raduzo22 píše: Tohle je šílená prasárna
obrázek VW Transporter
Fotky upravených feld "z ulice"...
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky upravených feld "z ulice"...
Formuletransportér
Naposledy upravil(a) Maty dne ned 11. říj 2009 21:49:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č.4 .. předchozí citace
Důvod: viz. pravidlo č.4 .. předchozí citace
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
raduzo22 - FK
jirkaf : asi jo,bych chtěl docela vidět majitele,to musí být pěknej exot!!!! 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Ale ty kola ... přeleštit a na passata snima 
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Třeba to má vysouvací a po městě jezdí jak trolejbus

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
sisin - FK
Hoš,hoši,vy tomu nerozumíte,někdo vozí jízdní kola na držáku za pátýma vratama,ale teď se blíží zima....to je držák na snoubordy!!!
-
filavo - FK
Ale houby držák na snowboardy, to je pluh na sníh, jenom tak do města, žádné velké závěje 
-
SobiM - FK
-
Martin_Happy - FK
kurňa to je pěkná kolorka s hezkejma kolama. Ale tady je vidět proč sem lakoval lišty. Protože když nejsou na boku a ty na nárazníku na ně nenavazujou, tak to vypadá dementně
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Martin:A mě se to takhle dementně líbí 
Mě taky, zase se mi nelíbí ty nalakovaný. Prostě k týhle barvě mi nalakovaný lišty nejdou 
" Když jí miluješ, není co řešit "
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
tak jedna clenska ze dneska
jinak vcera sem potkal takovou tu ruzovo fialovou feldu jedny holky z prahy a teda ta vypadala
jinak vcera sem potkal takovou tu ruzovo fialovou feldu jedny holky z prahy a teda ta vypadala
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
To je Faustova felda 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
joo to je fausta,ne?
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jj je
)
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
- monccou
- Kontaktovat uživatele:
Tak koncern Folksšlágen to sice neni a felda už vůbec né, ale neodpustim si dát sem můj dnešní úlovek...
No uznejte, že tohle se na našich sinicích moc nevidí

No uznejte, že tohle se na našich sinicích moc nevidí

Evoluce včely http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=26

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ja to po praze celkem vidam,uz sem potkal min. 3 kousky,je to nadhera!! libi se mi daleko vic nez treba mustang
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
porad hledam nekoho kdo mi to objasni jak je to s temahle nalepovacima "znackama"?
méně znamená někdy více...

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
Macman - ten kdo vlastni auto, ktere vyfotil monccou se asi nema spatne.. takze bud mu benga pri prohlidce okouknou karu a pusti ho, nebo si za tu RZ = "nespravny format zaplati", ale asi mu to zily trhat nebude
nalepovaci znacka je stejne legalni jako D znacka
nalepovaci znacku vydava "Ministerstvo dopravy legalne", ale pro jiny ucel aut... vynatek z vyhlasky:
"Každému sportovnímu vozidlu je přidělena zvláštní registrační značka pro sportovní vozidla. Na přední části sportovního automobilu může být tabulka se zvláštní registrační značkou pro sportovní vozidla nahrazena natištěnou na samolepicí fólii o rozměrech 330 x 85 mm, kdy znaky písmen a číslic musí být minimálně o výšce 56 mm a šířce 30 mm, síla čáry je 8 mm. Standardní tabulka se zvláštní registrační značkou pro sportovní vozidlo je umístěna uvnitř sportovního automobilu na pravých zadních dveřích."
nalepovaci znacka je stejne legalni jako D znacka
nalepovaci znacku vydava "Ministerstvo dopravy legalne", ale pro jiny ucel aut... vynatek z vyhlasky:
"Každému sportovnímu vozidlu je přidělena zvláštní registrační značka pro sportovní vozidla. Na přední části sportovního automobilu může být tabulka se zvláštní registrační značkou pro sportovní vozidla nahrazena natištěnou na samolepicí fólii o rozměrech 330 x 85 mm, kdy znaky písmen a číslic musí být minimálně o výšce 56 mm a šířce 30 mm, síla čáry je 8 mm. Standardní tabulka se zvláštní registrační značkou pro sportovní vozidlo je umístěna uvnitř sportovního automobilu na pravých zadních dveřích."
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Challenger je prostě klasika,a moje snad nejmilovanější auto...na 71´ nedám dopustit,a musím říct,že tenhle comeback se designerum od dodge povedl na jedničku
jinak felina od motise spatřena někdy v týdnu,a jakože luxusní...jestli to bude číst majitel,tak nejen á určitě uvítám více photos
jinak felina od motise spatřena někdy v týdnu,a jakože luxusní...jestli to bude číst majitel,tak nejen á určitě uvítám více photos
-
Stefi74 - FK
No teda muj sen. Dodge Challenger SRT8 6.1 425 koni.Špičkovej Muslecars 21 stoleti Ten chci v manualu a přesně takovej

