audio v Mystery
-
pepanek68 - FK
audio v Mystery
Zdravíčko všem, chtěl jsem se zeptat jestli někdo z Vás kdo ma felicii Mystery neví kde vedou kabely na zadní repro.Originalní zapojení (od novoty)
v eurokostce jsou zapojeny všechny 4 kanály a nevím kde jsou ukončeny .Mam jen přední repro.Děkují za radu.
v eurokostce jsou zapojeny všechny 4 kanály a nevím kde jsou ukončeny .Mam jen přední repro.Děkují za radu.
Re: audio v Mystery
u spolujezdce u noh pod plastem co leží na podběhu
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
Olda85 - FK
oni to maj na každý straně zvlášť? to je demence, ještě že to dávno nemám origo 
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
-
Olda85 - FK
No demence asi uplně né, protože by pak v kufru přechod kabelu z jedné strany na druhou byl takovej na hovno
kdežto takhle je to hned za palubkou a není nikde nic vidět.. ale zase rozděláváš víc věcí no
Já to mám taky podle sebe tzn napájení vlevo a signály plus repro kabely vpravo a v kufru pod dvojitou podlahou se mi to dělí kam potřebuji.. jak jednoduché 
takto tu hnedou kostku ma kazda felicie?
jasny jasny a jeste mi couha takova podobna kostka z pod palubovky u ridice jako kdyby to slo od vrchu smerem k tahlu na kapotu!bud je to od tech repraku jak rikas nebo co by to molo byt jineho?
-
Olda85 - FK
to budou asi ty na repra, protože jsou na každé straně. pak jsou tam ještě na centrál a buh ví co ještě.. je tam toho víc.
jasny jasny ale kdyz central mam ve feline tak tam asi nebude volny konektor takze to budou asi ty repraky ale zdalo se mi to dost vysoko a kratky kabel prave
-
Olda85 - FK
šak to znáš co kus to originál a taky jakou měl ten den dělník náladu
třeba to byla páteční odpolední směna a už se mu s tím nechtělo drbat
tak to tam prostě natáhl a šlus 
-
Trezor
Moc díky foto to je to pravé vše bylo tam jak ma být,zapojeno a přeci hraje.Ješte jednou díky.