Žárovky H4
-
mr.Freak - FK
Re: ake ziarovky H4?!
tak dneska zkusím ten kontakt a uvidíme...takže by tam mohla stačit i obyč H3 12V/55W za 20Kč?
budu dělat velkej balík OB autodíly 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Jiné jsem do mlhovek nepoužíl. Jedině kdybych sehnal žluté H3. Což se mi zatím nepodařilo. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
mr.Freak - FK
tak sem sundal ten plastovej "obvod" od mlhovek a co nevidim, ty srouby snad ani nevypadaly jak sroub ale kus rezu, kterym srobouvak ani kleste rozhodne nepomuze...jak dostat z mlhovek ty zarezly srouby? jeden se protaci a tomu druhymu bych z křížku v hlavičce udělal tak akorát důlek jak se "drolí" 
v Naše stroje Dejwisova Felda, mám ten popis nových žárovek H4 
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
smazany clen - FK
ja to vidim az na potkavacky vpredu ze bych postupne nahradil vsechno, kor vzadu..na brzdovy koupis vicediodovy jak pise dejwis a do zbytku staci neco normalnejsiho:) zadni, brzdovky, znacka, blinkry...nekde tu nekdo psal snad i na zpatecku ze se da nahradit diodou?..mr.Freak píše:právě projíždím ty OBA autodíly a maj tam celkem slušný ceny...mají diody od 1.2W až po 5W a zajímalo by mě, když žárovka je 5W, tak kolik W musí mít dioda aby svítila stejně v těch světlech...aby třeba 3W nebyly málo a 5W zase moc
-
Jurka - FK
Tak jsem dál do auta ty žárovky co tu doporučoval Dejwis a teda velké zklamání... Už jen co se týče toho zpracování tak je to šmejd měl sem dvě krabičky a každá žárovka byla unikát... Každá jiná... Jinak velkou tu stříbrnou cepicku a vevnitř to bylo snad pokaždé jinak nakrivo když jsem dal vedle sebe osram silverstar a tohle tak mega rozdíl. Ráno sem jel do práce za tmy a další zklamání. Vždy jsem zapnul na parkovišti světla a bylo to super a dneska? Jakoby sem měl rozsvíceno na půl něco mezi parkovackama a normalnima světlama... Asi sem od toho čekal moc... Každopádně se vracím k osramu asi nightbreaker ještě uvidím. Každopádně kdyby jste někdo chtěl tyhle z toho cartechgroup tak vám je za stovku nechám....
-
Návštěvník
to já si je teda nemůžu vynachválit...oproti 80W žárovkám velký rozdíl...teď sem si nechal seřídit světla a je to ještě lepší...asi každej kus bude jinej...já měl teda oba stejný i čepičky byli úplně stejnýJurka píše:Tak jsem dál do auta ty žárovky co tu doporučoval Dejwis a teda velké zklamání... Už jen co se týče toho zpracování tak je to šmejd měl sem dvě krabičky a každá žárovka byla unikát... Každá jiná... Jinak velkou tu stříbrnou cepicku a vevnitř to bylo snad pokaždé jinak nakrivo když jsem dal vedle sebe osram silverstar a tohle tak mega rozdíl. Ráno sem jel do práce za tmy a další zklamání. Vždy jsem zapnul na parkovišti světla a bylo to super a dneska? Jakoby sem měl rozsvíceno na půl něco mezi parkovackama a normalnima světlama... Asi sem od toho čekal moc... Každopádně se vracím k osramu asi nightbreaker ještě uvidím. Každopádně kdyby jste někdo chtěl tyhle z toho cartechgroup tak vám je za stovku nechám....
-
Jurka - FK
No já to ještě pořádně vyzkouším ve tmě atd.... ale zkrátka po dnešku to na mě dojem neudělalo teda...
-
Návštěvník
ve dne to na mě dojem taky neudělalo a chtěl sem je vyhodit ale ve tmě si je docela chválímJurka píše:No já to ještě pořádně vyzkouším ve tmě atd.... ale zkrátka po dnešku to na mě dojem neudělalo teda...
-
smazany clen - FK
chafte , ake ziarovky dat do hmloviek ???? poradte nieco z autodoplnky.cz....thx 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Už od doby kdy se začaly vyrábět, používám do mlhovek obyčejné H3.
Maximální spokojenost.

Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
-
smazany clen - FK
napr. tieto ??
alebo
porad nieco...
Kód: Vybrat vše
http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zarovky/autostyle-zarovky-xenon-light-12v-patice-h3-55w-40-s22733283Kód: Vybrat vše
http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram-h3/zarovky-osram-h3-12v-55w-super-kus-s267405- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty modré bych nekoupil v žádném případě.
Do mlhovek jsou nejlepší žluté.
Jen se mi je zatím nepodařilo sehnat. Jinak, já mám ty nejobyčejnější co koupíš v každé mototechně. Kolik teď stojí nevím, protože že jsem je nekupoval nejméně deset let. Tenkrát stáli tuším okolo 30ti korun. V mlhovkách při běžném použití, (Pokud s nima nesvítíš pořád jako někteří exoti
) vydrží nekonečně dlouho.

-
Barvas - FK
Jezdím leta denně do práce celkem 90km, v tomto období vyjíždím ráno za tmy ( 5.50hod) a vracím se zase za tmy (kolem 18 hod.) Poměr asi 1/3 okreska, 1/3 dálnice, 1/3 město, konkrétně Milovice - Praha.Návštěvník píše:pořád váhám mezi Tungsram Megalight +30% a těma http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail ... kid=h4_732
jaký svítí líp?
Mám Feldu r.v. 95, světlomety Hella.
Kromě xenonových sad jsem vyzkoušel snad všechno. Loni jsem si pořídil v GlobusuTungsram Megaliht plus 30% ( motivoval mě test Světa motorů) a naprostá spokojenost. Na letošní zimu jsem koupil opět v Globusu ( konkrétně Globus Čakovice, Praha 9) za 169 kč/kus Tungsram plus 60%, a nemá to chybu. Bílé světlo a co je hlavní, osvětluje to velmi dobře mokrou vozovku a svítí to kromě dálky i do stran.
Kdo zná okolí Milovic a Lysé nad Labem ví, že místním sportem je jízda na neosvětleném kole, především k vlakovému a autobusovému nádraží. Jelikož se bojím abych někoho neskolil, je pro mě otázka dobrého osvětlení důležitá, na barvu světla v hodnocení tuningu kašlu.
Životnost nelze zatím hodnotit, zatím najeto kolem 4 000km, svítí OK, nicméně mám pocit, že svítí sice daleko a do stran ale dle mého soudu osvětlují méně dopravní značky, jakoby ten světelný tok byl soustředěn spíše "dolů", na úkor toho stranového výřezu osvitu do prava šikmo nahoru.
PS: Vzhledem k tomu, že reklamace v Globusu probíhají naprosto bezproblémově a záruka je dva roky, tak si se životností nedělám až takové starosti, stačí schovat krabičku a účet.
-
Návštěvník
tak ty co jsou plněným xenonovým plynem aneb "Dawisovo" první žárovky, tak zase perfektně osvětlujou cedule, značky atd...už z dálky to na mě "září" a oproti origo žárovkám (i v naší oktávce) jsou zpozorovatelný MNOHEM dřív
-
smazany clen - FK
Já mám ve světlech Osram Night Braker a dobrý svítí to o hodně líp než před tím, ale jinak to chce taky nějakou údržbu světel jako třeba alespoň jednou za rok sundat sklo a pořádně ho umejt zevnitř, jinak je světlo fuč.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jaké máš ve světlech těsnění
ale já jsem světla poprvé rozdělával po deseti letech protože jsem měl zašlé paraboly. Skla byly docela čisté. Chtěl bych vidět komu by se chtělo každý rok rozdělávat a čistit světla.
Takového auta bych se rychle zbavil. 
-
smazany clen - FK
Já ne, jsem rád že ho mám sice před tím to jiný bylo lepší ale vzhledem k tomu že mě dýl jak 2 roky žádný auto nebaví tak jsem vykešoval rodiče a zabavil jim tohleZdenda19895 píše:Nevím jaké máš ve světlech těsněníale já jsem světla poprvé rozdělával po deseti letech protože jsem měl zašlé paraboly. Skla byly docela čisté. Chtěl bych vidět komu by se chtělo každý rok rozdělávat a čistit světla.
Takového auta bych se rychle zbavil.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda19895-sice nejsou za 30kc,ale jsou zlute do prednich mlhovek.
http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/35848ZOH/
http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/35848ZOH/
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Ponman díky.

-
Josh123456 - FK
Já jsem sundaval skla světel cca po 9 letech a paraboly byly čistý, ale sklo lehce špinavý jen, takže každý rok nebo dva je čistit nemá smysl a je to škoda práce si myslim..
Jinak souhlasim se Zděndou, když někdo svítí s mlhovkama=mlha, i když žádná mlha neni - a nebo prostě jen, by lépe viděl na příkopy a pod., tak je to pacient a nebo nějaká ženská se smrtí v očích za volantem ..
-
mr.Freak - FK
chtěl jsem se zeptat jestli nějak nejdou sundat jen přední kryty světel (nechce se mi vyndavat celý světla) nebo je to víc pracnější jak vyndat světla, vypláchnout a zas je tam hodit...
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš skla? To jsem sice nezkoušel ale myslím že na vyndaných světlech se to dělá líp. Není to pracné je vymontovat. Dělal jsem to v létě a bylo to za chvíli.
Ježe já jsem umýval i paraboly a to se mě nějak nepovedlo.
Sice byly nádherně lesklé ale místy mě slezl i ten chrom nebo co to je.
Takže jsem koupil nové světla a mám dvě náhradní skla.

-
mr.Freak - FK
toho se právě bojím, chci jen sundat skla a lehce to hadříkem utřít, taky se bojím že to slezeZdenda19895 píše:Myslíš skla? To jsem sice nezkoušel ale myslím že na vyndaných světlech se to dělá líp. Není to pracné je vymontovat. Dělal jsem to v létě a bylo to za chvíli.Ježe já jsem umýval i paraboly a to se mě nějak nepovedlo.
Sice byly nádherně lesklé ale místy mě slezl i ten chrom nebo co to je.
![]()
Takže jsem koupil nové světla a mám dvě náhradní skla.
![]()
-
Josh123456 - FK
Každopádně, když si nechceš zničit sklo těch světel, tak je před vyndaváním toho skla ty světla úplně vyndat a pak odcvakat opatrně šroubovákem ty sponky, co drží sklo k samotnému obalu světla. (hlavně musíš dát pozor, aby si neoštípal při vyndavání lem toho skla, protože by se mohlo stát nejen to, ale i by ti mohlo při větší síle prasknout).mr.Freak píše:chtěl jsem se zeptat jestli nějak nejdou sundat jen přední kryty světel (nechce se mi vyndavat celý světla) nebo je to víc pracnější jak vyndat světla, vypláchnout a zas je tam hodit...
-
Jofinko - FK
[quote="mr.Freak
toho se právě bojím, chci jen sundat skla a lehce to hadříkem utřít, taky se bojím že to sleze
když sem teď vyndaval přední blinkry a viděl ty "pavučiny" jak v tom visí odlomený kouský oranžový barvy ze žárovky tak sem se lekl
jinak už dva měsíce úspěšně používám Dejwisovo žárovky, proběhla kontrola čepiček a nejsou vůbec poznat že by se lupaly nebo tak, po seřízení světel je to ještě lepší s osvětlením, ale stejně až mi odejdou tak si pořídím NightBrakery, mají je teď za 390 a sem na ně fakt zvědavej[/quote]
Ahoj.Ja mam NightBrakery a som max spokojny.Doporucujem.po roku mi odisla jedna ale zas som dokupil tak je to ok.Asi by som ich nemenil za nic iba ak by za philipsky tie mi doporucoval v autotechne za 680sk ale mne staci NB za 380sk.
toho se právě bojím, chci jen sundat skla a lehce to hadříkem utřít, taky se bojím že to sleze
Ahoj.Ja mam NightBrakery a som max spokojny.Doporucujem.po roku mi odisla jedna ale zas som dokupil tak je to ok.Asi by som ich nemenil za nic iba ak by za philipsky tie mi doporucoval v autotechne za 680sk ale mne staci NB za 380sk.
