Piskajici brzdy
-
LadaSvoji
Piskajici brzdy
Nevite co může způsobovat pískání brzd? Stará brzdová kapalina? Brzdy mi občas pískají i když zrovna nebrzdím.
Re: Piskajici brzdy
kamínek, sjeté, někdy stačí srazit hranu kotouče a očistit třmeny. Koukni a namaž zadní pružiny u paken...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 22. kvě 2009 19:15:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
luke.bean - FK
závodní destičky
je otázka jak to píská.. jestli při brždění,tak to jsou destičky, třeba by mohl být prasklá taková ta pružinka co na nich je (pro někoho "naohybanej drát" )
je otázka jak to píská.. jestli při brždění,tak to jsou destičky, třeba by mohl být prasklá taková ta pružinka co na nich je (pro někoho "naohybanej drát" )
-
smazany clen - FK
Taky mám stejný problém...brzdy při brzdění šíleně pískaj,destičky OK, kotouče OK pro jistotu sražené hrany...nevim co s tim
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vyndat destičku a do kříže naříznout tu stykovou plochu s kotoučem do hloubky cca 1mm pilkou na železo. Většinou to pomůže od pískání při brždění.
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to pískání líbí........

Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Mě to taky někdy píská a líbí se mi to 
-
smazany clen - FK
pro ty kterym to pískání moc vadi-je to nesourodost materialu kotouce a desticek,tak skodovka dodava vysoko teplotni nalepky na zadni strany desticek(mezi desticku a pist a desticku a trmen)4ks asi za 50kc,ale pozor !vice jak polovina autorizovanych servisu nema ani paru co to je za polozku.-CB,TA,ST...perlicka-v jednom nejmenovanem autoservisu skoda chteli vyresit piskani brzd-dali tam kartonovou krabici mezi pistek a desticku-po prvnim kolecku na dvorku,letel druhy technik pro hasicak,malem sem si cvrnknul do gati,tak jsem se tam ptal na ty nalepky-povidaji:fakt jo?a my si porad rikali naco ty samolepky jsou 
-
borlan - FK
Já sem nějakej zastydlej - ty samolepky tam jsou origo u nového auta? A při montáži nových desek pokud na nich už samolepky nejsou bych si je měl koupit za 50Kč/4ks? A na co tam teda ty samolepky jsou? Dík. 
-
CZert - FK
Hele kluci nechci zakladat nove auditko tak se vetřu brzdy me piskaj taky ale jak při brždění tak pri šlapaní na miste kdyz stojim. A dalsi vec kola me piskaj na obe dve strany kdyz natočím plnej rejd a jedu tak to je takovy prerusovaní pískání nevíte čím by to mohlo bejt?
pokud to píská když šlapeš na místě, tak je třeba promazat zadní pružiny u paken. vepředu také píská pokud máš slabé destičky a může se to dotíkat, nebo tam je bordel, písek, kamínky...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 22. kvě 2009 19:16:31, celkem upraveno 1 x.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
petsu - FK
Mě brzdy nepískají ale hučí při brzdění... podobny zvuk jako když už jsou destičky totálně sjete a je to kov na kov... Jenže destičky jsou OK, kotouče nevydřené, a hlavně to dělá jen když auto stojí např přes noc. Po prvních cca třech zabrzděních už to nehučí a brzdy brzdí OK. Nevíte někdo v čem je problém?
-
Návštěvník
Ahoj lidičky,
mám problém s pískáním od pravého předního kola, nevím zda to jsou brzdy ale nic jiného mě nenapadá, když jedu tak po 10km mě tam začne něco přerušovaně pískat, pokud se jen lehce dotknu brzdového pedálu přestane , to samé pokud sešlápnu plyn, když ho mám tka akorát tak to začne pískat zase. je pravda že poslední dobou začali pískat při normálním brždění brzdy. Jinak kolo je pak ohřátý jak pas.... ale kotouč tak o ten jsme si spálil ruku.
Ps: napadlo mě že se to tím jak brzdím zahřeje a tím roztáhne a začne to někde o sebe třít. a tím třením se to zahřeje ještě víc a pak to píská v kuse. Můj názor nevím,,,, co vy na to ? setkal se stím někdo??? u špatného ložiska by to snad hučelo pořát ne?
mám problém s pískáním od pravého předního kola, nevím zda to jsou brzdy ale nic jiného mě nenapadá, když jedu tak po 10km mě tam začne něco přerušovaně pískat, pokud se jen lehce dotknu brzdového pedálu přestane , to samé pokud sešlápnu plyn, když ho mám tka akorát tak to začne pískat zase. je pravda že poslední dobou začali pískat při normálním brždění brzdy. Jinak kolo je pak ohřátý jak pas.... ale kotouč tak o ten jsme si spálil ruku.
Ps: napadlo mě že se to tím jak brzdím zahřeje a tím roztáhne a začne to někde o sebe třít. a tím třením se to zahřeje ještě víc a pak to píská v kuse. Můj názor nevím,,,, co vy na to ? setkal se stím někdo??? u špatného ložiska by to snad hučelo pořát ne?
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Mám dost podobnej problém při jízdě a zatáčení doprava najednou souvislej zvuk jak siréna od pravýho předního kola. Hádal bych to na nerovnost na kotouče Většinou se ozývá když jedu delší štreky a brzdy jsou zřejmě zahřátý. Ve městě při rozjezdu ale občas taky.
-
Schnelll - FK
přesně, zatáčka to samé. Dotoho se mě včera rozhučela trojka, dnes to už nedělá, zničeho nic když jsem dal trojku tak to řvalo tahove hučení jako kdyby tam nezapadla, ale dnes vůbec a jel jsem asi 100km a nic.
-
LuccaCZ
Taky mi nějakou dobu pískaly brzdy... Všichni říkali, že je to v pořádku, ale dnes ráno jsem jela do práce a auto skoro nebrzdilo... jen chvílema... tak pozor na to... 
-
Stefi74 - FK
možna se ptam jak blb ale misliš křižem od rohu dstičky nebo od středu103457 píše:Vyndat destičku a do kříže naříznout tu stykovou plochu s kotoučem do hloubky cca 1mm pilkou na železo. Většinou to pomůže od pískání při brždění.
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
pokud vám pískají brzdy a zahřívají se kola... můžou být prasklé gumičky u válečku... vyčistit a vyměnit gumky... nebo se vám taky může stát že vám auto bude brzdit trvale..!!!
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
-
drv.Astor - FK
Vyměnil jsem kotouče i desky, dal jsem kotouče Brembo a desky Textar a brzdy tak cca po 3km zacnou sami od sebe piskat ikdyž nebrzdím. Stačí trošku šlápnout na pedál a je zase tak na 2min klid. Při brzdění to nepíská, disky jsou chladné. Je to tím, že kotouže a desky nejsou ještě úplně zajeté nebo je chybka někde jinde. Prosím nějaké tipy, spěchá, odjíždím pryč a nerad bych, aby se něco pokazilo po cestě. Předem díky za rady.
-
Lofi
Taky mi chvílema pískala levá přední brzda,po sešlápnutí to přestalo a pak zase pískala.Brzda se nezahřívala.Dneska se kotouč i kolo zahřálo po třech kilometrech.Po odmontování kola jsem zjistil,že se špatně vrací píst kotoučové brzdy.Byl částečně zarezlý a proto se málo vracel.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No nebudu zakládat nové téma,tak se přifařím sem.
Před cca 2 měsícema jsem měnil kotouče - Brembo a desky Textar a píská to jako kráva.Teda pouze při brždění a to spíš takovým tom intenzivnějším,když jen s citěm dobržďuju tak vůbec nic.
