Tady je důkaz

Myslel som to skor obrazne.. Odkedy mam auto, je to treti krat, co menim ziarovku v podsvieteni budikov, takze myslim, ze elektrika je v poriadku. Ine ziarovky drzia. Chcel som namiesto tych klasickych dat diody, aby to vydrzalo "vecnost", resp. spolahlive riesenie. LEBO! Doteraz som vymenil len 2 stare ziarovky podsvietenia a jednu novu, ktoru som tam daval pred rokom. Preto mam zato, ze prvovyroba drzi, nahrada odchadza velmi rychlo..Goofy píše:Nejsem jsi jistý že zrovna tyhle levné ti budou moc užitečné..já kdysi také kupoval ty levnější a výsledek byl hrozný..nasvítí to jen část budíků...
jinak já mám origo žárovky v budících od té doby co mám auto a ještě jsem je neměnil takže bych řekl že to že ti odchází co měsíc ledky nevyřeší..bude asi problem v elektrice..
Se omlouvam za příspěvek, zapoměl jsem že se mluví o přístrojovce a ne o spínačích.Duket píše:Zkus tohle - http://www.feliciaklub.cz/?id=r_vypinace
Podle tohodle navodu to začínam dělat já, už mam první spínač. A je to jednoduché, i pro leváka.![]()
A pokud víš kde kupovat diody vyjde to levnějš a bude to líp svítit.

a druhé je foceno za dne ve stínu
akorát tam zvětšina svítivost trochu závěrka foťáku.Třeba se tohle podsvícení pomocí led power pásku někomu zalíbý (stačí i obyčejný strip pásky led) a bude užitečné.VondryToto ber len ako dočasné riešenie. Chcem to podsvietiť LED pásikmi, lebo tie LED sú síce dobré, ale prečo by to nemohlo byť ešte lepšie že jo?creasher píše:martin420:mas to udelane moc pekne,jak jsi brousil ty led do toho stredoveho banelu?normalne pilnikem nebo brusnym papirem?protoze jak jas jsem to delal,tak to mam takove matne a zamlzene i po umyti