Zdravím, mám otázečku, nedavno jsem koupil felicii a na střešním okně není kompletní mechanismus na otevírání.
Nevíte jestli se to dá sehnat, popřípadě kde..
nebo co tam jen chybí?..
Pokud by to nekdo mel navic, ještě lepší, nikde jsem to totiž nenašel a na vrakaci to taky nemaj...
Pokud je okno origo tak se na něj dá koupit cokoliv i celej zavírací mechanizmus, naposledy jsem objednával origo mechanizmus na faceliftovou feldu a stál ve škodovce nějako kolem 700-800,-
Tak to by mělo být dokonce to co jsem naposledy objednával a pokud to je ono tak ti tam vlastně chybí celej kryt s kličkou což pochybuju že seženeš samostatně a v náhradě od jinýho výrobce to myslím že není, takže jedině origo škoda
To vážně není VS3.Je to okno češké výroby a montovalo se hlavně do akčních modelů Forman,favorit.A samozřejmě na zakázku.Myslím si že se to bude blbě shánět. navíc mám pocit že se to musí vyměnit celý.Teda bez skla a rámu samozřejmě.Ale to otvírání komplet.
ahoj jen moje životni zkusenost mam felicii 97 1,3 střešní okno podařilo se mi jej vysklit,,a problem firma v turnove co ty okna vyrabela uz neni a vrakoviste ,,no byl jsem tam vzdycky pozde.tak auto havex v mlade bo leslavi okynko meli made in italy a stalo mne po slevě 3100 kč,,