čus, tak koho jsem včera odhalil v Ostravě u futura kolem 3/4 na 6 ... ?... samolepy "feliciaklub" tak to bude někdo místní určitě ... jestli to byl majitel auta tak takový snědčí s řetězama na krku ... cca 25 let ... ..auto a hudba moc pěkné...
Macman píše:toho znam...na FK nechodi...je to takovej podvodnik no...
Tak toho znám taky,bydlí někde v Ostravě Kunčicích,kupoval jsem od něho příčníky na Feldu,ale nějak tomu chyběly přítlačné protikusy na střechu,jinak popis majitele opravdu odpovídá a dost často je na autoburze na Jeremenku,jezdí autem na plac,nenechává ho na parkovišti.Jinak je docela pěkná.
jinak ten GOLF ... jako bylo by to hezký kdyby ten chrom měl už mezi světlama a ne spoiler tak vystouplej pod světlama dopředu.... ale tohle vážně hnus ....holt aspoň vidíme jak tuní auta západní říše .... ( ostatně kdyby mi ho někdo dal zadarmo tak bych s tim jezdil a bylo by mi to šumák, IV se mi vždycky líbili -3 dvéř)
Tahle Felda už není je zní tuším jen skelet jestli i ten neprodal
a jinak jsou to golfácký světla
Ten borec jak tu píšete o něm má tuším jméno Patrik (alespoň to tak mě na Tjůůůning spz) byl jednou i na FK srazu na Hlučíně.nedávno jsem viděl že prodává nějaké ATS cupy to si koupil Mac man?
aha...takže se rodinka rozrůstá...mám radost..jinak jsem dnes viděl v ostravě krátkou felicii NEW ...červenou rally barvu s bílejma pruhama dole a nápisem SPORTLINE a taky znáčkem vepředu RS...jakýsi mladý nezaučený synek .... co si hraje (jako mi ) ...a zasměj se..!!
midas ne....koupil jsem ty sracky na kterych jezdim uz rok...chipp ty nam tu ukazujes same novinky:D
ahmed...tuhle feldu si fakt musel hodne davno fotit prtz takhle si ji za posledni 3 mesice nemohl zachytit pohromade...uzivatel ji tady rozprodal na dily
Ta zelená je pěkná,takovej decent tůning se mi líbí.Ale koukám že tu páku na volant má nějakou pokroucenou nahoru,teda pokud to není nějakej speciální typ
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Fotku sice nemám, ale čí to bylo auto?? krátká světle modrá felicie (barva modrá Laser jako u Fabie), stará tvář, nárazníky v barvě, na kufru na pravé straně modrá samolepka feliciaklubu. Auto stálo dnes navečer u Globusu Pardubice.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET