světla pro dennní svícení LED
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: denní svícení LED (LED DRL)
Jinak, co se týče zapojení, tak to mám, jako Zdenda jde použít obyč spínací nebo rozpínací relátko.
- 1.3MPi
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš pravdu, takže potrebujem:SPDS, žiarovky, napr. http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2810 ?, nejaku poistku(3A?), a to relátko kde zoženiem?
Dik
Dik
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
-
Mirin - FK
Taky už mně napadlo vykašlat se na kontroler a dát tam relátko, a tohle je docela elegantní řešení.. Asi to tak udělám..Zdenda19895 píše:Já pro proud na + beru přímo z alternátoru. Zelený kablík co jde na kontrolku dobíjení.http://zh.rajce.idnes.cz/SPDS_2/#album
Díky za radu.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si tam dodatečně ještě před relátko vsadil pojistku a vypínač s kontrolkou.
http://zh.rajce.idnes.cz/Svetla_Pro_Den ... eni/#album Ale ten vypínač není nutný. Vypíná to automaticky při zapnutí parkovaček. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Pjotr - FK
Doporučte LED světla pro denní svícení
Mám feldu r.v.98, novou tvář.Včetně předních mlhovek,ty dávat pryč nechci.A chci si pořídit denní LED světla,hlavně kvůli prodloužení života žárovek předních světel a taky úspoře paliva,asi by nějaká mohla být,přeci jen živit stále 110W musí taky něco stát.Všude jsou v nabídkách desítky typů až vůbec nevím co vybrat.Mate někdo nějaké na svém autě a jste spokojení,můžete je doporučit? Jde mě hlavně o bezproblémovou montáž,nechci pokud možno moc zasahovat do předního nárazníku.Světla by asi měla jít umístit pod SPZ do těch mezer (snad budou dodrženy potřebné rozestupy,ještě jsem to neměřil),proto se ptám má-li někdo tip na konkrétní typ co tam rozměrově sedne,samozřejmě s homologací,ať to nemusím před technickou oddělávat.Díky za každé info.
-
NN
Re: Doporučte LED světla pro denní svícení
Pod SPZ asi nie, lebo max.vzdialenosť svietiaceho bodu svetla od bočného obrysu vozidla je 400 mm. Ale rozmery na umiestnenie svetiel tu niekde na fóre boli, len skús pohľadať.
-
Pjotr - FK
Uz jsem nejake fotky clenu kteri predstavovali sve auto videl,asi nejjednodussi reseni bude do mrizek vedle mlhovek.
Jinak zasady spravneho umisteni neni problem dohledat,nasel jsem tyto:
- umísťují se ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla
- vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm)
- světla se musí rozsvítit automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí
- při rozsvícení obrysových světel musí světla pro denní svícení automaticky zhasnout
Jde me spis o to kdo jake svetla na sve auto pouzil,abych pak po koupi nezjistit ze me tam nesedi at uz rozmerove nebo treba tvarem (jine zaobleni oproti narazniku atd.. ).Cemuz bych se chtel pri koupi pres internet vyhnout kdyz si je nemuzu predem prohlednout.Nemam moc casu behat a shanet je po obchodech tak budu muset zvolit tuto variantu.
Jinak zasady spravneho umisteni neni problem dohledat,nasel jsem tyto:
- umísťují se ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla
- vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm)
- světla se musí rozsvítit automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí
- při rozsvícení obrysových světel musí světla pro denní svícení automaticky zhasnout
Jde me spis o to kdo jake svetla na sve auto pouzil,abych pak po koupi nezjistit ze me tam nesedi at uz rozmerove nebo treba tvarem (jine zaobleni oproti narazniku atd.. ).Cemuz bych se chtel pri koupi pres internet vyhnout kdyz si je nemuzu predem prohlednout.Nemam moc casu behat a shanet je po obchodech tak budu muset zvolit tuto variantu.
-
rogalo - FK
Kup kulaté, diody jsou v jednom bodě a ostře svíti . nejlepší bez spinacího modulu, mi po půlroce odešel ,ták to mám napojene natvrdo ,při otočení klíčku se rozsvití a rozpojovací rele které koupíš v mototechně za 40 kč to rozepne když zapneš parkováčky ,to je podle předpisu. Pokud nechceš kablik tahat od spínací skříńky (což jecelkémproblém )tak to můžeš napojít z drátu od kontrolky oleje v motorovém prostoru a začlenit tám to relé které to po rozvicení parkovaček vypne a to relé samozřejmě napojit na kablík od parkovaček .
-
rogalo - FK
Jo a namontovál jsem to do těch mřížek kde měly být mlhovky , tám to je taky podle předpisu , ale hlavně nekup nějaké nehomologováne .
Jinák je to supr věc ,svíti to automaticky ,spotřeba jedno světlo 4,4w a je mi jedno jestli hučí ventilátor od chladiče nebo topení nebo jede vyhřiváni zadního skla . S tím debilním svícenim mi na starém autě odešla baterka za 3 let a když se nesvítilo ták baterka vydržela i 6 let v klidu a ten benzín to taky ušetří .
Jinák je to supr věc ,svíti to automaticky ,spotřeba jedno světlo 4,4w a je mi jedno jestli hučí ventilátor od chladiče nebo topení nebo jede vyhřiváni zadního skla . S tím debilním svícenim mi na starém autě odešla baterka za 3 let a když se nesvítilo ták baterka vydržela i 6 let v klidu a ten benzín to taky ušetří .
-
rogalo - FK
http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-sve ... 8typ2.html
S homologací jsou třeba tyto
S homologací jsou třeba tyto
-
Pjotr - FK
No ja prave pred casem daval na auto mlhovky jelikoz jezdim do krajin kde byva od podzimu do jara casto mlha. Tak ze ty kulate tam uz nedam,mlhovky rusit nebudu.Jedine je dat taky do te mrizky vedle mlhovek.Nevim ale jak by to vypadalo.
Ja prave videl na par autech neco takoveho http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-sve ... 4typ3.html. Dve rady diod nad sebou,kdyz uz nic vypadalo to fakt super
oproti jednoradym.
A musim rict ze to i dost svitilo,skoro to oslnilo i pres den kdyz se clovek podival primo do nich.Ovsem naprosto netusim nakolik jsou podobne tem co davam odkaz.Akorat ze tyhle a jim podobne maji sirku cca. 20cm, ted sem to meril a do mrizky vedle mlhovek by vesli sotva 10cm svetla. Naraznik se me moc rezat nechce. Ted me jeste napadla varianta vyzezat diry do tech odmontovatelnych plastu pod svetly.V pripade potreby by nebyl problem ty plasty pak zahodit a dat tam nove. Akorat ze ty uz jsou malinko prohle a tim padem zas nevim ktere svetla tam co nejlip sednou.Hodte sem nejake fota jak to mate vyreseno vy
to Michelin1: Jinak myslim ze nejaky benzin to musi usetrit,otazka kolik.. Prece jenom tech 110W pri rozsvicenych svetlech se musi nekde vzit
Plus vlastne jeste parkovacky,zadni obrysovky..
Ja prave videl na par autech neco takoveho http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-sve ... 4typ3.html. Dve rady diod nad sebou,kdyz uz nic vypadalo to fakt super
A musim rict ze to i dost svitilo,skoro to oslnilo i pres den kdyz se clovek podival primo do nich.Ovsem naprosto netusim nakolik jsou podobne tem co davam odkaz.Akorat ze tyhle a jim podobne maji sirku cca. 20cm, ted sem to meril a do mrizky vedle mlhovek by vesli sotva 10cm svetla. Naraznik se me moc rezat nechce. Ted me jeste napadla varianta vyzezat diry do tech odmontovatelnych plastu pod svetly.V pripade potreby by nebyl problem ty plasty pak zahodit a dat tam nove. Akorat ze ty uz jsou malinko prohle a tim padem zas nevim ktere svetla tam co nejlip sednou.Hodte sem nejake fota jak to mate vyreseno vy
to Michelin1: Jinak myslim ze nejaky benzin to musi usetrit,otazka kolik.. Prece jenom tech 110W pri rozsvicenych svetlech se musi nekde vzit
-
rogalo - FK
Pokud ty mlhovky potřebuješ ták jedině pod světla ,ale já tám myslím mám prohnuté plechy a ne plasty, taky jsem o tom uvažovál , ale nakonec jsem koupil kulaté a místo mlhovek . Jinák kdo si myslí že to benzín neušetří tak ať si koupí benzínovou elektro centrálu a uvidí když rozsvítí 100w žárovku ják se motor začne dusit a automatický se přidá plyn
-
kubis73
Taky jsem tento problém řešil. Mlhovky jsem rušit nechtěl. Vedle nich je závit na tažné oko a na druhé strraně čidlo teploměru PC. Jediné místo dle homolagace (dodržení rozměrů montáže) je místo kam padnou a je to i vkusné nad koš mlhovek, tedy zapasovat do nárazníků a jejich uchyt přišroubovat práva na koš mlhovky z vrchu. Mám ty obdélníkové od Mycar (4x led za cca 2000,-). Je možné se na to podívat v době srazu 17.10.,ale jsem v práci. Budu stát v Pardubicích, ul. Na Spravedlnosti před budovou Policie ČR. Stojí to za to. Tel. č. 777 828281.
doporučuji tyto: http://www.e-xenony.cz/denni-sviceni-ho ... j-294typ2-
bral jsem už 4kusy pro známé a super. nikdo si nestěžuje. maj homologaci, zapnou se sami až když se nastartuje motor, sami se vypnou jakmile zapnete hlavní světla. jsou vodotěsná a dobře to vypadá. budu brát další 4kusy...
bral jsem už 4kusy pro známé a super. nikdo si nestěžuje. maj homologaci, zapnou se sami až když se nastartuje motor, sami se vypnou jakmile zapnete hlavní světla. jsou vodotěsná a dobře to vypadá. budu brát další 4kusy...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Pjotr - FK
to kubis73: Foto by jsi sem nehodil? Na sraz se nedostanu..
to Dejwis: Tak presne tyhle se me taky libi.. A zase stejna otazka,kam s nima? Foto umistení pls..
Nakonec se teda asi rezani narazniku nevyhnu.Tak nevadi,bude to akorat vic pracne..
Nasel jsem jeste levnejsi tyhle http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/G ... =sj294typ3 .Rozdil bude asi jen v absenci modulu pro automaticke zapnuti..
to Dejwis: Tak presne tyhle se me taky libi.. A zase stejna otazka,kam s nima? Foto umistení pls..
Nakonec se teda asi rezani narazniku nevyhnu.Tak nevadi,bude to akorat vic pracne..
Nasel jsem jeste levnejsi tyhle http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/G ... =sj294typ3 .Rozdil bude asi jen v absenci modulu pro automaticke zapnuti..
Mohu doporučit tyto http://www.rakso.cz/detail/svetla-/svet ... i-11led-1/
Sám jsem je měl na autě a bez problémů. Ačkoliv o nich píšou jako o pozičních světlech mají homologaci a na sklíčkách je napsáno DRL což plně postačuje a nic víc ani policajti nepožadujou. Svítej dost dobře.
Sám jsem je měl na autě a bez problémů. Ačkoliv o nich píšou jako o pozičních světlech mají homologaci a na sklíčkách je napsáno DRL což plně postačuje a nic víc ani policajti nepožadujou. Svítej dost dobře.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
NoName
Chyba, nikoliv DRL ale RL musí být na vyznačeno, tato světla mají homolaci jako poziční a tudíž jsou pouze jako poziční a ne denní.
Možná Vám policajt nic neřekl, ale je to jen neznalost, na 1 STK Vás pošlou do .... A svítivost je naprosto nedostačená, zkuste si někdy porovnat vedle sebe auto s pozičníma a denníma světlama. Nebe a dudy.
Možná Vám policajt nic neřekl, ale je to jen neznalost, na 1 STK Vás pošlou do .... A svítivost je naprosto nedostačená, zkuste si někdy porovnat vedle sebe auto s pozičníma a denníma světlama. Nebe a dudy.