-
Martin_Happy - FK
Jako Challenger je moc nádhernej, to jo, ale tahle fotka mmě odradila Od toho ho chtít. Stejnou Hondu co je za nim má táta jako služební a je to ve městě zbytečně velká kráva. A když si vemu že bych měl kupé který je ještě větší... takk já si ho nekoupim, to radši ošklivější Mustang s evropskými rozměry. Ale radši bych měl doma klasickem Muscle (Eleanor chtějí všichni, první Camaro je taky profláklý stejně jako Charger z Dukes of Hazzard, takže chci to starý Camaro 75 - hrálo v Transformers, než ho vyměnil za to nový-taky povedený, ale já chci starý)
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Camaro 75tka je moc pěkná,akorád mě na ni odrazují ty chrom nárazníky,podle mě ty linie trošku kazí...já radši 72ku,ta je podle mě bez chyby (The gumball rally)
-
Stefi74 - FK
Na velikosti zaleží
zvlaště u pořadní V8. USA .

-
Martin_Happy - FK
u 72 mě odrazuje kolmej čumák, takže tu ne. Za mě fakt 75. Nebo ještě 70 Pontiac GTO The Judge (černá barva s malíma plamínkama na blatnících) nebo 70 HEMIcuda (Takovej lepší Plymouth Barracuda)
- Hemi.cz
- Kontaktovat uživatele:
2 martin happy:Tak u Cudy nemůže být pochyb...viz inspirace mojeho nicku,že 
-
Martin_Happy - FK
ježku, koukám že si na FELce vyhmátl kamaráda, ta červená sportlinka je jeho a už ho nějakou dobu kopu do klubu. Má lakovaný plasty v interiéru jako já, kuželovej filtr, lak na krytu motoru a zelený brzdy, jinak klasická sportlinka. Snad ho do klubu i dokopu. Jinak zrovna včera mu někdo nacouval do kola, který měl vytočený
Sportline, teď si vlastně uvědomuju -> on měl červený pásy, kolik za ně chce?
Nebo si je mam vzít sám? 
Jo a na co má na palubce druhej čudl od mlhovek měl tam 2x zadní jeden přední.
Jo a na co má na palubce druhej čudl od mlhovek měl tam 2x zadní jeden přední.
-
Návštěvník
Ahoj ahoj,
tak jsem tu už taky:) Když už se mi tu objevilo auto dřív než já, tak to už je čas s tím něco dělat:)
Pásy červený mám, ale budu sviňucha, nechám si je tam:) to je to, co se mi tam fakt líbí:)
2. čudlík tam nemá žádný smysl... Už jsem to s ním i koupil, takže na co je fakt nevím... ptal jsem se i původního majitele, jenže ten taky neví:)
proměřoval jsem ho a je na něm 6V, ale pokud ho zapnu, nic se nikde neděje:) tak třeba časem tam na něj něco připojím:)
Docela máš kliku, žes mě tam nafotil... teď se tam nějakej den neobjevím, páč jsem se jel ten den kouknout na střední, nechal jsem to zaparkovaný normálně v podélném stání u chodníku a nějakej expert ze školy mi nacouval do lehce vytočenýho kola... takže mam pravděpodobně hnutou tyč řízení, či co, páč mám každý kolo natočený jinam.. tak uvidím, co mi na to řeknou v servise.. je to na jeho pojišťovnu, takže snad to bude v pohodě a nebude to nic vážnýho... rána to prej nebyla, já to sice neviděl, ale vzhledem k tomu, že neměl na autě ani škrábaneček, tak se tomu dá věřit..
netušíte, co by všechno mohlo být v háji? rameno?
tak jsem tu už taky:) Když už se mi tu objevilo auto dřív než já, tak to už je čas s tím něco dělat:)
Pásy červený mám, ale budu sviňucha, nechám si je tam:) to je to, co se mi tam fakt líbí:)
2. čudlík tam nemá žádný smysl... Už jsem to s ním i koupil, takže na co je fakt nevím... ptal jsem se i původního majitele, jenže ten taky neví:)
proměřoval jsem ho a je na něm 6V, ale pokud ho zapnu, nic se nikde neděje:) tak třeba časem tam na něj něco připojím:)
Docela máš kliku, žes mě tam nafotil... teď se tam nějakej den neobjevím, páč jsem se jel ten den kouknout na střední, nechal jsem to zaparkovaný normálně v podélném stání u chodníku a nějakej expert ze školy mi nacouval do lehce vytočenýho kola... takže mam pravděpodobně hnutou tyč řízení, či co, páč mám každý kolo natočený jinam.. tak uvidím, co mi na to řeknou v servise.. je to na jeho pojišťovnu, takže snad to bude v pohodě a nebude to nic vážnýho... rána to prej nebyla, já to sice neviděl, ale vzhledem k tomu, že neměl na autě ani škrábaneček, tak se tomu dá věřit..
netušíte, co by všechno mohlo být v háji? rameno?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 18. říj 2009 21:59:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
Martin_Happy - FK
Výborně Honzo, sem rád že seš tu
ted už jen založit účet, svou diskuzi a nechat si u mě uddělat manga do podpisu 
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si,ze mas ohlou tyc rizeni...zkus vytocit kola na jednu a na druhou stranu,na obe tyce uvidis,kdyz pak obehnes auto,mela by byt viditelne ohla...
-
Návštěvník
Mno, uvidíme... každopádně dík.. už jí nemám dom, ale zejtra se tam jdu domluvit, tak na to juknu.. jedině co mi zaráží je to, že to kolo bylo jakoby zamáčknutý ( ne moc, ale oproti druhej straně to poznat bylo) jakoby směrem k zadnímu kolu.. mereza mezi prahem a kolem byla menší než na druhej straně.. To mi je divný.. kdyby to byla jen ta tyč, tak to kolo je jen jinak vytočený, ne?
Celkem zajímavá byla cesta do servisu.. jel jsem s tím cca 1,5km a nic moc:) jel jsem pomalinku, ale stejně to byla sranda řídit... když jsem chtěl jet rovně, volant jsem musel mít svisle:)
Celkem zajímavá byla cesta do servisu.. jel jsem s tím cca 1,5km a nic moc:) jel jsem pomalinku, ale stejně to byla sranda řídit... když jsem chtěl jet rovně, volant jsem musel mít svisle:)
krasně vyřešený blinkr
a to dení svícení je taky hrůza
http://picasaweb.google.com/artinmola/D ... 9370798514
http://picasaweb.google.com/artinmola/D ... 9370798514
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo jak to bliká 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jo tak sou to celkem sileny opravy ale ruku na srdce je to lepsi nez nic,kdyz vidim jak jede frajer zhnilyma praha tak moc ze jde videt i prozrane meziprazi popr uplne chybejici zadni lemy tak se mi toto zda ze ridic ma aspon nejakoej rozum to prinejmensim trochu zkultruntit
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
chipp - FK
oprava nýtovacím stylem se mi vždycky líbila....aspoň když mám špatnnou náladu,vim co mě zaručeně rozesměje...

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz ste tady vsichni zamilovani do oktavek tak takto muze vypadat krasna decenti oktice 

FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
chipp - FK
vždyť tim předním spoilerem pomalu drhne o zem... by ani nepřejel retarder...
..ale vypadá mocně...

-
kirneu - FK
no ta oktávka mě moc nesedí ksdyž je takhle mocnízko dole vypadá to divně a zároveň zajmavě 
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
chip vzdyt zadnej spojler nema
je to seriovej naranik
kirneu jedine co ti na ni nesedi sou kola z corvetty a svetla vyska
kirneu jedine co ti na ni nesedi sou kola z corvetty a svetla vyska
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Michal71717 - FK
kola bych asi volil jiné ale jinak fajná, proč auto hnusit nějakýma blbostma když tak vypadá nejlíp
-
chipp - FK
hromy> ... dobře tak seriový nárazník.... promiň za slovíčkaření že nema tuzing spoiler...