Stahovačka manuál
-
Keke - FK
Stahovačka manuál
chtěl sem se zeptat mam stahovačku manual na feldě a když to stahnu tak 12cm od spodu a chci vyjet s oknem nahoru tak mi to prokluzuje a klička se točí jaksi přes zuby.myslíte že je to stahovačkou?že už je špatná?
a ještě sem se chtěl zeptat jestli u starší feldy jdou vepředu stáhnout okna uplně nebo je to ještě tak jak na favoritovi
?díky za rady .
Re: Stahovačka manuál
Stahovačku máš určitě špatnů a ty okna na starší feldě jdou stahnůt úplně rovno dveřama 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ja se pridam jak to je s tim stazenim az dolu - predek mi jde zaroven ale jak je to vzadu? To u vsech konci cca 7cm nad? Zlata moje byvala 120 GLS z 82 kde sly vsechny okna az dolu. 
sundej tapec na zadních dveřích a podívej se proč to nejde až dolů
odpověď je jednoduchá
prostor ve dveřích není stejně velkej jako je sklo okna
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jj vzadu to nejde níž kvůli blatníku .málo místa ve dveřích celý sklo se tam nevejde.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jasny no sou to bridilove
normalni 120 to taky nemely ale to GLS ano to byla parada oproti jinym autum a clovek ma o 14 let novejsi auto a zas to neumely udelat 
na oktávce mi zadní zajížděj až dolů a je to auto z roku 99 
-
Keke - FK
jo a ještě dotaz,mám stahovačku z feldy od řidiče a chtěl bych ji hodit do fáčka ke spolujezdcovi myslite že to bude pasovat pravá a levá strana ?
nebude to sedět
-
Floppy - FK
nevim jak přesně je to u fakera, ale ani u feldy by nešla levá-pravá zaměnit, kvůli délkám bowdenu na každou stranu od kličky