Shell V-Power Racing do 1.6ky?
-
Jurka - FK
Shell V-Power Racing do 1.6ky?
Máte s tímhle moc oktanovým benálem zkušenosti? Jde to vůbec natankovat do 1.6ky? Vyplatí se to? Je to nějak znát? Může se něco zničit nebo má to nějaký negativní vliv?
-
Centauria - FK
Re: Shell V-Power Racing do 1.6ky?
Shell V-Power Racing 100oktanovéj dáš bezproblémů do feldy bez jakýchkoliv špatných následků pro motor. Ve specifikacích motoru máš napsáno že jede na 95-a více oktanů, sám jsem ho používal, motor je pak o něco živější, hodí se to na dálnici. Ji nak žádný extra zázrak nečejkej. A pokud vím tak Shell dostal vyjímku že do paliva Shell V-Power nemusí přidávat bio příměs(což je supr).
Cent
Cent
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
1.6ka má čidlo klepání, tak by mohla výceoktanový benzín umět využít. Žádný zázrak se ale konat nebude.
-
BIN - FK
Samozřejmě že to neni jak vačka + čip ale já jsem pocítil u své 1.6 Mpi znatelné zlepšení pri akceleraci.
-
BIN - FK
Všem doporučuji a ať si pak každý sám řekne jestli poznal nebo nepoznal rozdíl.
-
smazany clen - FK
Tak rozdíl jsem poznal hned po druhém tankování.Já myslím,že to je tím,že ta 1,6 je choulostivá na oktanový číslo a ten V-POWER je jedním z mála,kterej to oktanový číslo můžou zaručit.Myslím,že běžná 95-ka těch 95 oktanů prostě nemá.V německu se to asi stát nemůže,takže západoněmečtí soudruzi s něčím takovým při vývoji AEE nepočítali.Teď se samozřejmě nebavím o těch přísadách,který tam jsou(Teda-jsou tam vůbec?Možná jsou).

Rozdíl poznáte jen pokud jezdíte na nějaký sračky a potom tam nalejete něco lepšího pochybuju že někdo z vás pozná nárůst výkonu v řádu desetin procent pokud vůbec něco ,tento benál je určen pro sportovní motory s vysokou kompresí což rozhodně není felicie takže závěr je ,že je to házení perel sviním a stačí bohatě kvalitní 95ka .
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
smazany clen - FK
Nojo,Favo,dyť já píšu o V-poweru,ale 95,páč sem se blbě podíval...................Takže právě ten power,ale 95 zaručuje,že tam těch 95 oktanů opravdu je.Takže sorry,už blbnu a numím pořádně číst úvodní věty. O 98 nebo 100 okt. jsem opravdu nepsal.

-
Jurka - FK
No mějde hlavně o to, že jezdím na obyč Shell V-power pořád a testoval sem to s obyč naturalem 95 od shellu a s V-power jsem najel dycky o cca. 20km víc (beru dycky 10l a jedu do rezervy pak zase 10l a zase do rezervy). Každopádně jsem chtěl zkusit ten V-power Racing! Závěr už si zhruba udělám sám potom.... jen mi šlo o to, jestli tomu něčemu tím někde kdekoliv neublížím, když tam naleju ten Racing
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
no to mas vybornou metodu mereni 
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ho tankoval ze začátku na závody, že to bude znát.
Rozdíl jsem skoro nepoznal, takže jsem s nim skončil.
Rozdíl jsem skoro nepoznal, takže jsem s nim skončil.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
Jurka - FK
Co se ti na tom nelíbí?Vici píše:no to mas vybornou metodu mereni
-
pet 16
Všichni jsme stejní. Každej si to musí, i přes rady zkušenejch, vyzkoušet na vlastní kůži. Takže naprostej souhlas s Favem
-
Josh123456 - FK
no asi myslel to,že takhle tímto způsobem to nikdy přesně nezměříš, kolik ti to žere.Jurka píše: Co se ti na tom nelíbí?
-
RadekN70 - FK
Není to žádnej zázrak,ale ten chod se mi zdá vyrovnanější a i akcelerace je lepší,ale
žádný extrémní rozdíl to není...
což je škoda
žádný extrémní rozdíl to není...
-
smazany clen - FK
Jen by mě zejímalo, kdy poznáš okamžik, že jsi v rezervě. Probliknutím žluté kontrolky, nebo její non-stop svícení? Daleko přesnější je klasická metoda: do plna - do plna, rozdíl doplněných litrů vydělit ujetými km. Já to tak dělám, jezdím rovněž stále na Shell - Power 95. Navíc tento údaj ještě kontroluju s palubním počítačem. Takže těch úkonů a zapisování při tankování mám habaděj. Až mi často žena nadává. Zato mám přesnou kontrolu o spotřebě v různých lízních režimech.Jurka píše:No mějde hlavně o to, že jezdím na obyč Shell V-power pořád a testoval sem to s obyč naturalem 95 od shellu a s V-power jsem najel dycky o cca. 20km víc (beru dycky 10l a jedu do rezervy pak zase 10l a zase do rezervy). Každopádně jsem chtěl zkusit ten V-power Racing! Závěr už si zhruba udělám sám potom.... jen mi šlo o to, jestli tomu něčemu tím někde kdekoliv neublížím, když tam naleju ten Racing
-
Haja - FK
Dělám to uplně stejně vždycky do plna už tak dva rokyKeldon píše: Jen by mě zejímalo, kdy poznáš okamžik, že jsi v rezervě. Probliknutím žluté kontrolky, nebo její non-stop svícení? Daleko přesnější je klasická metoda: do plna - do plna, rozdíl doplněných litrů vydělit ujetými km. Já to tak dělám, jezdím rovněž stále na Shell - Power 95. Navíc tento údaj ještě kontroluju s palubním počítačem. Takže těch úkonů a zapisování při tankování mám habaděj. Až mi často žena nadává. Zato mám přesnou kontrolu o spotřebě v různých lízních režimech.
Ano stím s tebou souhlasím motor má mnohem klidnější chod je jen otázka zda to za ten cenový rozdíl stojí.RadekN70 píše:Není to žádnej zázrak,ale ten chod se mi zdá vyrovnanější a i akcelerace je lepší,ale
žádný extrémní rozdíl to není...což je škoda
Moje felda 1.4 MPi
-
Jurka - FK
Jedu k benzínce jak to blikne to hladový oko nebo spíš problíkává ovšem ještě nesvítí furt. jezdím furt stejné dvě krátké trasy, takže to zase tak nepřesné není už to mám zmáklí.. No a když 6krát po sobě natankujete Natural 95 a ujedete 105-110km než začne problikávat oko a pak 6 krát natankujete V-power a dělám vše stejně akorát při 125-130km... Tak to už o něčem svědčí samozřejmě to není nijak extra přesné, ale s určitostí můžu říct, že na tewn v-power prostě ujedu víc...
-
Jurka - FK
Kolik to vlastně stojí ten racing? Jakej je cenový rozdíl mezi v-power a racing? Sem se ani nepodíval jen vím že v-power je dycky o 1,50Kč dražší než obyč Natural 95favo píše: Ano stím s tebou souhlasím motor má mnohem klidnější chod je jen otázka zda to za ten cenový rozdíl stojí.
tak u nás je rozdíl mnohem větší a Racing je tuším o cca 4,- kč víc jak obyč 95
Moje felda 1.4 MPi
S upravenou 1.6 (chip + vačka od ME) jsem mezi V-Power a V-Power Racing pocitově nepoznal rozdíl, možná kdybych to vytáhl někam na dráhu a vzal si na pomoc stopky... ale pro běžnej provoz naprosto zbytečnej luxus.
>>> Profil na klubu <<<
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
souhlas. ono to totiz ani moc poznat byt nemuze, protoze felde nema adaptabilni rj ktera by umela sama zvysovat predstih pokud zjisti ze ma kvalitnejsi benzin...
jinak my tu mame v okoli jedninou shellku,benzin na ni je stejna ne li vetsi sracka jak u ostatnich pump, zavazi ji stejne cisterny, kolik vody atd do toho prilejou potom netusim
. vzal jsme tam jak v-power tak i racing a celou nadrz jako byme nekdo drzel za zadni naraznik... pak sme nekde vzal normalni N95 za normalni cenu a jelo to zas normalne. cili u Shellu ve Valasskem Mezirici doporucuju NETANKOVAT!!!!
jinak my tu mame v okoli jedninou shellku,benzin na ni je stejna ne li vetsi sracka jak u ostatnich pump, zavazi ji stejne cisterny, kolik vody atd do toho prilejou potom netusim
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
smazany clen - FK
u nás v TP když vezmu benzín na Shellce oproti pumpě na ONO je to znát celkem dost...auto je mnohem živější a je to obyč 95 takže podle mě ta 95 od shellky bohatě stačí
-
smazany clen - FK
Jestli to není spíš tím, že na té pumpě s názvem ONO prodávají kdovíco...mr.Freak píše:benzín na Shellce oproti pumpě na ONO je to znát celkem dost...
-
Josh123456 - FK
Ono u všech benzínek je to jednou tak podruhé tak, takže průměr a to je na h**** , protože člověk si může bejt jistej, že tankuje z 50 % a možná ještě víc samý sajrajty:-(
-
smazany clen - FK
tak samozřejmě, že ONO je snad nejlevnější tak to asi nebude kdovíjak kvalitní...ale rozdíl mezi ONO,OMV a benzínou prostě znát není...ale ten Shell fakt je..sice to nepřidá 10 koní ale je to o trochu míň línější

-
smazany clen - FK
Ty jo to jsem ani nevěděl že na ONU prodávají benzín
Jinak tankuju u Tesca. Mají benzín od Aralu...prej. A musim říct, že občas se mi zdá línější.
Zkusím ten Shell
Jinak tankuju u Tesca. Mají benzín od Aralu...prej. A musim říct, že občas se mi zdá línější.
Zkusím ten Shell
-
MagicanBlack - FK
Tak u tesca apod netankuju.. to je nejhorsí benzín.. To je asi takový jakože fiat má motor od ferrari...
Jinak vydel jsem 1,6 která měla písty vypálený jak lidice.. to bylo strašný.. motor v háji.. stalo se to po natankování špatnýho benzinu.. pže paní si libovala v tom jak děsně šetří... tak ušetřila....
"novej" motor naštěstí jen 14 tisíc...
Jinak vydel jsem 1,6 která měla písty vypálený jak lidice.. to bylo strašný.. motor v háji.. stalo se to po natankování špatnýho benzinu.. pže paní si libovala v tom jak děsně šetří... tak ušetřila....
-
smazany clen - FK
po tankování u Tesca motor chcípá (aspon me a mym znamym co tam vzali benzin z nutnosti) a nedrzi otackyPetr_Kovi píše:Ty jo to jsem ani nevěděl že na ONU prodávají benzín![]()
Zkusím ten Shell
-
smazany clen - FK
Mají i pečeť kvality. NU nic ale s tím chcípáním máš recht kámo. Poslední dobou třeba vyřadim a problikne kontrolka dobíjení páč to skoro chcípne. Ty jo to by mi teda nenapdalo že to může být až tak. Zkusím natankovat třeba Shell nebo OMV a dám vědět.
-
Jalan-Aajav - FK
zaujímavé... ja som pre zmenu zbadal dosť značný rozdiel... na obyčanú 95 mám spotrebu cca 8.5, čo je (čuduj sa svete) spotreba udávaná aj v t.p.
po prvom tankovaní V-Power (nie V-Power Racing) som mal spotrebu 7.75.
po prvom tankovaní V-Power (nie V-Power Racing) som mal spotrebu 7.75.
-
Jurka - FK
No já s shell V-power mám taky menší spotřebu než s obyč Naturalem 95
-
smazany clen - FK
Sice nemám 1.6, ale je to k tématu...místo V-Poweru 95 jsem vzal obyč benál (32.50 Kč x 29.20 Kč je celkem rozdíl) a byla to chyba...je to hlučnější, a více to žere...takže ta finanční úspora nestojí za to...
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
V-Power tankuju už 2 roky a nikdy nic jinýho. Racing jsem ještě nezkoušel, ale myslim si, že pro tenhle motor, je to zbytečný....
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
smazany clen - FK
Takže správa pro ty,kteří tankují v Pardubicích na Dubině Shell v-power 95.Do konce července zde měli tento jmenovaný benzín takové kvality,že rozdíl mezi ním a obyč 95 byl opravdu znatelný.Od srpna jsem třikrát natankoval a postupně auto zlenivělo neskutečným způsobem,do 3000 ot.vůbec nejde za plynem a po třetím natankování ,když dám plný knedlík,tak od 4000 ot nahoru je lehce slyšet detonační spalování-cvrlikání.Už jsem si zase myslel,že je na feldě něco v háji,když syn natankoval tentýž benzín do Golfu II,motor 1,8 osmiventilový,vrtání menší,než zdvih,MPI,snímač klepání.Prostě stejný druh,jako felda 1,6.No a představte si,že po natankování to při plným knedlíku a cca 3000 ot. taky začalo cvrlikat detonačním spalováním a motor zlenivěl..Vzhledem k tomu,že oba motory mají snímač klepání,tak to snad musí být POWER NORMAL 87 OKTANU.To už je fakt síla,že je to horší,než normální natural 95.Takže je vidět,že jsou to gauneři a podvodníci.Suverénně podvádějí zákazníky,kteří od nich kupují PRÉMIOVÝ BENZÍN(teda pardon,prémiovou sračku).Tak nevím,jestli to mám dát na rozbor.Se akorát prohnu já,kolk to asi může stát............

-
luke.bean - FK
už se to řešilo,benzín a veškerý pohoný hmoty jedou ze stejných nádrží na všechny pumpy..
zajeďte se podívat do kralup nad vltavou,tam před bránou "rafinérky" stojí 20 kamionů a každý od jiné pumpy.. shell,aral,agip,benzina,pap oil atd atd atd... myslíte že má každá svůj benzín? nemá.. naberou všichni ten samej..
pak je otázka jak má kdo kvalitní tanky na svý pumpě,komu do nich třeba zatejká,má tam bordel apod..
zajeďte se podívat do kralup nad vltavou,tam před bránou "rafinérky" stojí 20 kamionů a každý od jiné pumpy.. shell,aral,agip,benzina,pap oil atd atd atd... myslíte že má každá svůj benzín? nemá.. naberou všichni ten samej..
pak je otázka jak má kdo kvalitní tanky na svý pumpě,komu do nich třeba zatejká,má tam bordel apod..
Asi je to všechno o lidech,jejich drzosti a vidinou zbohatnout... Kdo a jak si to dovolí dál smíchat s nějakou sračkou...
Čím víc je v tom překupníků/dopravců,tak tím je to asi horší.
Čím víc je v tom překupníků/dopravců,tak tím je to asi horší.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
-
Jates
S tím benzínem to opravdu tak je že je jen jeden ,ale přecejenom tam rozdíl trochu je a to v aditivech .Některým společnostem se dávkují už na rafce a někde si upravují benzín sami,tam dochází k pančování nebo kvalitnímu aditivování,to už je na pumpě.Samozřejmně se rafce už několikrát povedlo smíchat benál s naftou bylo to i v televizi.To se ale většinou stalo ne ve výrobě ale na skladech , kde se to dává do cisteren .Na skladech jsou nechci říct blbci ,ale co takle znám tak zednici,krejčí atd.maximálně tam má někdo stěch mlaďasů maturitu. Na rafce maj dobrej šolich a když to tenkrát kupovali američani ,tak tam byl postkomunistickej personál,dělali reorganizaci někoho vyhodily ,ty kteří nebyli ůplný jelita si zlepšili kvalifikaci ,ale na nočních se na skladech stejně chrápe a pak ráno hrc prc stihnout co se nestihlo večer a tady je prostor k průseru ,na výrobnim provoze to nejde tam seděj na velíně kontrolují provoz, maj zaprdelí mistry ,operátory seniory.