Jinak auto brzdí suprově,při brždění netáhne do strany,nepřibržďuje si to samo,pístky zatuhlý nejsou,do pedálu to nekope,čepy na třmenu jsou ok,zkoušel jsem už fígle jako sražení hrany,máznutí styčných kovových ploch vazelínou s mědí a pořád to samý.Sice po tom odhranění se to malinko zlepšilo ale stejně podle pískání všichni poznaj že jedu já...
Jsem z toho malinko přepadlej jelikož Brembo + Textar je už moje 3 sada (1x na Fáčku) a nikdy problém nebyl.Až teď.Jestli jsem natrefil na páteční kus,nebo co.
Takže jsem na konci s nápadama a zkusím jiný desky...nejspíš Ferodo Premier,cenovka 500 kč.Nemáte s nima někdo zkušenost nejlépe ve spojení s těma Brembama?
Před cca 2 měsícema jsem měnil kotouče - Brembo a desky Textar a píská to jako kráva.Teda pouze při brždění a to spíš takovým tom intenzivnějším,když jen s citěm dobržďuju tak vůbec nic.
Jinak auto brzdí suprově,při brždění netáhne do strany,nepřibržďuje si to samo,pístky zatuhlý nejsou,do pedálu to nekope,čepy na třmenu jsou ok,zkoušel jsem už fígle jako sražení hrany,máznutí styčných kovových ploch vazelínou s mědí a pořád to samý.Sice po tom odhranění se to malinko zlepšilo ale stejně podle pískání všichni poznaj že jedu já...
Jsem z toho malinko přepadlej jelikož Brembo + Textar je už moje 3 sada (1x na Fáčku) a nikdy problém nebyl.Až teď.Jestli jsem natrefil na páteční kus,nebo co.
Takže jsem na konci s nápadama a zkusím jiný desky...nejspíš Ferodo Premier,cenovka 500 kč.Nemáte s nima někdo zkušenost nejlépe ve spojení s těma Brembama?
-
Jenik1
Ahoj hošani. Mam takovy problem uz to tu bylo psano ael nikde jsem tu nenasel odpoved. kdyz zatocim doprava tak mi piska prave kolo. urcite to jsou asi brzdy protoze jsem se trochu spalil ale vse bylo rozmontovano a vycisteno a promazano pistky jdou normalne stlacit a taky jsem osmirgloval desky ocitlil hrany kotouce. chvilku to pomohlo a pak zase kdyz zatocim vic doprava tak to propiskne. jestli nekdo vite cim to muze byt tak prosim poradne jsem z toho uz unavenej DEkuji vsem
-
Radon - FK
Nemáš ohlé vodící čepy? Některé brzdové destičky hold při brzdění pískají.
-
Jenik1
Prave ze nemam ale me to piska jen pri zataceni pri brzdeni to prestane ted jsem zjistil ze to muze byt loziskem ze jak mam trochu povolene lozisko tak jak se kolo pri zateceni trochu nahne tak to muze dritRadon píše:Nemáš ohlé vodící čepy? Některé brzdové destičky hold při brzdění pískají.
-
Jenik1
jo jeste by me zajimalo jestli muzu koupit nove desky a dat je na stare kotouce
Pokud nejsou kotouče za hranicí opotřebení,tak klidně 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Vždycky je vůle v ložisku a vždycky je tam pnutí při zatáčení.Pokud máš vodící čepy ok,tak máš zarezlé pístky.Kup nové pístky a manžety a budeš mít pokoj.
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
mě felda taky trochu pískala,tak jsem rozhodil předky,pročistil dosedací plošky destiček,namazal vodící tyčky atd. Ale zjistil jsem,že mě brzdí na obou kolech jen venkovní destičky,ty vnitřní, brzdí jen lehce. Prostě,z jedné strany je kotouč krásně obržděný a z vnitřní je jen prostředek obržděný a zbytek rezavý.Na STK,to brzdilo parádně,jinak auto brzdí normálně. Neměl někdo podobný problém?díky za rady
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
-
Dodyk - FK
Zdravim chlapci . Mam nasledujuci problem : pri jazde mi zacalo piskat v PP kolese , divne bolo ,ze ked som zacal brzdit piskot prestal ,taktiez bol klud ked este brzdy neboli zahriate , pri mierom otoceni volantu dolava sa to zlepsilo ,pri otoceni doprava naopak zhorsilo (ako u kolegu nadomnou) , tento stav trval cca 1 mesiac , pred par dnami som skusil zrazit hranu brzdoveho kotuca od prebytocnej hrdze , prvych par km sa zdalo byt vsetko OK , no na ceste spat bol piskot naspat a k nemu sa este aj pridal podivny hukot (podobny ako na vadnom lozisko ,alebo hom.kyn. klbe) , opat stacil jemny dotyk brzdoveho pedalu a vsetko utichlo a opat zacalo po jeho uvolneni . Pri jazde po dialnici mi to na klude velmi nepridalo
. Za mechanikom sa urcite chystam ,ale momentalne potrebujem auto kazdy den . Kde moze byt problem a hlavne dokazem na tom este bezpecne jazdit cca 1 tyzden ? Vdaka
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Sundej kolo a koukni bez toho bych dal nejezdil (bez toho zkouknuti) Skua vrazit sroubovakl mezi trmen a desticky a rozhybat to zda pistek zajede a trmen bude plovat kdyz je plovouci.
A pak naslap ideal aby ti nekdo naslapaval a ty sleduj pist mel by vzdy vylez a pri povoleni pedalu malicko se jakoby vratit.
-
Username
Zdravim vsechny,Dodyk píše:Zdravim chlapci . Mam nasledujuci problem : pri jazde mi zacalo piskat v PP kolese , divne bolo ,ze ked som zacal brzdit piskot prestal ,taktiez bol klud ked este brzdy neboli zahriate , pri mierom otoceni volantu dolava sa to zlepsilo ,pri otoceni doprava naopak zhorsilo (ako u kolegu nadomnou) , tento stav trval cca 1 mesiac , pred par dnami som skusil zrazit hranu brzdoveho kotuca od prebytocnej hrdze , prvych par km sa zdalo byt vsetko OK , no na ceste spat bol piskot naspat a k nemu sa este aj pridal podivny hukot (podobny ako na vadnom lozisko ,alebo hom.kyn. klbe) , opat stacil jemny dotyk brzdoveho pedalu a vsetko utichlo a opat zacalo po jeho uvolneni . Pri jazde po dialnici mi to na klude velmi nepridalo. Za mechanikom sa urcite chystam ,ale momentalne potrebujem auto kazdy den . Kde moze byt problem a hlavne dokazem na tom este bezpecne jazdit cca 1 tyzden ? Vdaka
mam podobny problem jako tady kolega. Asi pred 14ti dny jsem nechal v autoservisu menit manzetu na prednim levem kole, a kdyz uz se to rozebiralo, tak i lozisko a nechal jsem menit i komplet brzdy (kotouce, desticky, oboji Ferodo, pakny, pruzinky, kapalina).
Od ty doby slysim urcite piskani, ktere se objevi po par ujetych kilometrech. Intenzita je primo zavisla na rychlosti. Po seslapnuti brzdoveho pedalu piskani prestane (i tak je ale slyset mirny zvuk). V servisu tvrdi, ze je vse v poradku a ze to holt po vymene muze delat a po nejakych najetych kilometrech by to melo prestat. Udajne vsechno cistili tak jak se ma a funkci ten zvuk nebrani. Me to ovsem prijde dost divne, proc by to bez toho zvuku neslo sakra udelat, kdyz to pred vymenou nedelalo. Najeto s tim mam ted cca 150km, ale stale z toho dobry pocit nemam.
Mate nekdo nejakou radu, v cem by to mohlo byt?
Moc diky!
P.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
To je opravdu divny zkontroloval bych si zda plovouci trmeny opravdu plovou a zda jde zasunou pistek az nadoraz dovnit - to vse za pouziti male sily a ne paceni 2m tyci a pak kdyz to bude volne zda tam ty desticky maji trosku vuli musi se hybat a ne byt narazeny/ nabouchany do tech trmenu.
