Sníženi hlavy

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Re: Sníženi hlavy

Příspěvek od jirkaf »

Podle nabídky ME na jejich stránkách je přínos vačky s chipem 10kW + 3kW úprava hlavy - pro někoho jsou ty 3 kW opravdu za moc peněz.
Tady jde si myslím spíš o to, že pokud chce někdo mít víc než ostatní, tak dneska má vačku a chip skoro každej, hlavu už míň lidí. A o tom to je, bohužel to ale stojí peníze.
Naposledy upravil(a) jirkaf dne sob 13. bře 2010 10:37:27, celkem upraveno 1 x.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

právě mi tohle vrtá hlavou... ale papír snese všechno... :cat:

3 kW fajn ale nikdo mi neřekne kolik přinesla vačka abych si udělal posudek o tom jakej bude rozdíl...

to že vačka přinesla 10 kW... bla bla bla...

ale pokud by ten rozdíl s hlavou byl aspon z půlky takovej jak s vačkou tak bych do toho šel.. :cat:
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Jenom, panove, nezapomente na to, ze spickove hodnoty vykonu a tociveho momentu jsou jen cisla, mnohem dulezitejsi je jejich prubeh a prumerna hodnota.
Hlava mozna ve spicce prida jen 3kW (coz se mi zda dost malo, ale budiz) ale co je mnohem dulezitejsi, prida dost Nm, takze prumerny tocivy moment skrz vyuzitelne otacky je mnohem vyssi nez predtim, takze i kdyz to bude mit vykon priblizne stejny, pojede to vyrazne lip nez predtim a pravdepodobne bude mit i nizsi spotrebu.
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Sadra: rvat to nebude.
Pri normalni jizde to bude potichu bzucet a na plny plyn to ma takovej docela peknej plechovej zvuk.

Upravit litinu? V podstate budes jen pokracovat v duchu uprav na hlave, cili udelat trychtyr k vyfukovemu kanalu (u vyfuku to nevadi jako u sani), trochu zkulturnit tvar jednotlivych kanalu, jejich spojeni atd.

Inferno: mas k litine nejake konkretni vyhrady, nebo ti to jen neprijde dostatecne "sportovni"? :)
favo

Příspěvek od favo »

Ano uznávám, že ta fotka není natolik kvalitní, abych z ní mohl vykoukat nějaký rozdíly proti serii. Samozřejmě vím, že nejpodstatnější změny které mají vliv na výkon se odehrávají v místě které na fotce nikdy neuvidím když jsou na hlavě ventily. Samopzřejmě že nejlépe se rozdíly hledají ve chvíli kdy mám obě hlavy vedle sebe a mohu porovnávat a měřit. Nesjpíš jsem se do této diskuze neměl vůbec pouštět když otom nic nevím.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

děkuji vám.. takže dle reakcí to má přínos v celém spektru otáček.. a asi znatelný rozdíl asi se do toho pustím :-)
:cat:
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Ksanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ksanda »

Ja jsem ted koupil starsi hlavu M-E a je tam toho upraveneho hodne, sice detaily, ale jak sem polozil vedle seriovou tak je toho dost videt i ty kanaly..
1.3MPI Hlava, vacka, jednotka = M-E
http://www.youtube.com/watch?v=MBOo6SJHLN0
MiDAS - FK

Příspěvek od MiDAS - FK »

jenom moje poznámka ke snížené hlavě na BMM
Mám a je to čupr :) :)
AKorát co mě osobně mrzí že jsem neměl čas na kanálky chtěl jsem to rychle mít nahozené takže hlava je po G.o. snížená akorát nevím přesně kolik...a celkově to jde znát :dj:
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

Já jsem měl jendou sníženou hlavu jak už jsem tu psal...A bylo to znát :) A ta hlava byla vzaná celkem dost :-) A ted mám udělanou hlavu od jednoho pána kterej se tomu věnuje(neni snižovaná) ..A myslim že je to mnohem lepší než ta snižovaná. ;-) a plus ten čip a je to super :-)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
MiDAS - FK

Příspěvek od MiDAS - FK »

jo jo je to fakt že by to chtělo doladit k tomu zbytek věcí aby to bylo echt ale i tak dobrý :)
Mildacaso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mildacaso »

Jake jsou rozmery vybrani v pistu 135B? POtreboval bych abych si dopocital kolik potrebuju mit v hlave spalovaci prostor a podle toho ji snizit.

Skutecnost: pisty 135B , hlava 136M , kompresi chci cca 10,5
Diky
Odpovědět