Od těch amíků do dnešní doby už rafka několikrát změnila majitele teďka to maj ty poláci.Jsem z Kralup n/vlt a hodně mejch známejch tam dělá nebo dělalo takže vím očem mluvím.
Od těch amíků do dnešní doby už rafka několikrát změnila majitele teďka to maj ty poláci.Jsem z Kralup n/vlt a hodně mejch známejch tam dělá nebo dělalo takže vím očem mluvím.
-
Josh123456 - FK
No, tak jestli to tak opravdu je, tak tomu řikám kvalitní bordel - ostatně jako všude a člověka nic nepřekvapí v dnešní době.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 26. srp 2008 8:34:45, celkem upraveno 1 x.
-
smazany clen - FK
Dík za vyjádření.To,že si různé společnosti vozí svoje aditiva k jednomu zdroji vím.Horší je,co s tím udělají potom.Samozřejmě,pokud tam vůbec něco dají.Trochu jsem googlil a našel jsem článek,v kterým se psalo o případu,kdy řidič cisterny měl aditiv jen trochu a taky o případu,kdy je prostě neměl vůbec.No co,jsme u nás,takže se nic nestalo a prodali to jako prémiový benzín.Ovšem je to hanba,ctihodnosti.
Zkusil jsem přípravek na zvýšení okt.čísla.Je to trochu lepší,ale není to ono.Dneska to Vyzkoušíme ještě u toho golfíka a uvidíme.Akorát starosti navíc,no.............
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Domnívám se, že SHELL si svoje benzíny vyrábí a dováží sám z německa, viz stránka SHELL "Firma Shell vyrabí celou řadu kvalitních paliv, která můžete čerpat u našich stojanů" http://www.shell.com/home/content/cz-cz ... _1307.html
Že bych se pletl?
Že bych se pletl?
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

-
Jates
A já zase vim že benzín pro SHEll se dělá u nás v Kralupech nebo v Litvínově .V Litvínově je hlavní podnik ,Kralupy je jen menší dcera.Ropa je z ropovodu Ruska-družba a Německo Ingolštat.Muj táta tam dělá Operátora Seniora a mistra . A to že si shell sem vozí benzín je pravda, protože ho to vyjde lacinějš poblíž hranic s německem.Dělá to i Rakousko.
-
smazany clen - FK
Tak vcera som prvykrat tankov ten V-Power a bolo to citelne poznat ako na lepsom priam bravurnom a tichsom chode motora tak aj na tahu motora kedy krasne isiel za plynom. Tak krasne si ten motor priadol. 
-
smazany clen - FK
Já tankuju obyč 95 od Shellu, auto s ním jede fajn, na plnou nádrž se ujede o cca 80km víc oproti "obyč" benzínkám...do 1.3 nemá cenu cpát nic lepšího
-
smazany clen - FK
Tak u mne toto bývávalo,proto jsem ho tankoval.stifler1 píše:Tak vcera som prvykrat tankov ten V-Power a bolo to citelne poznat ako na lepsom priam bravurnom a tichsom chode motora tak aj na tahu motora kedy krasne isiel za plynom. Tak krasne si ten motor priadol.