Dneska jsem dal Feldě nové H4 od Ježíška, dostal jsem žárovky které jsem si vybral, jedná se o Phillips Extreme Power (80%) - za dobu co jsem zkoušel a viděl jiné žárovky, tohle teprve svítí! Svítí to kvalitně, neoslnuje, krásně to svítí do stran, není tam ta díra uprostřed, kde většina žárovek nedosvítí. Prostě krásně vidět. Žárovky vypadaj oproti jiným velice kvalitně. Na silnici jasné bílé světlo. DOPORUČUJI - později hodím dyžtak foto....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dejwis
Nojo, ale ta cena
Nojo, ale ta cena
No 590kč za kvalitu která funguje oproti 350kč - 400kč za OSRAM není tak moc. Jeden klučina je má od února a zatím drží, tak uvidíme. Ale fakt je to znát, kvalita od Ježíška 
-
sisin - FK
Našel jsem tohle,ale cena je dost vysoko.Kdyby vydržely tak by se dalo uvažovat.
http://www.ton-car.cz/component/page,sh ... Itemid,26/
http://www.ton-car.cz/component/page,sh ... Itemid,26/
-
Josh123456 - FK
sisin: tak to už radši ty phillipsky, jelikož jsou odzkoušený a xenonovýmu plynu se "nedá věřit" a proto je lepší si koupit ty co má dejvis a nebo ty cool blue, který jsou dost dobrý a mám je odzkoušený a jsou za třetinu než tyto.
-
Josh123456 - FK
No já je tam mám do teď stále a pořád drží a jsou tam cca 8 měsíců, takže já tam stejně za cca dva měsíce budu dávat bixenony a doufám, že do té doby vydží ty cool blue 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jen takovou perličku....dnes mi praskla pravá žárovka ve Favoritu.Levá odešla asi před 3 měsíci.Ty žárovky (Philipsy) jsem kupoval v roce 2000,4 roky jsem je měl ve W353,4 roky ve Fáčku.V tu dobu stáli asi 600kč,ale skoro 9 let je životnost která tu cenu maže na plný čáře.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No asi..
,každopádně kdyby se ještě prodávala neváhal bych ani minutu.Ještě byly navíc takový modrofialový a viditelnost suprová.
-
Josh123456 - FK
Jojo, tak já měl doma takovej set tungsramek - ty byly taky "nezničitelný"
asi vím o čem mluvíš 
ty Philipsy 80% jsou zatím stále good volba. jel jsem s nima už jak ve sněhu, dešti, večer, šero a zatim pohoda. svítí to dobře, po celé šírce silnice.... fakt good 
-
Moltician - FK
tak mam ty NB a jsem naprosto spokojenej.....sviti to paradne
-
smazany clen - FK
zdravicko chcem sa spytat ako je to so ziarovkami,mozem napriklad na skode felicii vymenit predne ziarovky na spominane typi H4-riek (ktore svietia tak na modro,alebo bielo ) mozu mat ,, zeleny,,(policajty ) proti tomu nieco????
-
Abdul - FK
Najprv prečítaj toto vlákno, tvoja otázka tu je určite už vysvetlená.
Ak sú H4 a na krabičke je schvalovacia značka, tak môžeš. Len neviem, ktoré H4 svietia na modro.Udaj typ a značku potom sa uvidí.
