Zámek zpátečky
-
remisak
- Kontaktovat uživatele:
Zámek zpátečky
Jelikož mám Felicii asi 14 dní (předtím Fiat), poradí někdo jak se zámkem zpátečky kterým nejde zamknout,prostříkl jsem jej ale otočit nejde, při startu je slyšet a na palubce se objeví symbol odblokování. Děkuji
-
Kristensen - FK
Re: Zámek zpátečky
Jakej symbol? Kde je ten zámek? U spolujezdce? zařadíš zpátečku strčíš klíč otočíš do strany (po směru hod ruč) zatlačíš a vrátíš otočením zpět, v tu chvíli je zamčeno
-
remisak
- Kontaktovat uživatele:
Zámek je na straně spolujezdce z boku
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se podivas pod auto obejvis mechanismus nic vic a jak pise kolega zarad zpatecku a skus zamknout. Pokud ani potom nepujde chce to zalezt pod auto a tam to omrknout. A tu kontrolku tez nechapu leda ze si to doma nekdo udelal ale origo to urcite neni buh vi co ti tam sviti.
-
stony - FK
Zařaď jedničku a zamkni. Ve velké části felicií to je namontované naopak a zamyká to místo zpátečky jedničku. Jako v té mojí například. 
Pokud nejde ani otočit klíčkem v něm, tak je zámek seklý a to pak už nejde opravit. Třeba ho pak vyměnit za jiný funkční.
Pokud nejde ani otočit klíčkem v něm, tak je zámek seklý a to pak už nejde opravit. Třeba ho pak vyměnit za jiný funkční.
-
remisak
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpovědi, jelikož nemám žádný manuál, tak se domnívám že ta kontrolka pro zpátečku je na palubní desce v pravém dolním rohu u konce palubovky znak je tam jako obrácený otazník vedle je kontrolka na ruční brzdu a olej atd.Po otočení klíčku je slyšet cvakání a potom zhasne.
-
Kristensen - FK
Oooooooooo nechceš to vyfotit? By mě docela ta kontrolka zajmala a myslím si že víc lidí tady
-
remisak
- Kontaktovat uživatele:
Jak se my vrátí foťák tak to vyfotím.
- sotek
- Kontaktovat uživatele:
Vpravo dole na konci je kontrolka airbagu, a ta nemá nic společného se zámkem zpátečky.
-
logra - FK
také by mne to strašně zajímalo vzhledem k tomu, že jsem nováček co se týče felicií a zatím pořád nemám jistotu že např. kontrolky fungují jak mají tedy hlavně svítí...remisak píše:Jak se my vrátí foťák tak to vyfotím.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,jestli to dělá více lidem,ale já zamknu zpátečku pouze v jedné poloze klíče..Jde mi tam strčit na čtyři polohy,ale pouze v jedné otočím klíč,abych mohl zamknout..Má to někdo stejně jako já??Už jsem si zvykl,a klíč strkám rovnou ve správné poloze,ale zajímalo by mě jestli to tak má být?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A jak mame vedet od koho to zamykani je? vyyrobce? vyfot alespon klic apod
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm kvalita ale jestli dobre vidim tak nejsou na kazde z tech stran stejne zuby nebo ano? Pokud ne tak je jasny ze to ani nemuze fungovat vsemi smery .
Presne. A jsi si jisty, ze tam jde zasunout 4 zpusoby? Jsou jen 3, ze? 
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ten klíč popravdě zkoumal až teď
Máš pravdu,dvě protilehlé strany jsou stejné a zbylé 2 jiné..Tak to to vše vysvětluje
Máš pravdu,dvě protilehlé strany jsou stejné a zbylé 2 jiné..Tak to to vše vysvětluje
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Jde tam na 4 způsobyLucasCZE píše:Presne. A jsi si jisty, ze tam jde zasunout 4 zpusoby? Jsou jen 3, ze?
Hmm... Uz mlcim...

I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
Já měla podobnej klíč a když ještě ten zámek fungoval, tak se to muselo strčit tou sešikmenou stranou dopředu (tj. jako by ve směru jízdy
), pak na ten klíč mírně tlačit dolů a pohybovat z leva doprava až se to v určitý poloze chytnulo.