co je to za koncovku
-
peterbn - FK
co je to za koncovku
zdravim vsetkych, chystam sa montovat do auta central, z buraneho auta som vybral kabelaze z dveri, aj motorceky zo zamkami, kabelaze az do interieru auta ku RJ centralu. pripaja sa do nej 6 polovy konektor, zaroven v tom zväzku je aj nejaky 12 polovy konektor ktory mi je neznamy, neviem kam ho pripojit kedze v aute nemam taku vybavu, nemozem ho na scheme najst nikde ten konektor, mam viac schem a zapojeni ale mam v tom nezrovnalosti, dalej su aj v original dielenskej scheme oznacene cisla v obdlznikoch a neviem co znamenaju, vedel by mi niekto poradit? riesil to uz niekto?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: co je to za koncovku
To bude nejspíš koncovka na kabel mimořáedné výbavy, repro- zrcátka -centrál
-
peterbn - FK
to neviem ale logicky som usudil ze opacna strana musi byt zapojena aj niekde v poistkovej skrinke, na reproduktory je ina cast kabelaze aj tu mam, ide zapojit do poistkovej skrinky na miesto C, potrebujem nejake oznacenie v scheme proste nieco kde mozem zacat lebo takto to nemam ani ako napajat ani nic, a chcel by som tam original koncovky ako z felicie vo vybave, protikus som nemal kedy vyberat z tej buranej felicie bola to sucast hlavneho zväzku a tu mi nedal.bude mat vecsiu radost ked to doseka a vyhodi.
-
peterbn - FK
este dodam je to central z felicie 1.6 ale to je asi jedno, je to 6 pinova koncovka do centralu biela, a ta 12 pinova je cierna, v servisnej scheme je pisana 10 pinova mimoriadnej vybavy, v tejto 12 pinovej koncovke je pouzitych iba 10 pinov, ale aj tak mi nesedi farebne oznacenie, viete ktoru schemu mam na mysli? je to original dielenska prirucka.
12-tipinové svorkovnice jsou u předních A sloupků dole u prahů (T12a vlevo a T12b vpravo). Je na nich zapojené centrální zamykání a případně el.ovládání a vyhřívání zrcátek.
Pokud máš schémata z orig dílenské příručky, podívej se např. na schéma č. 55 - elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka, a na schémata č. 16, č. 36 nebo č. 61 - centrální zamykání.
Ta čísla v obdélnících v origo schématech ukazují, ve které linii drát pokračuje. Dole pod každým listem schémat je vodorovná čára a pod ní jsou čísla linií. Tak například na schematu č. 61/2 je v linii 3 černý vodič zapojený na pin 4 svorkovnice T12a a pokračuje na linii 26. Najdeš si linii 26 - je na schématu č. 61/3, tam najdeš černý drát přicházející z linie 3 a zjistíš, že pokračuje na pin 4 svorkovnice T12b.
Pokud máš schémata z orig dílenské příručky, podívej se např. na schéma č. 55 - elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka, a na schémata č. 16, č. 36 nebo č. 61 - centrální zamykání.
Ta čísla v obdélnících v origo schématech ukazují, ve které linii drát pokračuje. Dole pod každým listem schémat je vodorovná čára a pod ní jsou čísla linií. Tak například na schematu č. 61/2 je v linii 3 černý vodič zapojený na pin 4 svorkovnice T12a a pokračuje na linii 26. Najdeš si linii 26 - je na schématu č. 61/3, tam najdeš černý drát přicházející z linie 3 a zjistíš, že pokračuje na pin 4 svorkovnice T12b.
-
peterbn - FK
uz som tomu pochopil a je to dpbre vysvetlenie ozrejmilo sa mi to viac ked som sa do toho dostal uz pri zapajani a je to naozaj paradne prehladne, uz som to aj zapojil tu koncovku specialnej vybavy a central mi uz funguje ide to pekne, spravil som si hned aj dialkove z alarmom. koli tomu vsetkemu som zhodil pristrojovku a pekne som zaviedol kable do original zväzku, ale uz ked to mam dole tak tam pozapajam co pojde, hlavne hmlovky akurat neviem ako to budem este skladat tu pristojovku je tam srobov a srobov