-
thepromise - FK
nech je ještě tak 1000 km zaběhnout a pak uvidíš zda pískání přestane
jinak pískání při brždění jen při určitém tlaku na pedál zůsobují destičky:) většinou nekvalitní materiál...dal sem tam jetý číny provizorně do příštího roku i s kotoučema...auto sice brzdí dobře, ale píská...
jinak pískání při brždění jen při určitém tlaku na pedál zůsobují destičky:) většinou nekvalitní materiál...dal sem tam jetý číny provizorně do příštího roku i s kotoučema...auto sice brzdí dobře, ale píská...
-
Dodyk - FK
Konecne mi cas dovolil dat auto do servisu a uz to brzdi jedna basen. Kotuce boli podla slov mechanika v hroznom stave , oba vnutorne dosticky vobec nebrzdili ,nakolko boli v stremni zapecene v neprirodzenej polohe co bol aj dovod piskania... a k tomu zavzdusneny system. Takze nove kotuce , dosticky , brzdovka , vsetko premazane.... uz sa citim lepsie 
-
Username
Ahoj, diky za reakce. Je pravda, ze 1000 km jsem s tim jeste nenajel... Bohuzel moje nervy to nevydrzeli a zkusil jsem jiny servis - autorizovany, meli volno kdy jsem potreboval a jednali se mnou celkem korektne. Servisman provedl "cisteni brz" (315Kc prace, ale co ja vim, co tam vsechno delal, kdyz jsem u toho nebyl) a kdyz mi auto predal zpatky, tak to nedelalo. Byl jsem primo u vrcholu blaha.thepromise píše:nech je ještě tak 1000 km zaběhnout a pak uvidíš zda pískání přestane
Po cca 250 ujetych kilometrech v pohode ovsem zacinam zase slyset znamy zvuk, ktery to predtim normalne delalo, akorat to zatim dela mene hlasite (popiskavani behem jizdy, ktere pri seslapnuti brzdoveho pedalu ustane a je zavisle na rychlosti ). Nechapu, proc to porad dela. Kotouce, desticky i kapalina jsou naprosto nove (oboje Ferodo)....
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Prostě buď špatný kus destiček anebo špatná kombinace desky/kotouče.To že jsou nový je jedno.Já dycky používal Bremba/Textar a nikdy nepískaly.Až poslední sada.Dělal jsem všemožný pokusy jako srážení hran,lepení těch protivibračních pásků,mazání styčných ploch měděnou vazelínou a pokaždý to vydrželo pár km a bylo to zpátky.Tak jsem se vytočil,koupil desky Fritech a je pokoj.A brzdí to skoro stejně dobře jako Textary.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Problém co jsem popisoval výše přetrvává. Na chvíli ustal, když jsem vyměnil kotouče a třmeny. Nejhorší je to na letních discích. Po delší cestě se i bez sešlápnutí brzdy se začne najednou kotouč rozechvívat, když pustim plyn tak to utichne. Když snížím otáčky motoru tak se to zmírní. Když zabrzdím na pár sekund to ustane a pak se to znovu rozvlní. Je to zvuk jako když se hraje smyčcem na pilu. Na zimních kolech už to dělá míň, ale opravdu nevim čím to může být. Otáčky motoru přece nemají s brzdama nic společnýho. Po vyřazení rychlosti to někdy vrže dál a někdy ne. Jezdím s tím už dva roky doteď. Někdy je to fakt o nervy. V servise bych to těžko popisoval, když to dělá jen po dlouhé cestě a za určitých okolností. Jinak kotouče i desky jsou origo Škoda.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to jak vypadaj kotoučeJenik1 píše:jo jeste by me zajimalo jestli muzu koupit nove desky a dat je na stare kotouce
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám problém s pískáním předních brzd,dělá to jen když mám na autě letní gumy tj.litý kola;přes zimu kdy jsou na autě plechový disky se brzdy neozvou; kontrolní otázka,kotouče Ferodo a destičky TRW- ale je zajímavé že když se to vyměnilo tak tu první sezónu nic až asi po ujetí cca 5ti tisíc km se to začalo projevovat,čepy ve třmenech byli daný nový a namázány tou vazelinou která je u toho přibalena tak že vše chdí jak by mělo až na to šílené pískání, připadám si jak vlak když brzdí ve stanici no zkrátka mě to pořádně s..e 
-
tgfh - FK
Jsem na tom podobně, mám brzdy 3 roky staré origo a několik měsíců pískají, několik měsíců nepískají, v únoru nepískaly, teďka zase pískají, neřeším 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Rozebral jsem to, vyklopil třmeny vyndal desky a srazil hrany a párkrát přejel hrubšim smirkem a zatím nepískáj,tak uvidíme 
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Já mam asi měsíc staré brzdy ( Brembo, Freetech ) a konečně včera jsem zaznamenal, že začaly pískat. A ne málo. To je dost.
