Mám je od Března 2009 a není tam ani tečka rezu.Zevnitř+hrana to bylo nastříkaný nějakým sajrajtem smíchaným s olejem a je to OK
Koroze lemů - oprava a vše okolo
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové lemy a jejich výdrž
Nové lemy+práce+lak 5000kč
Mám je od Března 2009 a není tam ani tečka rezu.Zevnitř+hrana to bylo nastříkaný nějakým sajrajtem smíchaným s olejem a je to OK
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím že by měly vydržet výrazně dýl.Bych za něma zašel ať se k tomu vyjádří.Já dělal lemy známýmu před cca 3 rokama a drží.Zatím.
-
mir77 - FK
Teď mi psal kámoš, že mu říkal otec, ať se stavim, tak tam zkusim zejtra sjet po zkoušce a uvidíme, co mi řekne 
-
Martin.003 - FK
Já jsem lakýrník a podlě mě to bude špatná příprava, aspon podle zkušeností, jakmile je špatně navařený díl, špatný spoje, sváry apod, tak to do roka prostě bude hnít.
-
mir77 - FK
Čirou náhodou někdo z Teplic a okolí na případný posouzení? Jen to zkouknout?
-
stony - FK
No lepší je to pořádně přebrousit, natřít protikorozním, zatmelit a nastříkat sprejem. Stojí to cca 400 kč všechny lemy a vím že to vydrží aspoň rok. 
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
A děláš to tak dlouho, dokud nemáš celé lemy z kytu. To pak už nerezne vůbec 
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net-
stony - FK
No to se nesmí čekat až to úplně prorezne, ale jak je poprvé náznak rzi, tak jít do toho. Když se to postříká a zatmelí, tak pak to dál rezne minimálně. A než prorezne kompletně celý lem, tak má auto dávno další majitel.
Já to mám zatím jen povrchové lak + trochu plechu. Ale že bych měl nějaké velké díry, nebo chyběly kusy lemu to ne. No škoda to měnit celé za 5000 kč.
Já to mám zatím jen povrchové lak + trochu plechu. Ale že bych měl nějaké velké díry, nebo chyběly kusy lemu to ne. No škoda to měnit celé za 5000 kč.
-
Martin.003 - FK
Je lepší to chytit na začátku a opravit ten lem pořádně když to není ještě moc zažraný, lepší opravit původní díl, než měnic lem, popř, bok, když vyměníš bok, máš zase nový sváry a ty ti časem budou reznout.
-
robin1 - FK
Ja mám lemy z vnútornej strany pretreté vazelínou.
Čo je mastné, nehrdzavie.
Čo je mastné, nehrdzavie.
-
mir77 - FK
Tak dneska jsem tam byl. Po zimě mi to daj dopořádku, že teď to nemá cenu. Což maj asi pravdu... Takže aspoň, že tak...
-
PJDefort - FK
hoj kde ti to dělali? jen tak pro zajímavost? sem taky z TP, znám chlápka v Bystřanech, dělal mi fáčko a fakt kvalitně a celkem levně...kdyby si chtěl kontakt pro případný další opravy kastle
-
mir77 - FK
firma JUKR, původně v TP u hřbitova (druhej kruhák od Intersparu, jak je myší díra do Jateční), teď jsou přestěhovaný v Dubí u Plusu a začali dělat i montáže LPG (ale tam bych asi nešel
zůstanu u svědčenýho Stýbla, než u nějakejch nováčků
)... já jsem s nima jinak spokojenej, dělali mi jednu, vlastně dvě bouračky (na mou obhajobu, já nebyl viníkem
)
-
mr.Freak - FK
a na kolik tak vyjdou lemy bez stříknutí? jen za práci a matroš...stříknu si to v garáží
-
mir77 - FK
tak jeden lem stojí snad dvě stovky, ale za klempířskou právi jsem tam měl přes čtyřku :-\ ale je fakt, že jsem to měl skrz nasrkz...
-
mr.Freak - FK
ja mam uhnilý hlavně ty spodky, už mi nemají za co držet plastový podběhy
a už to je jednou vybroušený a kitovaný...když si představím co bych měl za 4 litry tak hodně váhám jestli to zas jen znova nevybrousím...
-
mir77 - FK
Jako jsou to nehorázný peníze za to, ale přesto musim říct, že se to vyplatilo, protože auto stoplo po vizuální stránce neuvěřitelně a i když se mi ty peníze nevrátí a nestoupne cena toho auta, tak se stává daleko prodejnějším...
-
Attommen - FK
Totálně v pr........
Zdravím,
tak jsem se dneska naštval a po zhruba 3 letech co mám toto auto jsem sundal zadní plastové lemy, protože už byly značně odchlípnuté a nedrželi.
