Výměna brzdových trubek.
-
Nosnx - FK
Výměna brzdových trubek.
Nechával jste si někdo měnit brzdové trubky? Na kolik to cca výjde?? Měnil jsem výfuk a všiml jsem si, že na některých místech jsou silně zkorodované. Nerad bych, aby mi jednou praskli při brždění.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna brzdových trubek.
Klidne si to vymen sam ale doporucuju pri tom hned menit i hadice ne jen trubky a asi bych vzadu vymenil hned i oba brzdovy valecky. A vse natrit dokud je to novy cisty a hold tam mas pod podlahou jeste trubky k palivu. Jinak cena odhadem neco kolem 1500 za matros by se clovek mohl vejit.
-
raduzo22 - FK
Ahoj nechával sem si to měnit cca před 3 měsícama,matroš mě vyšel +- 1300,- a práca 1000,- dělal mi to šéf, má s kamošem autodílnu a zvedák tak to bylo v pohodě,měnil sem všechny brzdov trubky a hadice
Všechno sem to kupoval v autokelly.
-
Nosnx - FK
Sám to neudělám. Nemám možnost si auto zvednout na zvedáku. Dělal jsem výfuk doma s trochu zvedlím autem a to mi stačilo, mám jen jedny nervy. Ok díkec za odpovědi.
-
Jurka - FK
Já se na svoje taky koukal, a taky sou zrezlý.... ale šahal sem na ně a vypadají ještě dost pěvně...
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
pevny byt muzou,staci na jednom miste trosku mensi tloiustka hadicky a praskne to treba jako dirka od spendliku
Vždy je co zlepšovat