BMW 318i do feldy pick-up

tuning/tuzing úpravy
papeza

BMW 318i do feldy pick-up

Příspěvek od papeza »

zdravím ,
kamarád prodává nabourané bmw 318i to straší s kulatejma světlama v předu a nechá ho za 4tis pro mě a dneska mě u píva napadlo (jak čtu tady to fórum jak má funny jeho fanku kterou obdivuju a respekt pro něj a hodně štěstí při stavbě přeji :D ) že bych koupil od kamaráda to bmw a od dalšího známého pick-upa asi za 15tis ale motor má 300tis a dal bych do něj agregát z bmw a měl takové driftovací vozítko nebylo by to pěkné je to reálné ?
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW 318i do feldy pick-up

Příspěvek od madmaik »

chce to ale ï rovnou nahon na prdel :) neni nahodou ta 318ka velkej motor?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Joye - FK

Příspěvek od Joye - FK »

podla mna sa to nejak bude dat ale urcite tam bude milion uprav ;) a musis sa v tom troska viacej vyznat
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Já nevím co všichni máte s těma motorama.Ten kdo to nikdy nedělal si asi ani nedokáže představit co je to za pakárna.Jednou jedinkrát jsem dával turbomotor do ducata místo atmosféry.Komplet motor s hadicema,držákama,kabeláží atd...Nic zásadního nechybělo až na pár držáčků a podobných volovin a tu jeb*čku s tím si nedokážete ani představit.Už bych do toho nikdy nešel a když si představím že bych do feldy měl dávat něco co tam nikdy nebylo a bez velkých úprav ani nebude tak mi vstávají vlasy na hlavě a přemýšlím na provazem.Se podívej ke Škurymu do profilu na Funku.A ten to měl relativně nachystané...
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No z BMW by to byl asi dost velkej problém
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

jediny normalni zpusob by byl z BMW urezat podlahu s podvozkem a motorem,to si polozit bokem a zbytekk dat do smelcu,to same udelat s feldou,ale do smelcu hodit podlahu a posadit feldu na spodek z BMW,timhle bych zacal,jnak nevim jak bycs delal zadni napravu,tunel na prevodovku,a kardan ,a tisice dalsich uprav,to radsi jezdi s tim BMW,musel by si byt hoooooooodne sikovny abys to zmaknul,a taky to vyjde na sileny prachy,aby to nejak vypadalo,a dalsi vec je absolutni nelegalnost
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

V podstatě udělat tohle...

Podvozek Terrano, kastle felda...

Obrázek

Taky jsem o tom uvažoval, měl jsem k dispozici kastle funky a celýho nissana 200sx a sierru. Ale nakonec jsem se na to vykašlal. Přesně z toho důvodu, jak popisuje Hromy. Moc peněz, nedostatek vybavení, prostorů a času. Nápad hezkej, ale za normálních podmínek nerealizovatelný...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Michal71717 - FK

Příspěvek od Michal71717 - FK »

motor dostaneš do předu/ přední náhon ale náhon na zadek je podle mě nereálný pokud nehodláš nad tím strávit polovinu života
janny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janny »

Nelze, Felda ma motor napříč, kdežto BMW podélně a k tomu pohon na zadek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

papeza píše:zdravím ,
kamarád prodává nabourané bmw 318i to straší s kulatejma světlama v předu a nechá ho za 4tis pro mě a dneska mě u píva napadlo (jak čtu tady to fórum jak má funny jeho fanku kterou obdivuju a respekt pro něj a hodně štěstí při stavbě přeji :D ) že bych koupil od kamaráda to bmw a od dalšího známého pick-upa asi za 15tis ale motor má 300tis a dal bych do něj agregát z bmw a měl takové driftovací vozítko nebylo by to pěkné je to reálné ?
To muselo být hodně piv, když jsi vymyslel tohle :lol:
palach - FK

Příspěvek od palach - FK »

kup si za 19t 325í bez tp a máš driftovací vozítko bez nutností něco upravovat.
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

Michal71717 píše:motor dostaneš do předu/ přední náhon ale náhon na zadek je podle mě nereálný pokud nehodláš nad tím strávit polovinu života
¨:Neřekl bych polovinu života ale hrozně velký množstvý peněz!
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

Škury píše:V podstatě udělat tohle...

Podvozek Terrano, kastle felda...

Obrázek

Taky jsem o tom uvažoval, měl jsem k dispozici kastle funky a celýho nissana 200sx a sierru. Ale nakonec jsem se na to vykašlal. Přesně z toho důvodu, jak popisuje Hromy. Moc peněz, nedostatek vybavení, prostorů a času. Nápad hezkej, ale za normálních podmínek nerealizovatelný...
to je felda SNB ne? :D :D
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Jo,to je pred tim nez to sniiizil :mrgreen:
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Odpovědět