Zkrácení pružin - Ostrava
-
drv.Astor - FK
Zkrácení pružin - Ostrava
Neví někdo kde v Ostravě by mi zkrátily pružiny? ...chtělo by to tak 30mm dolů...
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkrácení pružin - Ostrava
vem flexu a behem chvilky to mas zkracene 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
drv.Astor - FK
jn, to me taky napadlo, ale ja bych to nerad nejak zku*rvil
a nemusi se pak nejak upravit miska, aby ta pruzina pak nahodou nejak nevyskocila ven
Jestli se máš rád tak to nedělej a našetři pár tisícovek a kup pružiny originál kratší. Ať Ti tady napíše kdo chce co chce, že je to v pohodě a tak, je to prasárna nejvyššího stupně a sportovní pružiny nejsou tak drahý aby stálo zato riskovat svůj život nebo někoho jiného.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
nemusis nic upravovat jenom zaobli konec pruziny at ti to nevrze a pri spousteni auta ze zvedaku davej bacha jak si pruzina sedne...pak uz no stress...
méně znamená někdy více...

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si s tim nevis rady napis Macmanovi nebo Hromymu.. oni vi jak na to
.. kdyz mas tlumice dobre, tak radeji kup snizene pruziny.. ale zas takove, ktere padnou!
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
drv.Astor - FK
podvozek mam zrepasovane HP na seriovou pruzinu. na predku jsou pruziny z diesela a na zadku z vanplusu. tuhost podvozku je paradni, neda se to srovnat se seriovym podvozkem, ale stve me ta svetla vyska, prijde mi ze je to fakt dost vysoko...jeste jak to mam ted na zimnich 13" tak to jeste vic vynika. jake tedy pruziny? co jsem cetl tady na foru, tak dobre by mely byt EIBACH, ale kde je koupit? vsude maji jen na fabiu,octavku apod.
-
Ahmed - FK
já mám v plánu zkusit si to říznout tento víkend, v pátek jdu na technickou a pak to hned šmiknu. ovšem pokud se mi to nebude zdát ready mám náhradní pružiny i tlumiče připravené na okamžitou výměnu...
člověk nikdy neví...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
prijed v nedeli na ostravsky sraz a uvidis...muzes si porovnat moje jak se s tim jezdi
méně znamená někdy více...

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
ono spis nekomu vadi volna pruzina pri vyvesenem kole a to se da taky zajistit privazanim tlumice k vrchni misce popr se do dvrchni a spodni misky pera navrtaji dirky a pomoci spon na hadice se to pero zajist a pak by to nemelo delat zadnej problem....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi