Co jste si dnes koupili ?
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co jste si dnes koupili ?
DVD This is it za 149kč
zelený a červený kolečko na zadní spz na další dva roky (naštěstí prošel i nefunkční hydroštel)
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
nový lyže + vak. No nekupte je, když jsou všude slevy a dostanete celej set za zlomek původní ceny
A pak parkovací lístek za 5 Kč na 30min., když jsem si jel pro lyže.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
-
Stefi74 - FK
Díly na generalku řazení a uložení předního stabíku a dva noví zuby 
konečně po dlouhým čekání.....Vzduchovka s puškohledem Hämmerli Hunter Force 750 Combo ca. 4,5mm
http://www.youtube.com/watch?v=3jf1VW428C8
Na zatím ještě nemám udělanej náměr na puškohledu jen od oka, ale střílí neskutečně dobře...a na 25 metrů štípe 20mm dřevotřískovou desku jak nic... na 35 metrů ještě stále projde skrz... Záleží ale na typu střeliva.
http://www.youtube.com/watch?v=3jf1VW428C8
Na zatím ještě nemám udělanej náměr na puškohledu jen od oka, ale střílí neskutečně dobře...a na 25 metrů štípe 20mm dřevotřískovou desku jak nic... na 35 metrů ještě stále projde skrz... Záleží ale na typu střeliva.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Kovi: Vzduchovky mám dvě 
Jednu hoodně starou ale taky lehkou a dobře s ní míří jak je lehka ale zase je slaba ... nicméně ptáčka sní na 30m sejmu
A druhá je prej nějaká vojenská s optikou ... nevim nevyznám se v tom a ta je teda fakt silná ... ale kočičky jsem ještě nezkoušel ... počkám si až budou zase mrouskat na garáži
Jednu hoodně starou ale taky lehkou a dobře s ní míří jak je lehka ale zase je slaba ... nicméně ptáčka sní na 30m sejmu
A druhá je prej nějaká vojenská s optikou ... nevim nevyznám se v tom a ta je teda fakt silná ... ale kočičky jsem ještě nezkoušel ... počkám si až budou zase mrouskat na garáži
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
Marty_pv: Ta úsťovka je velká no ale třeba taková 1000 combo už má úsťovku kolem 360m/s a energii střely kolem 22J. To už je masakr. Jinak co sem viděl pár videí na různejch klubech, tak stříleli na nějakýho vrabčáka , odhadem tak 30 35 m daleko, seděl na plotě, pak záběr na střelce, ztpět na ptáčka, rána a jen lítalo peří.....no a pak ještě většé masakr, borci s ti mloví zajíce. Stačí trefa za ucho a jde k zemi. U nás se ještě nesmí prodávat, ale přitom e-shopy ji nabízejí....akorát klamou lidi, stejně jako mě. Tak sem si ji nechal dovézt z Polska, kde se smí prodávat 
Jinak původně jsem chtěl naší klasiku Slávii, jenže za ty prachy (cca 3600kč za základní model) nedostanu takovou sílu jako má tadle moje,žádný puškohled a vzhled taky nic moc....
Jinak původně jsem chtěl naší klasiku Slávii, jenže za ty prachy (cca 3600kč za základní model) nedostanu takovou sílu jako má tadle moje,žádný puškohled a vzhled taky nic moc....
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to ted vygooglil a zádná vojenská se nekoná
byl jsem Dědou uveden v omyl jsou to obě Slávie jedna je 618 a druhá 631
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Fotos těch slávií
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2893.JPG
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2894.JPG
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2895.JPG
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2893.JPG
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2894.JPG
http://jirkaf007.rajce.idnes.cz/Hromada ... IM2895.JPG
Tamenší je 618 že? To bude ale dětská né?
Jinak tak 631 s puškohledem vypadá docela dobře....určo bych to dal trošku do kupy a někam schoval...za pár let to bude žádaná relikvie 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Jsou obě 100% funkční a "jdou hladce"
... ta větší se ještě prodává nová sem koukal.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
mě dneska přišly 2 vytoužené balíky od Smrčka a Emilia

jedno balení žárovek + slepici mám pro kámoše a zbytek pro mě
Tímto vám hoši děkuji
jedno balení žárovek + slepici mám pro kámoše a zbytek pro mě
Tímto vám hoši děkuji
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mě taky přišel balíček od Smrčka, jeho služby stoprocentní, svítivost LEDek již tolik ne
Více zde: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 44#p288144
Více zde: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 44#p288144
-
Snehulak - FK
Kovi: tam malá může být i 621 tu mam doma já, ještě po dědovi. Kdysi sme stříleli holuby na bytovce, si tam dělali hnízda, jenže stáří pružiny bylo znát, tak sme tam dali pružinu ze 630 - měly by být delší. A pak to byl nářez, na 20 metrů holub sletěl z komína jako nic a z vrabce lítalo taky jen peří - když se člověk trefil.
Kolik stála ta tvá jestli to není tajný?
Kolik stála ta tvá jestli to není tajný?
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal ta malá je 618ka
jirkaf píše:... jsou to obě Slávie jedna je 618 a druhá 631
Sněhulák: Tadyse na e-shopech pohybuje okolo 2600 kč, ale vzhledem k tomu že to nesměj prodávat ,protože to neprošlo naší zkušebnou, tak jí minimálně do května neseženeš. No mě už se čekat nechtělo, tak mi ji dovezl známý z Polska, kde už to maj ošetřený právně. A vyšla mě nakonec o 200 kč levněji než u nás i uplatkem pro známého 
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Tak v pondělí 2 slépky od Emilio52......
A navigace Navigon 2310 Evrope......
Dnes trochu benzínu do Káči....1150kč.................
A navigace Navigon 2310 Evrope......
Dnes trochu benzínu do Káči....1150kč.................
-
raduzo22 - FK
Originál táhla a montážní plechy přímo na feldu.
Ted sehnat teplý místo a mužu montovat centrál, huráááá. 
103457: To bude paradni, kdes je splasil smim-li se ptat?
Ja si byl na poste pro elektroniky dojezdu el. oken.
Ja si byl na poste pro elektroniky dojezdu el. oken.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tady: http://www.vega-dobris.cz/
Pan Dvořák, maximálně ochotný pán, vše jsem domlouval pouze po telefonu nebo emailem, nejdřív měl jen sedačky, ale potřeboval jsem i komplet kabeláž s řídící jednotkou a ovladači výhřevu. Všechno sehnal, zabalil a odeslal.
Můžu všem jen doporučit, mají prakticky úplně všechno na škodovky.
Pan Dvořák, maximálně ochotný pán, vše jsem domlouval pouze po telefonu nebo emailem, nejdřív měl jen sedačky, ale potřeboval jsem i komplet kabeláž s řídící jednotkou a ovladači výhřevu. Všechno sehnal, zabalil a odeslal.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
mi dneska konecne prisel opozdeny jezisek...tesne po vanocich jsem si pres kamarada objednal GPS no na po druhy pokus prisla v pondeli a kamos mi ji jeste preprogramovaval a nahral plno blbosti a nove mapy...
méně znamená někdy více...

-
Dexter - FK
taky jsem měl dneska druhýho ježíška, 4ks nankang nsII 195/45 R15 a nový skůtr Gilera Runner PJ 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Máš neskutečnou pravdu,pravdu ochotný a dá se tam sehnat prakticky vše:doporučuje Raceman103457 píše:Tady: http://www.vega-dobris.cz/
Včera jsem si vyzvedl svody u JirkyF. Ještě jednou mu děkuji. Pěkná práce. A díky za pokec.

Předtím než jsem jel k Jirkovi, tak jsem byl u Luky a vyzvedl si sedačku od Michelina. A Lukovi patří velký dík za startér do nafťáka, kterej zlobí. Díky

A nakonec zrcátka který ale už doma mám tak týden.

Předtím než jsem jel k Jirkovi, tak jsem byl u Luky a vyzvedl si sedačku od Michelina. A Lukovi patří velký dík za startér do nafťáka, kterej zlobí. Díky
A nakonec zrcátka který ale už doma mám tak týden.
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
ty vypadaj jak od racemana 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Maty : jen vypadaj.
Za ty od Racemana bych byl radši. 
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Ty zrcátka jsou luxusní
-
raduzo22 - FK
Lídlu potahy do auta. Jsou celý černý zítra je budu dávat do auta tak sem hodím fotky. Stáli 400,- tak su zvědavej jak dlouho vydrží.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
to jsem taky zvedav pak poreferuj..dle cenovky podle me toho moc nevydrzi...neni nad origo bez potahu...kdyz uz jsem se dival na nejake potahy ktere by stalo za to tak bud originalni co se delaj napr na fabku nebo jsem se ptal kolik by stalo to udelat z kvalitniho materialu co uz vychazi okolo 2500,- 