Do Golfa pokusně natankován 95 V-power,po 20 km jízdy při plném knedlíku řehtá stejně jako moje felda,přidán zvyšovač okt.čísla,výsledek v podstatě nulový jako u feldy.Takže panu Šélovi je to prostě pořád putna.Dyť můžeme mít třeba díry v pístech.Dokažte mu to,vždyť on dělá pro spokojenost svých milovaných zákazníků maximum,že?To vy jste si natankovali zázračný benzín do aut se špatným motorem.To víte,tam už ani náše záračná aditiv nezachrání,co jste si sám zanedbal.Tohle mi připomíná jednu story,kterou jsem za žil s cigaretami Marlboro v době,kdy jsem ještě kouřil a také v době,kdy jsem služebně často cestoval do Ruska,podotýkám,že v letech 1994-1998.Tam jsem si kupoval tyto cigarety,které se ta jednak legálně dovážely a jednak pašovaly ze Spojených států.Přišly asi na 15 Kč v přepočtu,zatímco u nás tehdy stály cca 35 Kč.Tyto cigarety byly výborné,prostě Marlboro.
Po příjezdu domů jsem si ještě ze setrvačnosti koupil Marlboro made in czech,Vítězná ul,Kutná hora za dvojnásobnou cenu.Už po prvním šluknutí mi bylo jasné,že jsem zase naletě,štípalo to tak,že mi vyhrkly slzy a po vykouření celé krabičky se mi nosohltan a průdušky potáhl zajímavým,k nepřetržitému pokašlávání dráždícím povlakem.A chuť?Pěkně po březovém listí,na jazyku to taky moc hezky štípalo.
-
Bobrisek
- Kontaktovat uživatele:
Na racing uz jsem najel nekolik tisic kilometru a moje poznatky... mam 1,6 new face a po prvnich par nadrzich se s lehkou nohou dalo jezdit neco okolo 6,5 kombinovane, coz jsem s zadnym jinym nikdy nemel.. Dalsi plus je o neco lepsi tah v optimalnich otackach a co se tyce vykonosti.. max vykon je udavan ve 4500 ot. v tu chvili jedu 160km/hod a zde jsem byl skutecne mile prekvapen, protoze jsem mel plny auto a ta moje beruska proste jela kopec nekopec.. vazne si udrzela ty otacky i do tahlejsiho kopce, coz jsem opravdu cumel. Tak, ale to by bylo k plusum. No da se rict, ze se motor malinko vic hreje oproti beznymu naturalu 95. a asi to i vypaluje veskery usazeniny a sracky, co jsou v motoru, pac se mi nove menenej olej hodne rychle zakalil, coz nebejvalo zvykem. Ale tohle vsechno, co tu pisi jsem zjistil az z delsiho pouzivani... Nemyslete si, ze si reknete... Jo dneska jedu daleko, tak si hodim nadrz racingu a na dalnici mi to pojede.. Natankujte 5x nadrz a rozdil skutecne poznate;) U nas v tpl ho ted maj za cenu klasiky v poweru a to je za 34,70.. Takze jako fakt pohoda 
-
PJDefort - FK
to je fakt pohoda když klasika N95 tu teď stojí na shell 31,80 
-
Jurka - FK
No já teda nevím ale podlouhé době sem natankoval do auta shell v-power (ne racing) a sstálo to 35,90 normálně tankuju na unicornu za 30,50 a světe div se, ale absolutně žádný rozdíl ačkoliv věřím, že nájezd bude víc km...to už mám ozkoušené ale ne tolik aby se to vyplatilo za ty prachy do auta
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já normálně beru benzín u TankOno (mají benál o dvě koruny levnější). Nedalo mi to a zkusil jsem benzín od Shellu. Natankoval jsem u nich normální 95ku a proti TankOno nepozoruji ani neměřím žádný rozdíl.
Měřil jsem to do dlouhého táhlého kopce. Normálně když mám dole 100 a dám plný plyn, tak mám nahoře 105km/h. Na Shell to bylo to samé. Na spotřebě jsem také nezaznamenal žádný rozdíl.
Měřil jsem to do dlouhého táhlého kopce. Normálně když mám dole 100 a dám plný plyn, tak mám nahoře 105km/h. Na Shell to bylo to samé. Na spotřebě jsem také nezaznamenal žádný rozdíl.