Sundani pacek pod volntem
-
iworys - FK
Sundani pacek pod volntem
Zdravim, nevite jak se daji sundat packy pod volantem? Diky
-
Marty_pv - FK
Re: Sundani pacek pod volntem
Na novým typu tyče řízení odšroubuješ jeden šroub ve spodním plastu a vysuneš plast dolů, horní plast nadzvedneš hned za volantem a vysuneš nahoru - páčky pak už drží jenom plastový západky a vysouvají se do boku. Na starým typu (volant s oválným tlačítkem klaksonu) musíš sundat volant, je tam třetí plast a sundat se dá jedině když je volant dole (1 šroub)
-
medvidek1103 - FK
haloha kluci a holky,prosim mohl by mi nekdo vysvetlit jak je to s tim sundanim packy pod volantem??? mam r.v.1998 nova tvar ale nechapu jestli teda musim sundat volant nebo ne pomuze mi nekdo?diky
-
Surmi - FK
CO TI NENÍ NA TOMTO JASNE?Medvidku1103
Marty_pv píše:Na novým typu tyče řízení odšroubuješ jeden šroub ve spodním plastu a vysuneš plast dolů, horní plast nadzvedneš hned za volantem a vysuneš nahoru - páčky pak už drží jenom plastový západky a vysouvají se do boku. Na starým typu (volant s oválným tlačítkem klaksonu) musíš sundat volant, je tam třetí plast a sundat se dá jedině když je volant dole (1 šroub)
-
gepard - FK
Zdravím...píšu sem,abych zbytečně nezakládal nový téma...
U svojí feldy poslední dobou registruju,že mi nefunguje "světelná houkačka"(debilní to název) a v levém Lucasovi mi poněkud chrastí.
Tak jsem se rozhodl páčku vyndat a podívat se dovnitř. Celkem jsem si věřil,tohle jsem dělal i na našem favoritovi a všechno šlo krásně. Bohužel felda old face už má na sloupku tři plasty,takže se musí sundavat volant. S jistou námahou jsem povolil matici,ale se samotnym volantem nemužu ani hnout. Tak se ptám,když použiju hrubší sílu,nestane se níc?Jak jste vy dolovali volant? Díky za rady
U svojí feldy poslední dobou registruju,že mi nefunguje "světelná houkačka"(debilní to název) a v levém Lucasovi mi poněkud chrastí.
Tak jsem se rozhodl páčku vyndat a podívat se dovnitř. Celkem jsem si věřil,tohle jsem dělal i na našem favoritovi a všechno šlo krásně. Bohužel felda old face už má na sloupku tři plasty,takže se musí sundavat volant. S jistou námahou jsem povolil matici,ale se samotnym volantem nemužu ani hnout. Tak se ptám,když použiju hrubší sílu,nestane se níc?Jak jste vy dolovali volant? Díky za rady
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zespod jsem mu trochu domlouval pěstí z každý strany dostal několik ran ,pak jsem s ním parkrát zakvrdlal a šel ven .Při dalším sundávání už to šlo bez násilí .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda