Rex píše:ale už tam neteče, od té doby ani kapička vody![]()
![]()
Nosnx píše:ok. No a jaktože to pomůže?? Kde je teď chyba?? Něják to nechápu jakej to má na to vliv.
Nosnx píše:Ahááá tak to jo. A cenu té folie co je pod tím tapcem nevíš?? Mám ji tam pěkně potrhanou už. Tak bych ji chtěl vyměnit.
Nosnx píše:No zkusím oboje. Ale nepřed tu folii. Jinak dneska jsem přišel ráno do auta a mezi gumovou podložkou co mám v autě a kobercem jsem měl vlhko. Jak je to možný?? Když nepršelo a nic. Ještě podotýkám že mám gumovou podložku, pod tím mám koberece origo a pak až podlaha.
Zdenda19895 píše:Nosnx píše:No zkusím oboje. Ale nepřed tu folii. Jinak dneska jsem přišel ráno do auta a mezi gumovou podložkou co mám v autě a kobercem jsem měl vlhko. Jak je to možný?? Když nepršelo a nic. Ještě podotýkám že mám gumovou podložku, pod tím mám koberece origo a pak až podlaha.
Pokud nepršelo a předtím si měl koberec určitě suchý, tak podle mne by to mohlo být jedině z topení. Byl koberec určitě předtím suchý? Ubývá ti chladící kapalina?
Ropin píše:Mám obdobný problém, který zde již byl zmiňován. Našel jsem v prostoru rezervy vodu. Vyvrtal jsem zde díru, ale problém se tím nevyřešil. Stále se zde objevuje vlhkost. Běžnou prohlídkou auta jsem nic nenašel. Zda se zde voda stráží ( v tomto množství se mi to ale nezdá) nebo do prostoru kufru prostě zatéká. Pokud s títmo máte někdo vyřešenou zkušenost, budu rád za dobrou radu. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků