Ahoj všichni.
Chtěl bych se vás zeptat......nedávno jsem si koupil nové repro, zabudoval do auta a připojil na rádio. Týden bylo vše OK. Ale včera cestou jsem chtěl zkusit, co repro umí, tak jsem přidával hlasitost a najednou mi zhaslo celé rádio a ve feldě už nejde. Teď jsem ho měl venku, odzkoušel jsem jeho funkčnost a vše běhalo. Problém bude tedy v autě. A teď dotaz. Existuje někde v autě ještě nějaká pojistka, která by ještě chránila rádio, krom té přímo na zadním panelu rádia?? Nebo, kde si myslíte, že je problém?? Děkuji
Karel
PROBLÉM - napájení rádia
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROBLÉM - napájení rádia
A díval ses na pojistky do pojistkové skříně jestli jsou všechny OK?
-
Krutor9000 - FK
jj, ty jsem zkusil všechny. 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 11. črc 2009 9:08:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedině pokud máš měřák , zak změř jestli ti jde napájení do konektoru co zapouješ do rádia . Pokud ti tam jde napětí musí být robém v radiu . Pokud tam štáva nebude pak edině jít po kábliku a hledat závadu . To je ta horší možnost .
Nebo by taky byla možnost ,ale jen pokud se ti rádio zapínal až s otočením klíču , že by byl problém v oříšku spínačky . Ale pokud i to dřív hrálo i bez klíčku v zapalování , tak to tohle nebude .
Nebo by taky byla možnost ,ale jen pokud se ti rádio zapínal až s otočením klíču , že by byl problém v oříšku spínačky . Ale pokud i to dřív hrálo i bez klíčku v zapalování , tak to tohle nebude .
-
Krutor9000 - FK
už jsem proměřoval. šťáva nejni ani tam , kde mám být trvalé napětí ani tam, kde je to spínané. chyba je na autě. myslel jsem jen, jestli někde na kabelu nejni nějaká pojistka někde. nebo jestli někdo nevíte kudy to vede. rozebírat palubku a hledat v těch svazkách se mi moc nechce, to raděj natáhnu nový napájení.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 11. črc 2009 9:09:24, celkem upraveno 1 x.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak v první řadě bych šel po kablíku ,vyloučit jeho poškození což by mohlo v nejhorším případě způsobit nějakej zkrat s následným požárem.Pokud nejsi první majitel tak je taky možný že tam je ještě jedna pojistka od předešlího majitele.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Krutor9000 - FK
tak problém úspěšně vyřešen. v autě bylo zabudováno handsfree od předchozího majitele a to bylo jištěno 2A pojistkou na napájení, která nevydržela. takže jsem celé zařízení odstranil. jsem o půl kila lehčí a hraju. můžete téma smazat. děkuji za odpovědi.