Podotýkám, že byly na autě posledních 10let. Co na mě ale všechno vypadlo mě překvapilo, ikdyž jsem byl připravenej fakt na hodně. Defakto na 90% lemu chybí "lem" takže je vidět přímo podběh který je taky "pěknej". Otázka zní co s tím ?? Auto je jinak naprosto v pořádku, loni měněné přední blatníky, kvůli nehodě, která byla ale jen o promáčklých blatnících, motorově super, fakt zachovalá a do doby než jsem si ji pořídil od známého tak poměrně velká "leštěnka". Takže dotaz zní co s tím, protože já jsem trochu bezradnej. Předem všem díky za nápady a komentáře.
http://attommen.rajce.idnes.cz/Skoda_Felicia/
tak jsem se dneska naštval a po zhruba 3 letech co mám toto auto jsem sundal zadní plastové lemy, protože už byly značně odchlípnuté a nedrželi.
Podotýkám, že byly na autě posledních 10let. Co na mě ale všechno vypadlo mě překvapilo, ikdyž jsem byl připravenej fakt na hodně. Defakto na 90% lemu chybí "lem" takže je vidět přímo podběh který je taky "pěknej". Otázka zní co s tím ?? Auto je jinak naprosto v pořádku, loni měněné přední blatníky, kvůli nehodě, která byla ale jen o promáčklých blatnících, motorově super, fakt zachovalá a do doby než jsem si ji pořídil od známého tak poměrně velká "leštěnka". Takže dotaz zní co s tím, protože já jsem trochu bezradnej. Předem všem díky za nápady a komentáře.
http://attommen.rajce.idnes.cz/Skoda_Felicia/
-
Vrba - FK
Re: Totálně v pr........
Napadají mě tři možnosti jak to řešit:
1) nalep ty plastové lemy zpět a dělej že jsi je někdy nesundal
2) odvez to k někomu odvážnému aby tam navařil nový podběhy a lemy
3) kup ještě jednu Feldu, obě řízni na B-sloupku a udělej z nich jednu zdravou
PS: těžce ti závidím ten krásnej bílej lak...
1) nalep ty plastové lemy zpět a dělej že jsi je někdy nesundal
2) odvez to k někomu odvážnému aby tam navařil nový podběhy a lemy
3) kup ještě jednu Feldu, obě řízni na B-sloupku a udělej z nich jednu zdravou
PS: těžce ti závidím ten krásnej bílej lak...
-
Attommen - FK
JJ, po posledních třech letech už taky nemám rád bílou.
No to že tam ty plasty přijdou zpět je jasná věc, ted mi jde jen o to co s tím udělat abych to aspoň malilinko pozastavil, nebo nedej bůh trochu zpevnil. Je mi jasný, že ať s tim udělám co udělám tak to bude pokračovat a nikdy to nezastavim, ale tohle takhle fakt nejde.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak asi jedině šikovnej klempíř a navařit nový lemy a vše co je potřeba .Jinak to nevidím .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Abdul - FK
Výmenu lemov. Nič inšie s týmto neurobíš. Čím skôr, tým lepšie. Neskôr ich nebude o čo chytať.
emilio je rýchlejší.
emilio je rýchlejší.
-
robin1 - FK
Pokiaľ sa rozhodneš pre radu č.2, doplním č.4: žiadne plastové lemy už tam nikdy nedávaj.
A pod tými plastovými krytmi prahov to ako vyzerá?
A pod tými plastovými krytmi prahov to ako vyzerá?
-
Kristensen - FK
Tohle???
To nic není, vyřezat venek i vnitřek, navařit nové fouknout do barvy a je to, prodává se vnitřní i vnější lem. Když se mění i vnitřní tak aby to opravdu k něčemu vypadalo tak jedna strana 1 den, no kdyby i s nalakováním (tam počítej celý blatníky až nahoru ke střeše) tak za týden hotovo. určitě někoho v okolí najdeš, protože tohle rozhodně není žádnej zásadní problem. No a pak plastové lemy klidně dát zpět ale to musí udělat někdo kdo ví jak se správně lepěj aby ti tam nezatíkalo, protože když to udělá nějakej tuzingářskej vydlák tak jsi potom nové lemy navářel na nic.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A ještě dodám po výměně ve vnitř vystříkat olejem (hydraulický nebo transformátorový ) jsou krásně řídký a všude zavzlínal .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Attommen - FK
No jo, ale tipuju že náklady přesáhnou hodnotu celýho auta. Nebo se pletu ??
Kristensen píše:Tohle???To nic není, vyřezat venek i vnitřek, navařit nové fouknout do barvy a je to, prodává se vnitřní i vnější lem. Když se mění i vnitřní tak aby to opravdu k něčemu vypadalo tak jedna strana 1 den, no kdyby i s nalakováním (tam počítej celý blatníky až nahoru ke střeše) tak za týden hotovo. určitě někoho v okolí najdeš, protože tohle rozhodně není žádnej zásadní problem. No a pak plastové lemy klidně dát zpět ale to musí udělat někdo kdo ví jak se správně lepěj aby ti tam nezatíkalo, protože když to udělá nějakej tuzingářskej vydlák tak jsi potom nové lemy navářel na nic.
-
Kristensen - FK
pokud ti to bude dělat někdo solidní tak počítej kolem cca 2000,- jedna strana bez laku a bez přípravy pro lak
-
Attommen - FK
Takže 10 000 bez materiálu
. Možná se teď ukážu jako uplě mimo, ale moje představa byla nějaká takováhle (než jsem to sundal a zhlédl realitu): sundat plast, obrousit na zdravej materiál, případnou "díru" zaplnit montážní pěnou, vykytovat, stříknout plničem, základem, barvou a přilepit plasty zpět, protože tím že mi klempíř při výměně předních blatníků ty plasty nalepil zpět, tak ten zadek prostě holej nechat nemůžu. Buď to z celýho auta sundat nebo na celý auto dát. Je jasný, že já bych to tam nikdy nedával, ale když to tam bylo tak co mám dělat. 
-
Kristensen - FK
no asi nejdřív popřemejšlej jak dlouho si to auto chceš nechat.
-
Attommen - FK
No tak na nějaký nový prachy nejsou, za tohle v tomhle stavu mi nikdo nedá ani pětník a rozprodat to na náhradní díly, to jsem tu ted rozrpodával bráchovu Feldu a z toho se taky žádnej majland čekat nedá. Proto jsem myslel, že se to nějak udělá, přilepí zpět a tak rok dva to vydrží. Nemluvě o tom že víc jak 5000 do toho ted vrazit nemůžu.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nejdriv skus nekam zajet at si to autoklepmpir omrkne a nahodi alespon predbeznou cenu naky lepeni montazni penou apodobny sracky s tim jdi vis kam.....
Na todle stejne jak sahnes tak tam nezbude absolutne nic zadny plechy a nebude co k cemu spojit apod.
Prost to chce odrezat na zdravy casti a navarit novy kusy plechariny nic vic v tom neni. Vytmelit zabrousit a prestrikat si to pak uz muzes sam zvlaste pokud tam chces davat ty debilni plasty ktery todle zpusobujou. Takze alespon to tve strikani nebude tak viditelne
Promin ale na todle se neda jinak reagovat. Pokud je ta felda jinde zdrava tak jedine rezat a varit a zadny preseciny.
Ma rada.
Na todle stejne jak sahnes tak tam nezbude absolutne nic zadny plechy a nebude co k cemu spojit apod.
Prost to chce odrezat na zdravy casti a navarit novy kusy plechariny nic vic v tom neni. Vytmelit zabrousit a prestrikat si to pak uz muzes sam zvlaste pokud tam chces davat ty debilni plasty ktery todle zpusobujou. Takze alespon to tve strikani nebude tak viditelne
Promin ale na todle se neda jinak reagovat. Pokud je ta felda jinde zdrava tak jedine rezat a varit a zadny preseciny.
Ma rada.
-
Attommen - FK
Já vím a beru to. Na druhou stranu se musíme shodnout na tom, že ikdyž do toho vrazím řekněme 7000 tak se mi to za nějaké 2 až 3 roky co by mohli být prachy na nový ani nevrátí. Při současných cenách Felicíí. Proto ta "montážní pěna"
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz ty mas divny pocty, klempir a matros je hold jasnej s tim nic nenadelas jde jen o to sehnat solidniho levnyho aspon trosku sikovnyho klepmpire.
Lakovani a spol todle zvladnes pomoci spreje v pohode takze to nebude az takova polozka. Spodek napatlas klidne stetcem aspon bude poradna vrstva.
Navic ja vim ze tydle auta ceny klesaji ale s nejakou montazni penou apod ta cena bude nulova a ne jen v poklesu.
A navic ti to na podzim zas vyleze a zas upadne a zas to budes muset resit tudis ve finale zjistit s ze te to min praci vyjde na hodne zbytecnyho casu.
Proste pokud ji chces mit alespon par let jeste a proc taky ne, pokud je zbytek naprosto ok nevidim duvod ji menit (uz jen ceny dilu a provozni naklady jsou za babku) a co si budem povidat koupi cca 10let staryho auta si clovek stejne nepomuze spis naopak jsou to uz taky pekace a dily jsou i mnohem drazsi.
Takze abych to shrnul proste chvilku hledej a ptej se po okoli kdo za kolik to zvladne a foukni mu to tam alespon na vyvareni a zbytek si uz muzes hrat ty sam. A pokud tam zas chces lepit ty plasty tak opravdu precizne poradne vsude lepidlo nebo se na to vykaslat.
