný :lol: jenom ta modrá má nějakej hnutej blinkr je tam mezera :( a to je zrovna tvoje Aleši co?
A už maj i fellďácký palubky, ne hranatý z fáva :shock:
Odpovědět