Mam nalítáno 230 000 a naposled za mnou příjela kámoška ve felcce a když vedle me zastavila neveřil sem že ten motor muze byt takle tichy ma nalitano o pulku min a tak premejslim o GO
K moji felcce sem se dostal kdyz mela 140 000( po čase sem zjistil že byla služebákem danone - koupil ji deda:(( ) a byla líná jako svině rozjezdil sem ji davál sem ji kouř.. poslední dobou už to ale neni ono.. a atk se chci zeptat na kolik tak vyjde generalka když by to bylo v nejakym normálním ne předraženým servisu a co všecko je případně třeba vyměnit aby to nebylo udělaný na půl a nemusel sem to za rok dodělávát.. počítám s rozvodama, těsněním, pístní kroužky ? taky budu potřebovat určitě nový celý řazení protože bordel jakej mi to dělá bych vám nepřál nikomu slyšet, spojku mam novou chvilku ale co třeba převodovka kolik toho vydrží ?? zatim nezlobí.. silent bloky asi protože bych řek že mi motor dost lítá.. a eště jedna věc, nevíte čim je způsobený že když zařadim cokoliv a dostane se spojka do záběru tak mi v tom tak nejak cvakne ? jako kdybych mel někde mezi motorem a nápravou centimetrovou vůli, to samý se stane když podřadim a začnu brzdit motorem .. cvak. a brzdim..
diky za odpovědi Goddzilla a jeho Felicia Mustang 1.3 MPi 50 kW 1999
U nás to dela jeden mechoš GO 1.3 MPI do 10 000kč s praci, ale nevim, hodne mechaniku ti poradi koupit motor z vrakace . ALe to je jak sazka do loterie muzes a nemusis trefit na dobry motor.
Jako GO jenom doporočiju ten motor potom bude v lepším stavu a je to celekm poznat.Ale bojim se že když o dáš do nákýho servisu tak za to dáš hrozně moc! No a potom záleží aby tam bylo všechno v pohodě(písty klika setrvák hlava vodní pumpa atd.)..A eště k těm věcem určitě počítej olej filtry symerinky zkontrolovat alternátor-vim že to je asi jasný ale taky potom se to nasčítá!Bylo by nejlepší kdyby jsi měl nákého známého aby jsi mu to a věděl bys že to bude všechno ok.Taky jsem ted dodělal GO,a motor je jak novej!
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
To s tou vůlí, mám ji tam taky, nejlepší je to neřešit a naučit se s tím jezdit. Ta vůle je v diferenciálu s 99% pravděpodobností, už jsem to kdysi řešil.
Jestli ti motor chrastí je hlučný tak - vyměň rozvody, seřiď ventily a nalij tam 15W olej od Shellu.
Pokud ti olej neubývá tak pístní kroužky jsou v pohodě.
GO motoru u Feldy nemá cenu řešit, bude to drahé a mechanici ti na to budou spíše koulet očima.
Povyměňuj všechny filtry, svíčky a nic neřeš.
Pak už jen čekuj co konkrétně odchází.
tgfh:ale jako myslim že to má cenu řešit jako nic levnýho to neni ale když tam potom koupí pomalu všechno tak to výjde potom lepší to uděla ale to je věc názorů!
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
GO vyjde tak kolem 20000kč.Sada hrnků stojí kolem 4000,ložiska na kliku kolem 2000,přebrousit kliku 500-1000,komplet udělat hlavu 2500-3000 pokud nejsou zaklepaný sedla,pokud jo tak víc.Je dobré blok a všechny věci co půjdou zpátky nechat vyvařit to je tuším 1000,rozvody těsnění gufera,svíčky,vyúhlování ojnic a podobné prkotiny tak kolem 1500,+- něco k tomu a nějaký spojovací materiál a sme na nějakých 12-13 000kč.Teď aby to bylo co k čemu tak se s tím musí člověk vyhrát což jsou dvě šichty po 8 hodinách co hodina 300 tak to je 4800,takže 5000,takže 18000+demontáž montáž a si na 20.Ceny sou tak trochu od pasu.Dělal jsem to před dvouma rokama naposledy,tak už si to moc nepamatuju,ale bylo to kolem dvaceti tak jak píšu...A to sou věci které se udělat musí jinak to nemá smysl nad tím ani přemýšlet.No a pokud by sis přál ještě pumpu,spojku,kontrola altíku,starteru,termostat atd,tak plus toto všechno k tomu.
No paráda.. s tim vrákačem si taky myslim že si koupim zajíce v pytli, u toho mýho aspon už vim co to dělá a co je už opravovaný takle by to jelo všecko nanovo.. a ta vůle v diferencialu,, to je hnus.. me to pekně ročiluje.. sou to strašný zvuky .. dycky když nad tim premejslim rikam si jestli nekoupit neco jinyho ale kdyz si to tak vemu dam treba sto za jiny auto a dalsich dvacet do nej stejne narvu za podobny hovadiny ) takže mi příde výhodnější dát dohromady to co mam a mit klid vedet co s tim je a neni a jak dlouho to asi vydrží.. musim se aso domluvit s někym kdo se v tom vyzná aby mi na to kouknul a řekl co a jak a přitom se mi nesmál že do toho chci investovat.. mam kamose co si koupil fokuse a ted byl posranej i z vymeny žarovky protože musel jet do servisu, svetlo mu neslo rozebrat.. zlatý starší káry, slouží to stejně a nejsou s tim takovy starosti..
to víš že jo zlatý starý káry.já si feldu nechám dokud bude jezdit a až přestane jezdit tak jí spojízdnim.její konec bude až se mi začnou propadat nosníky rzí a upadávcat nápravy a to to možná ještě stejně vězmu ke známýmu a vyvařim to ať to jezdí ještě dál .já jsme s feldou spokojenej.občas na ní nadávám ale to je kvůli prkotinám a hlavně mě sere třeba něco jinýho tak to auto odnese
ty ndešní mr... s promínutím nic nevydržej to vidím i známejcha kámošů co dělaj v servisech jenom na to nadávaj.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)