xenony
-
smazany clen - FK
xenony
Zdarec lidi,líbí se mi xenonová světla a teď,když se musí pořád svítit je to i pěkně vidět
uvažoval sem někdy nad přestavbovou xenonovou sadou z aukra,co si o tom myslíte? údajně některý ty xenony nemaj 2druhy světla(potkávací-dálkové) a oslňují,jestli to teda lze,a někdo z vás to má,co ste použili? jinak s policií to prochází? má na to být ovládání naklápění světel a odstřikovače světlometů,to má felinka má 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: xenony
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
ty xenony nikdy nebudou oficiálně v autě schválený.U nás je tam prostě mít nesmíš.Ale já je mám a zatím to prochází 
Jinak jak píše emilio.V tom tématu je toho dost ke čtení
Jinak jak píše emilio.V tom tématu je toho dost ke čtení
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Ostřikovače má ale nemá určitě dinamickou regulaci sklonu světlometů. Na xenony ti na stk hydrošmejdy ani motorky z octávky s ručním štelováním nepomůžou i když budou fungovat. Ale jde to použít jen to není schváleno a záleží na policajtovi nebo technikovi na STK.
Pokud to chceš mít legálně tak si radši kup Oram H4 Night Breaker
P.S.: A teď do mě majitelé xenonů
Edit: Byli jste rychlejší kluci
Pokud to chceš mít legálně tak si radši kup Oram H4 Night Breaker
P.S.: A teď do mě majitelé xenonů
Edit: Byli jste rychlejší kluci
-
smazany clen - FK
tak jooo,dííky:) no na STK bych si dal ty starý,ale podle zákona naklápění a odstřikovače a to policajti nebudou řešit snad jaký no,o to jde
abych nekoupil za pár kaček ty světla a pak abych je zaplatil znovu,to by bylo špatné 
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se na xenony vykašlal a koupil ty osramky. Jsem s nima spokojenej
- Jaap
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec hoši.
měl jsem HID sadu Bixenony H4 6000k v autě, musím říct parádní viditelnost na mokré silnici atd. Prostě kladné ovace. Jenže mě pak zmrazily ohlasy cajtů. Pokaždé co jsem jel do Ostravy nebo tam kde byla hlídka pokaždé mě stavěli a ptali se co pak to tam mám za světla a hledali něco nelegálního, naštěstí jsem vždy vše ukecal bez pokuty. Ale až z autem jela moje holka tak už málem dostala pokutu, protože ale řekla že to je moje auto tak ji to policajt odpustil, tak jsem světla dal z auta pryč. Prozatím mám Osramky Night Breaker, chci tam ale zkusit dát výbojku H4 5000k nebo H4 4300k uvidím jaký to bude mít ohlas u cajtů.
měl jsem HID sadu Bixenony H4 6000k v autě, musím říct parádní viditelnost na mokré silnici atd. Prostě kladné ovace. Jenže mě pak zmrazily ohlasy cajtů. Pokaždé co jsem jel do Ostravy nebo tam kde byla hlídka pokaždé mě stavěli a ptali se co pak to tam mám za světla a hledali něco nelegálního, naštěstí jsem vždy vše ukecal bez pokuty. Ale až z autem jela moje holka tak už málem dostala pokutu, protože ale řekla že to je moje auto tak ji to policajt odpustil, tak jsem světla dal z auta pryč. Prozatím mám Osramky Night Breaker, chci tam ale zkusit dát výbojku H4 5000k nebo H4 4300k uvidím jaký to bude mít ohlas u cajtů.
Moje BjEtkA - Felicia 1,3 MPI 50kW, r.v.99, najeto něco přes 180 tis. km
https://picasaweb.google.com/TomFaltyne ... directlink
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=21242
https://picasaweb.google.com/TomFaltyne ... directlink
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=21242
-
Josh123456 - FK
Je to vše jen o lidech, když bude policajt magor, tak magorovi nic ani po dobrým a ani po zlým nevysvětlíš-prostě tě sejme, ale většina jich je jakš takš rozumných a když tomu nerozumí a ty na něj spustíš, že to máš z netu a že to je schválený a že to má tohle a tohle a nějaký atesty atd atd, tak zmlknou, protože si třeba i vymýšlíš, ale oni to nemůžou vědět, když o tom nic neví. A na STK je to jednoduchý. Vyhodíš výbojky, dáš tam žárovky. seřídíš si cca světla a neni problém. Je to vše jen o lidech. Ale každopádně, když přijde na akorád, tak to tam prostě být nemá. Já je tam mám a s cajtama zatím žádný problém a na STK už vůbec ne.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle me po ranu moc pobaviloJosh123456 píše:když tomu nerozumí a ty na něj spustíš, že to máš z netu a že to je schválený a že to má tohle a tohle a nějaký atesty atd atd, tak zmlknou, protože si třeba i vymýšlíš, ale oni to nemůžou vědět, když o tom nic neví.
Muzes na nej (dopravaka) spustit co chces a dostanes plnou palbu (nezpusobily tech. stav vozidla - pokuta do 2000,-). Policajti dobre vedi, jak takova HIDka vypada a ze na aute nema co delat
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Josh123456 - FK
To je fajn, že si se pobavil. Já se tu občas taky bavim zde ná fóru. Byl to jen můj názor..
Jo, tak o policajtech si myslim svý, protože přesně takhle jsem se vymluvil na ně, když se mě na to ptali asi už 2x. Ty jsou líný i koukat a málokterej z nich je aktivista... Ty máš třeba takovéto zkušenosti, ale já mám takové. S policajtem jde smlouvat. Jen s hovadem ne.
Jak řikám, já mám HIDky v autě cca rok a neni problém a že když si dáš do auta místo HIDek NIght Breakery, tak to je sice lepší světlo, než obyč žárovky, ale neni to ono jako xenon. světlo.
-ty BX nemáš, tak nemůžeš ani mít zkušenost s cajtama.
-taky vim, že si určitý lidi o mě myslejí, že jsem blázen.. No a co
Jo, tak o policajtech si myslim svý, protože přesně takhle jsem se vymluvil na ně, když se mě na to ptali asi už 2x. Ty jsou líný i koukat a málokterej z nich je aktivista... Ty máš třeba takovéto zkušenosti, ale já mám takové. S policajtem jde smlouvat. Jen s hovadem ne.
Jak řikám, já mám HIDky v autě cca rok a neni problém a že když si dáš do auta místo HIDek NIght Breakery, tak to je sice lepší světlo, než obyč žárovky, ale neni to ono jako xenon. světlo.
-ty BX nemáš, tak nemůžeš ani mít zkušenost s cajtama.
-taky vim, že si určitý lidi o mě myslejí, že jsem blázen.. No a co
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 11. led 2010 12:57:46, celkem upraveno 1 x.
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je super proti idiotovi s HIDkama jet... a že jich není málo.... nemá to na cestě co dělat, bral bych za to techničáky na místě.
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To není o hidkách, ale o neseřízených světlech...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Josh123456 - FK
Když je někdo nemá seřízený, tak to potom chápu... Jinak neni problém.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Skury: neserizena zarovka mi tolik nevadi, ale neserizena HIDka, to je maso 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
neseřízená světla... hm tak to pak jo. ono stačí když si někdo sedne dozadu a je veselo...... a že všichni hidkaři hned sklopí světla když něco nebo někoho naloží si teda fakt nemyslím.
xenony jsou super, ale jen v autě kde jsou z fabriky
xenony jsou super, ale jen v autě kde jsou z fabriky
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak origo xenony jsou origo xenony, tam je giroskopické nastavování. Ale bohužel hidky svítí víc a pak je to masakr, když si člověk neseřídí světla... To souhlasim.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou světla seřízený tak není problém.Už jsem to psal několikrát a napíšu to i sem.Zkusil jsme jet proti svýmu autu i před ním a neoslňuje to.Za tu dobu co mám HIDky na mě nebliklo ani jedno auto.Jezdím s nima rok
-
Josh123456 - FK
No, ale Kejzi vysvětluj to zarputilím odpůrcům
to nejde. Hold se smiř s tim, že oslňujou, i když neoslňujou a hotovo 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Josh:No asi máš pravdu,bude to tak lepší 
Sice hidky nemám a nikdy sem je neměl ale musím se zastat kejziho a joshe, že je to o seřízení. Ono třeba takový bmw 7er kolikrát v zrcátku oslňuje taky pěkně i když je to origo z fabriky a automatickým naklápěním a nebo taková fabia s halogenem oslňuje snad každá 4.
-
Bremus - FK
Na jednu stranu souhlasím s tím, že na seřizování světel každý sere, dost lidem to seřídí až na technické a dost lidem asi ani tam ne! O neseřízených HIDkách se ani nebudu bavit, ale co se týče byť seřízených HIDek, souhlasím s vicim - HIDky na cestě ne!
To: kejzi: to je fajn že sis to aspoň zkusil, ale kde? Na rovince? Tam jsou ty seřízené vklidu, ale jak ti to blikne do ksichtu na nerovnostech, v zatáčkách apod. tak už to taková pohodička taky není.
To: kejzi: to je fajn že sis to aspoň zkusil, ale kde? Na rovince? Tam jsou ty seřízené vklidu, ale jak ti to blikne do ksichtu na nerovnostech, v zatáčkách apod. tak už to taková pohodička taky není.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Bremus:Podle mýho názoru tě HIDkama oslním míň než třeba nějaký origo xenony.Když potkám nějakou oktu nebo cokoliv co má xeny z výroby a prolítne nějakou dírou nebo houpákem,tak tam to automatický naklánění udělá takovej bordel,že ti to pěkně blikne do xichtu.Nevím.Za tu dobu co xenony mám na mě nikdo,nikdy nezablikal,takže asi je to OK
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Ono kdyz pujdem do dusledku tak to neni jen o spravnem serizeni. Xenonove vybojky disponuji uplne jinym svetelnym tokem a jinou intenzitou. Svetlo se usmernuje cockou ktera dokaze pojmout svetelny tok xenonu a vytvori presne ohraniceni paprsku.
Svetla konstruovana na zarovku at uz H4 , H7 apod jsou konstruovana na na jiny vlasnosti svtetla a jine jeho sireni. Chci rici ze i kdyz bude nekdo mit HIdky a serizeny tak stejne to nebude svitit tak jak by melo a k urcitemu oslneni a spatnemu ohraniceni paprsku bude dochazet.
Svetla konstruovana na zarovku at uz H4 , H7 apod jsou konstruovana na na jiny vlasnosti svtetla a jine jeho sireni. Chci rici ze i kdyz bude nekdo mit HIdky a serizeny tak stejne to nebude svitit tak jak by melo a k urcitemu oslneni a spatnemu ohraniceni paprsku bude dochazet.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Nemá cenu to řešit.Jsou lidi kteří prostě s nimi jezdí a jsou lidi který jednou nějakej blbec oslnil a už je to prostě na ho**o.Takže si každej půjdem svojí cestou a je klid