-
raduzo22 - FK
Macman : jo mě povídej originály sou šileně drahý,a ty shity z mobelixu s těma šílenýma obrázkama.To si zase do auta vážně nedám. Momentálně žádný potahy v autě nemám a začínám jezdit pravidelně opravovat si barák tak ať si zbytečně neníčím sedačky. Potahy hodím do pračky a budou zas čistý.
To jo pořádný potahy sice stojí třeba ty 2500 tisíce ale zase nemusíš po půlroce kupovat další jako u těch z lidlu. Vím jak vypadali vždycky potahy z tesca za 800,- každej rok jsem je musel na tátovým služebáku měnit a ještě to vůbec nesedne 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ja vim lepsi potah nez nic kdyz si prasis auto...taky jsem mel v aute potahy ale byly vic origo a trochu kvalitnejsi ale i tak jsem proste nesnesl ten pocit ze se mi casem porad neco krci a poposunuje pod zadkem...kdyz delam v monterkach tak si hodim na sedacku deku nebo jsem ze servisu kdysi mival takovou igelitovou ponozku na sedacku.....ale hlavne taky jeden duvod proc ne levne potahy...kdyz jsem delal autoskolu tak tam pocelou moji dobu byly od zacatku funglovky potahy takovy ty "tuning line" co polozis na sedacku a vypada to jak tuning sedacka...jediny co si u nich pamatuju je jak se mi na tom potila prdel a zada
ale pokud aspon jednou dene jezdis v aute v monterkach tak schvaluju jakykoliv ponozky na sedacky
ale pokud aspon jednou dene jezdis v aute v monterkach tak schvaluju jakykoliv ponozky na sedacky

No hlavně mi bylo líto těch modrých sedaček, pořád lepší když se umažou potahy jak sedačka. A mužu Ti říct, že ani jednou se mi nestalo aby se ty potahy nějak krčily nebo posunovaly a musel jsem je nějak rovnat atd. Opravdu krásně přesný, poctivě udělaný. Už tam jsou asi 5 let tehdy stály nějak +- 2700,- a byly myslím, od někoho z Bolky.
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
3D tisk
http://mejra.cz
http://mejra.cz
Já jsem si dneska přitáhnul domu něco jako motorku.
Honda 250 XL nebo tak nějak. Skoro veterán. Zkusim zpojízdnit a to by bylo abych si nerozbil tlamu.

HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
Tak dneska sem si přivez alu 13 v celkem slušnym stavu a mam znich velkou radost 

Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle 13"ky jsou moc pěkný, soused je tady má a moc se mě líběj 
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle mám na zimu - dobrá volba na novou tvář! 
díky moc, mam hroznou radost, že sem sehnal zrovna tyhle za pěknou cenu
mužu se zeptat čim leštíte hliníky? sou trošku zašlí a nevim čim to mam vzít aby se zas lesklo a abych je nepoškrábal. Napadla mě leštěnka na auto ale nevim, nechci je zničit.
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To jsou nejhezčí 13-tky na feldu.
Vyčistit jdou perfektně buď čističem na motory a nebo skvěle funguje zejména na přední kola, co jsou zasviněný od prachu z destiček čistič na krbová kamna
Vyčistit jdou perfektně buď čističem na motory a nebo skvěle funguje zejména na přední kola, co jsou zasviněný od prachu z destiček čistič na krbová kamna
super díky, až tam budu mít nazutý pořádný gumy, tak se pustím do čištění ... už aby bylo jaroooo

Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Jak říkaj i ostatní tohle jsou parádní litý. Uvažoval jsem o nich na modrou jak se tu prodávali, ale spojka měla přednost.
Abych nebyl uplne OT tak dneska jsem si koupil v penáči mrože jahodovýho za 6,90Kč
Abych nebyl uplne OT tak dneska jsem si koupil v penáči mrože jahodovýho za 6,90Kč
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
103457 píše:To jsou nejhezčí 13-tky na feldu.
Od jakýho výrobce-ten čistič na motory????