Naposledy upravil(a) Peters56 dne pon 05. říj 2009 16:23:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: odstraněna předchozí citace viz bod č. 4
Důvod: odstraněna předchozí citace viz bod č. 4
-
NoName
Stačí si stáhnout a přečíst vyjádření : http://www.e-xenony.cz/denni-sviceni-ho ... -typ-dl-x5
Už delší dobu přemýšlím o denním svícení, ale když jsou u Feldy mlhovky tak žádné jine vhodné místo tam prostě není kam by se mohli dát. Tak jsem našel tohle: http://www.autodoplnkyfro.cz/sv%C4%82%C ... 10985.html.
Nejdřív jsem mlhovky rušit nechtěl, ale když si spočítám kolikrát za rok svítím mlhovkama, tak se nevyplatí je tam ani mít, tak namontuju asi tyto světla a budou takm hezky zapasované bez zbytečného upravováni narazníku nebo jiných dílů.
Nejdřív jsem mlhovky rušit nechtěl, ale když si spočítám kolikrát za rok svítím mlhovkama, tak se nevyplatí je tam ani mít, tak namontuju asi tyto světla a budou takm hezky zapasované bez zbytečného upravováni narazníku nebo jiných dílů.
Nebudu se hádat, jen řeknu svoje postřehy: Stavělo mě asi 50 hlídek za dobu co jsem je měl z toho 70% dopravka a 3x sám její mosteckej náčelník. Pane řidiči máte tam drl? Ano, podívejte se. Aha, už to vidím ,v pořádku. Takto probíhal téměř vždy rozhovor. Na technické bez problému a to si je prohlížel témeř 10 minut!!! A svítivost? Dle nejen mého soudu více než dobrá! Za tmy se na to dalo i jezdit jak to šajnilo...SIce máte staženo něco z tabulek a zákonů a kdesi cosi,ale pokud jste je na autě neměli, tak neříkejte jak to svítí. A další věc, nevnucuju, jen sem přidal postřeh. Co je celé...
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
Re: světla pro dennní svícení LED
kucí kdo máte ty kulatý SPDS místo mlhovek na nový tváři?já o nich pořád přemejšlim buď z těch obautodílů tam je maj levnější ale ještě jsme našel ty samí tady http://www.cztuning.cz/index.php?action ... boid=44451 a ty by měli snad bejt jak mlhový tak SPDS ale nějak si nejsme jistej.přinejhoršim bych je objednal a přímo k prodejci zajel se na ně podívat jestli tomu tak opravdu je.ale zase nevím jestli by od nich byla omologace uvidím.kdyžtak se na vše poptám jen mě zajímá jestli někdo tyhle světla máte a jestli se daj používat i jako mlhovky prostě dvě v jedno nebo jenom jako SPDS.jde mi o to že nechci přijít o mlhovky ale zase něchci dávat nějaký světla navíc do nárazníku.díky vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
23803 SVĚTLOMETY pro denní svícení , Škoda Felicia II: 789,-KčKip píše:Už delší dobu přemýšlím o denním svícení, ale když jsou u Feldy mlhovky tak žádné jine vhodné místo tam prostě není kam by se mohli dát. Tak jsem našel tohle: http://www.autodoplnkyfro.cz/sv%C4%82%C ... 10985.html.
http://www.prexim-megapex.cz/default.asp?p=2&q=135&e=1
23800 SVĚTLOMET pro denní svícení: 449,-Kč
Mám ty druhé, jsou naprosto stejné, jako ty origo, akorát nemaj ty rámečky, jdou vlepit do nárazníku.
Nebo pokud máš zájem mohu ti prodat i ty samotné rámečky a koupíš si do nich jen ty světla. Tak jsem to chtěl udělat já, ale světla jsem sehnal dřív než rámečky, tak jsem je vlepil do nárazníku a už se mi to nechce předělávat, funguje mi to bez chybičky už dva roky a rámečky mi zbyly.
No já právě že na autě mám mlhovky a chci ty světla pro denní svícení dát místo nich. A nevíš jak ten světlomet 23800 pasuje v tom rámečku? Není nějak menší nebo něco?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pon 05. říj 2009 19:48:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Vypadají dobře, cena výborná půjdu taky do nich. A co na STK nebo policie, zajímali se někdy o ně, mají na sobě nějakou tu homologaci?
Já mám světla pro denní svícenní umístěný mezi maskou a nárazníkem a myslím,že to nevypadá špatně ,ale to je jen muj názor.http://img5.rajce.idnes.cz/d0502/2/2277 ... FOTO_3.JPG Zde je foto a i s obrysovýma světlama co jsem sehnal jednou náhodou přes známýho z USA ,zde jen foto na jednom světle Pozičky,obrysovky každej tomu říká jinak
http://img5.rajce.idnes.cz/d0502/2/2277 ... icky_2.JPG..
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
A to tenhle "výtvor" má homologizaci? Bo další alá kutil? Nevím no, když už, tak bych tam nechal jedno nebo jen druhý.. Dohromady nevím..
3D tisk
http://mejra.cz
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já mám a jsou to jen SPDS. Ty co jsi dával odkaz mi ale nešly napasovat do nárazníku, dal jsem tam tyto:Vlada320 píše:kucí kdo máte ty kulatý SPDS místo mlhovek na nový tváři?já o nich pořád přemejšlim ......... vláďa
23800 SVĚTLOMET pro denní svícení, autodopnky - tuning - cena : 449 Kč
http://www.prexim-megapex.cz/default.asp?p=2&q=135&e=2
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Řekněte mě někdo proč nemohu použít mlhovky jako světlo pro denní svícení? ... veškeré rozměry a úhly to podle mě splňuje.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jelikož sklo mlhovek dělá kužel světla, kdežto sklo SPDS ho rozptyluje. A hlavně nemáš na skle vylisováno RL 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
I když je to kužel tak těch 20st na každou stranu a 15st nahoru a dolu to si myslim dá 
Naposledy upravil(a) jirkaf dne pát 23. říj 2009 21:01:00, celkem upraveno 1 x.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Problém je ten cejch .... po kterým dou
nesnašim tuhle birokracii ... to je jak s kolama když dám 15 a obvod kola je stejnej jako s 13 na balónech tak by mě za to nikdo neměl prudit
... jenze většina tech uniformovanejch ví kulový tak nemohou namístě soudně rozhodnout jestli je to ok nebo ne a schovavaj se za atesty .. sakra to sem se zase nastval
... du se uklidnit 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Co je psáno, to je dáno
nic s tím neuděláš, můžeš je zapojit, jako SPDS a běžně je používat, dokud netrefíš na blbce. Mě už jeden takovej inteligent kontroloval, klekl si a baterkou prohlížel sklo SPDSky, jestli je na něm Ečko a RL
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
aaaaaaaaaaa to je blbec ... kopnul bych ho u toho dozadku kdyz si kleknul
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že je to možná trošku mimo mísu.. Ale tak mě napadlo.. Jak jsem objevil tzv. LED světla H4 - ledky na patici H4.. To by také šlo použít jako denní světla - šetří to proud, nepraská to.. Jen je blbý, že jsou zabraný hlavní světlomety, není to schválený, není na nich mod dálkových světel, je to drahý.. Ale za myšlenku to stojí
http://stualarm.cz/produkt/95h401-led-z ... 4-9led/9w/
3D tisk
-
Abdul - FK
Ešte mi prezraď, čím budeš svietiť v noci. Lebo svietivosť LED je nočnou hodinou dosť mizerná. A pokiaľ to nie je schválené,a bije to do očí, prvý policajt ti zoberie okrem techničáku aj rodný list. 
Ty obrysovky mají homologaci ,ale jen jako obrysovky samozřejmě a ty světla pro denní svícení taky mají homologaci ,ale na zadělání do světlometu.Takže když svítím SPDS tak je mám vyplí a když jezdím s normálníma světlometama tak mám zaplý i ty obrysovky.Při kontrole Policie jsem nikdy neměl problém ,když chtěli tak jsem jim ukazál homologace na papírech a bez problému.Jen jsme je chtěl sehnat na druhou feldu a už nejsouMejra píše:A to tenhle "výtvor" má homologizaci? Bo další alá kutil? Nevím no, když už, tak bych tam nechal jedno nebo jen druhý.. Dohromady nevím..
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Abdul píše:Ešte mi prezraď, čím budeš svietiť v noci. Lebo svietivosť LED je nočnou hodinou dosť mizerná. A pokiaľ to nie je schválené,a bije to do očí, prvý policajt ti zoberie okrem techničáku aj rodný list.
3D tisk
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Vondry píše:Ty obrysovky mají homologaci ,ale jen jako obrysovky samozřejmě a ty světla pro denní svícení taky mají homologaci ,ale na zadělání do světlometu.Takže když svítím SPDS tak je mám vyplí a když jezdím s normálníma světlometama tak mám zaplý i ty obrysovky.Při kontrole Policie jsem nikdy neměl problém ,když chtěli tak jsem jim ukazál homologace na papírech a bez problému.Jen jsme je chtěl sehnat na druhou feldu a už nejsou.
3D tisk
Tak na technický jsem ještě SPDS neměl.A obrysovky ty když jsou zhaslý tak je nevidíš to bys musel rozebrat světlo.NA technickej se jim akorát nelíbily bílé parkovačky.
Naposledy upravil(a) Peters56 dne pon 01. bře 2010 17:43:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz bod č. 4
Důvod: viz bod č. 4
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Chci si koupit taky LED SPDS, ale co je pravdy na tom že musejí být přesné v rovině s vozidlem? Chtěl bych je umístit do černé lišty nárazníku pod světla, ale nárazník je lehce zaoblený. Nějak to tam napasovat půjde, ale co na to orgáni?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
SPDS musí být kolmo k podélné i svislé rovině vozu.
Koukni do Profilu Zdendy, ten je má v liště zabudované.
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... 95#p228834
Koukni do Profilu Zdendy, ten je má v liště zabudované.
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... 95#p228834
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti Zdendovi, ale takhle zabudovaný mi to přijde nic moc. Já bych si klidně dal ty SPDS z Polska od WESEMu, ale jednou bych chtěl i mlhovky a pak nastává problém kam s nima 
Zdravim kluci, mam dotaz:
koupil jsem si led svetla pro denní svícení (naschvál nehomologované, protože jsou levnější a nehodlám je používat pro denní svícení jenom v noci aby to vypadalo
)
O policajty mi nejde, až narazím na nějakého vola tak si na mě smlsne ale to mi je jedno...
Od vás bych chtěl jenom poradit kam je tak na auto dát, zkoušel jsem jak by to asi mohlo vypadat a nafotil... Mrkněte na to a řekněte co si o tom myslíte... Díky
foto je tady: http://picasaweb.google.cz/michal.sutnar

koupil jsem si led svetla pro denní svícení (naschvál nehomologované, protože jsou levnější a nehodlám je používat pro denní svícení jenom v noci aby to vypadalo
O policajty mi nejde, až narazím na nějakého vola tak si na mě smlsne ale to mi je jedno...
Od vás bych chtěl jenom poradit kam je tak na auto dát, zkoušel jsem jak by to asi mohlo vypadat a nafotil... Mrkněte na to a řekněte co si o tom myslíte... Díky
foto je tady: http://picasaweb.google.cz/michal.sutnar
VW Passat B5,5 Variant 1,9TDI 96kW 4Motion
Škoda Felicia OF 1,3BMM 50kW
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Sutni - Za mě takhle ani náhodou
nebude to vidět
A jak myslíš že bych je tam měl dát? Díky za názor...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych je dal buď přímo do té lišty pod světla nebo do nárazníku pod světla
Ale co člověk to názor 
No moc nechápu jak to myslíš, jako já s tím taky nejsem spokojený jak to vypadá, ale nepřišel jsem na to kam to jinak dát...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Místo těch bílejch míst

- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
3D tisk