Hned mě to zase víc baví.
Hned mě to zase víc baví.
McCali: Nemas FriTech? ciste nahodou?
Ja je mam taky ale piskaj jen vyjimecne a jen pri popojizdeni pomalu...
Ja je mam taky ale piskaj jen vyjimecne a jen pri popojizdeni pomalu...
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jsou asi oni. Bajvoko. 
Jsi moc velkej detailista.
Zatim jsem to taky zaznamenal jen při pomalejší jízdě.
Dofám ale, že to budou dělat i při rychlejší.
Jsi moc velkej detailista.
Zatim jsem to taky zaznamenal jen při pomalejší jízdě.
Dofám ale, že to budou dělat i při rychlejší.
- Haasio
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím svoji "závadu" napsat zde 
Brzdy mi taky pískají, mám tam kotouče snad od výroby ( neznam historii auta ), destičky jsem měnil cca před 2000 km ) značka Starline. Spravil jsem si i pístky ve třmenech...
Jde mi hlavně o toto, jezdím s pizzou, agresivní jízda, pořád brzda-plyn, stává se mi při sluných dnech že po hodně brzdění mi zůstává brzdový pedál zašlápnutý na podlaze. Když motor trochu vytočím tak pedál se zvedne ( asi špatný podtlak ?), pomáhá taky to že se rozjedu, připadá mi jakoby zůstaly destičky přilepeny na kotouči. Kontroloval jsem brzdovou kapalinu, ta byla v pořádku.
Vím že brzdy po velkém brzdění ochabnou ale zarazil mě ten zašlápnutý pedál...
Nevíte čím by to mohlo být ? Díky za odpovědi, Haasio.
Brzdy mi taky pískají, mám tam kotouče snad od výroby ( neznam historii auta ), destičky jsem měnil cca před 2000 km ) značka Starline. Spravil jsem si i pístky ve třmenech...
Jde mi hlavně o toto, jezdím s pizzou, agresivní jízda, pořád brzda-plyn, stává se mi při sluných dnech že po hodně brzdění mi zůstává brzdový pedál zašlápnutý na podlaze. Když motor trochu vytočím tak pedál se zvedne ( asi špatný podtlak ?), pomáhá taky to že se rozjedu, připadá mi jakoby zůstaly destičky přilepeny na kotouči. Kontroloval jsem brzdovou kapalinu, ta byla v pořádku.
Vím že brzdy po velkém brzdění ochabnou ale zarazil mě ten zašlápnutý pedál...
Nevíte čím by to mohlo být ? Díky za odpovědi, Haasio.

-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně dej pryč tu stlačenou tmu co máš místo destiček.. nechápu proč to lidi kupujou když slušný desky stojí 300 a kotouče pětikilo 

- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že na brzdách máš nějakou zradu. Pokud se nevrací pedál je něco špatně v hlavním brzdovém válci. Jakou barvu má tvoje brzdová kapalina?
1,6 sportline 1999