Ak sú H4 a na krabičke je schvalovacia značka, tak môžeš. Len neviem, ktoré H4 svietia na modro.Udaj typ a značku potom sa uvidí.
ako dlho ich uz mas? co zivotnost ?Dejwis píše:ty Philipsy 80% jsou zatím stále good volba. jel jsem s nima už jak ve sněhu, dešti, večer, šero a zatim pohoda. svítí to dobře, po celé šírce silnice.... fakt good
Felicia 1.3MPi LX 
Ahojda, chtěl sem sem psát, tak to vezmeme rovnou.... Když jsem jel z porodnice (18.6.) v 01:30h, tak mě napadlo, že po delší době vyzkouším moje žárovky
- jel jsem místama kde nejsou lampy, kolem Vás jen lesík. To co předvádí tyhle žárovky je mazec. Vyzkoušel jsem jich dost, to asi víte ale tyhle žárovky prostě bodujou. Je vidět dost do dálky, nejsou potřeba ani dálkové. Je vidět dost široko a hlavně není předváma taková ta mezera uprostřed, prostě to osvítí celou silnici a kvalitně.
Světlo je krásně bílé, vůbec nejsou vypálené. Mám je od Vánoc, najeto cca 6000km. Kámoš je má dva roky a stále drží, což je velká výhoda oproti Osramu. Pokud bych potřeboval znovu žárovky, tak opět vemu tyto, je to to nejlepší co se dá pořídit. Viděl jsem dost Felicií a jel jsem v dost Felicií co mají dodatečně přidané xenony, které jsou i tady na FK mezi klukama, řeknu ti že nějak velkej rozdíl tam není, spíše se mi lépe jede s žárovkami od Phillipsu !!! Když xenony tak origo co je z výroby... To je odemne asi vše, dyžtak se ptej dále
Světlo je krásně bílé, vůbec nejsou vypálené. Mám je od Vánoc, najeto cca 6000km. Kámoš je má dva roky a stále drží, což je velká výhoda oproti Osramu. Pokud bych potřeboval znovu žárovky, tak opět vemu tyto, je to to nejlepší co se dá pořídit. Viděl jsem dost Felicií a jel jsem v dost Felicií co mají dodatečně přidané xenony, které jsou i tady na FK mezi klukama, řeknu ti že nějak velkej rozdíl tam není, spíše se mi lépe jede s žárovkami od Phillipsu !!! Když xenony tak origo co je z výroby... To je odemne asi vše, dyžtak se ptej dále
AD Ivarek: Před necelým měsícem jsem měnil H4 za Osram NB. Jaké bylo moje překvapení když jsem na nich našel datum výroby srpen 2001.
Přitom jsou to jen nějaké obyč tungsramy. Ještě musím podotknout, že jsou stále v pořádku, schované "do foroty".
-
moskvic - FK
Jenom přidám zkušenost s Osram NB...vydrzely mi bez par tydnu skoro rok kazdodenniho jezdeni( podotykam kazdodenniho)..a kdyz odesla jedna tak dva dny na to i druha.. 
-
mr.Freak - FK
tak jsem si na aukru koupil Tungsram MegaLight +60% a těch 60 procent to fakt asi nebude ale jsem s nima zatím moc spokojen....předtím jsem měl ty dejwisovo (xenon efekt) a sice díky bělejšímu světlu byly mnohem dříve videt znacky a ruzny odrazivy materialy, neměly ale takovou intenzitu a dosah světla jako tyto "žlutější"..jsem s nima moc spokojen a za 2 kila není co řešit
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Už nějakou dobu jezdím na Philips Blue Vision a spokojenost veliká, doporučil jsem je i kamarádovi a ten je spokojenej taky. Sice za 600,- , ale do tohodle rozhodně investovat budu, ve tmě jezdím často...
-
Snehulak - FK
chci mladý koupit jiný žárovky ale H7 je to do Pola (modří vědí) sehnal jsem jiná světla s čočkou tak tam chci dát i lepší žárovky. chtěl jsem nějaký Philips ale dumám jaký tak pls help.
koukal jsem na tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-ph ... 0-s4085328
nebo tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-ph ... t-s1460174
jen mě trochu odrazuje cena
koukal jsem na tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-ph ... 0-s4085328
nebo tyhle http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-ph ... t-s1460174
jen mě trochu odrazuje cena
-
Jofinko - FK
ja som si kupil so xenon efektom +30% biele (v carrefoure cca 8eur) a su fajn...nestazujem sa....a doma v krabicke osram NB...myslel som ze si dam na zimu NB ale neako mi nechybaju