termostat-ulomok z ucha nemozem najst

Simos 2P
135M, 136M
tn

termostat-ulomok z ucha nemozem najst

Příspěvek od tn »

Už po 5 krát počas 150000 km sa mi pokazil termostat.Klasika ulomilo sa ucho.Raz som vyskúšal aj ten čo je
istený segerkou no ten zostal zatvorený.Niektoré boli českej vyroby a niektore polsko.
Problém ale teraz je že som nenašiel ulomené ucho z termostatu.Predtým keď som vymienal termostat tak
ulomené ucho som našiel v hadici čo ide na chladič alebo bolo v termostate.No teraz nikde nebolo.
mohlo padnúť do motora?Alebo je niekde pri chladiči?Hadicu z chladiča som neodpájal.
nemôže sa upchať nejaký otvor?
Zatiaľ po namontovaní druhého termostatu-teraz so segerkou žiadny problém.
Keď ste menili termostat vždy ste našli ulomok z plastu?
Poprípade mali ste nejaké problémy vdaka úlomku čo ste nenašli-upachalo sa niečo?
ďakujem za reakcie
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: termostat-ulomok z ucha nemozem najst

Příspěvek od emilio52 »

Jestli je to ten kousek plastu tak ten sem taky nenašel :) Možná mě tam možná spadla i taková ta kovová hřídelka ,jelikož byl totálně rozpadlej .
Po výměně s tím jezdím už skoro dva roky a zatím se nic nestalo .Mám taky ten polskej.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
tn

Příspěvek od tn »

vzdy som ho nasiel ale teraz nie tak som sa bal ci to nespadlo do motora a neupchalo kanalik
ale vcera som to vymenil a dnes jazdil a zatial nebadat problemy
mozno sa to teplom posupne rozpadlo na drobne kusky co su niekde zablokovane a nevadi
to auticku
Sokolman - FK

Příspěvek od Sokolman - FK »

Taky sem ten úlomek nenašel. Ale pozor na polský šmejdy!!!! když jsem ho namontoval tak to bylo furt to samí tak sem ho vyndal a zkoušel profouknout šlo to uplně samo ten termostat byl novej a vůbec netěsnil nechápu jak to můžou vůbec prodávat jinak se teda otevíral při teplotě 88 stupňů to jo ale zaviral až někdy při teplotě 55 stupňů tak sem tu membránu opatřil gumou a víc sem napružil pérko a je to v pohodě ale příště jedině originál.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Z toho že jsi ztratil ten kousek plastu si nic nedělej.takových jsem nenašel už minimálně kýbl.Jak na feldě tak na fabce.A všecko jezdí tak jak má...
patotn - FK

Příspěvek od patotn - FK »

tie polske su otrasne uz som kupoval pocas 200000 km pat termostatov a kazdy vydrzal tak rok az dva roky a bol koniec
bud sa ulomilo ucho alebo prestal fungovat termostat a ucho v poriadku
teraz mam druhy so segerkou namiesto ucha tak uvidim kolko vydrzi
na predchadzajucej felicii vydrzal dlho oproti plastovym usiam
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A není náhodou ten ze segrovkou právě polský ? :) Mám ho taky a funguje mě už druhý rok v pohodě . :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

mě se utrhly po roce obě a nenašel sem je a švarovy se to stalo u origo termostatu tak nevym co je vlasně lepší ;)
Zaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zaki »

Tie polske nejsu vsetky nahovno, je to kus od kusu. A ceske su na tom tak isto. Ja mam momentalne polsky a max spokojnost, funguje jak svajciarske hodinky. A myslim si, ze ked bude fungovat rok, tak mozem byt rad. investicia 10euro + 15 minut roboty ma raz do roka nezabije ;)
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

já ho jednou našel mezi vložkou a blokem :lol: jezdil jsem stim tak pul roku a ok ... kašli na něj a jezdi dál.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

:D :) Chlapci,asi jsem negramot,ale nevím co za ucho se láme u termoše,mám před sebou fota obou termo jak polského tak origa stím že origo je i s čidlem tzeda komplet
kdežto polskéj s plast.víkem :lol: :lol:
tn

Příspěvek od tn »

mal som polske aj ceske s uchom a oba sa casom pokazili
potom som vyskusal na predchadzajucej felicite segerkovy a drzal
teraz na tejto felicite som mal s uchom a jedno sa ulomilo a druhe bolo uz prasknute
tak som tam teraz dal segerkovy
uvidim ako funguje
bal som sa aby sa uchom neupchalo nieco ale zatial vsetko funguje dobre
dakujem za rady
nech nam auta sluzia
pato tn
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

Yetti98 píše::D :) Chlapci,asi jsem negramot,ale nevím co za ucho se láme u termoše,mám před sebou fota obou termo jak polského tak origa stím že origo je i s čidlem tzeda komplet
kdežto polskéj s plast.víkem :lol: :lol:
http://stefi74.rajce.idnes.cz/termostat/ myslime tohle :P
Odpovědět