Jak pisu zalezi jak je na tom zbytek auta pokud uz taky nic moc tak to vem akorad odrezovacem napatlej na to kit strikni a hodne rychle posly z baraku ale pres bazar pac jinak by ti novy majitel prisel rozbit budku to mi ver
a todle prave dela hodne lidi a pak to tak vypada na tech nasich silnicich a jeste prave se dela ta kamuflace s temi plasty proto bych je na aute nechtel ani .... za nic. Todle uz byla blbina na fackach a to byl jen tak 1/3 a stacilo to nejvetsi blbost co kdy vymyslely (no mozna by se nasli jeste dalsi
)
Lakovani a spol todle zvladnes pomoci spreje v pohode takze to nebude az takova polozka. Spodek napatlas klidne stetcem aspon bude poradna vrstva.
Navic ja vim ze tydle auta ceny klesaji ale s nejakou montazni penou apod ta cena bude nulova a ne jen v poklesu.
A navic ti to na podzim zas vyleze a zas upadne a zas to budes muset resit tudis ve finale zjistit s ze te to min praci vyjde na hodne zbytecnyho casu.
Proste pokud ji chces mit alespon par let jeste a proc taky ne, pokud je zbytek naprosto ok nevidim duvod ji menit (uz jen ceny dilu a provozni naklady jsou za babku) a co si budem povidat koupi cca 10let staryho auta si clovek stejne nepomuze spis naopak jsou to uz taky pekace a dily jsou i mnohem drazsi.
Takze abych to shrnul proste chvilku hledej a ptej se po okoli kdo za kolik to zvladne a foukni mu to tam alespon na vyvareni a zbytek si uz muzes hrat ty sam. A pokud tam zas chces lepit ty plasty tak opravdu precizne poradne vsude lepidlo nebo se na to vykaslat.
Jak pisu zalezi jak je na tom zbytek auta pokud uz taky nic moc tak to vem akorad odrezovacem napatlej na to kit strikni a hodne rychle posly z baraku ale pres bazar pac jinak by ti novy majitel prisel rozbit budku to mi ver
-
Kristensen - FK
řekni mě která investice do staršího auta se ti někdy vrátí??? Buď do toho nacpeš cca 6-7tis a budeš mít pokoj od zadních lemů nebo budeš kupovat montážku a všelijak to lepit a zastříkávat a budeš vypadat jako tuctová shnilá felda na kdejakým parkovišti. To je jako když někdo s feldou přijede chce nový destičky a kotouče ale za 270kč desky a 250kč 1 kotouč totální ksindl Starline jsou pro něj drahý a přemejšlí že to koupí na vrakovišti, to potom takoví lidi frčej pryč až se za nima práší a ještě po nich házím kladivem protože ať si táhnou pěšky nebo na kole když je pro ně život svůj a ostaních za 970kč s prací a materiálem drahej. Pokud s tím autem chceš ještě následně 3 roky jezdit tak to nech vyvařit, klidně si to nablej sprejem přijde tě to na 5000,- ale budeš mít použitelný auto.
-
Attommen - FK
Zdravím, tak jsem to probíral ze všech stran, a zejtra jedu štaci po místních klempířích zjistit co a jak. Ono by to také bylo jiné mít nějakého odzkoušeného a kvalitního, ale bohužel ten kterýho znám a je shopen mi udělat cenu mi tak "pěkně" stříknul loni dveře a blatníky že bych ho trefil. Takže uvidíme co vyzjistím a zatím moc díky všem.
-
Kristensen - FK
Pokud umí alespoň vyvařit dobře za rozumnou cenu tak proč k němu nezajet, každej neumí vše, víš kolik jsem vyplácal času barvy a nabrousil se a ponakupoval pistolí jen na svoje auta než jsem dosáhnul alespoň uspokojivého laku aby nebyl pomeranč aby to neteklo a povrch byl hladkej bez viditelných stop broušení třeba jen na blbým blatníku? Jinak mnoho zdaru v hledání.
-
Attommen - FK
Ještě teda dotaz. Kde sehnat nový plechy ?? Aby aspoň trochu seděli na autě a nehnily během jednoho roku. Ptám se proto, že přední blatníky co jsem měnil loni, byly tak přesný, že klempíře málem kleplo. Co autokelly ??
to Kristensen : Od kud jsi ??? vypadá to, že by jsi to zvládnul ne ??
to Kristensen : Od kud jsi ??? vypadá to, že by jsi to zvládnul ne ??
-
Abdul - FK
Sorry za OT : Bydliště: Okres UO - Údolí Opic. Vidíš to v profile...... 
-
Attommen - FK
Opravdu zbytečné OT - existuje totiž také něco jako řečnická otázka.
edit / odstraněna citace viz pravidlo č.4
edit / odstraněna citace viz pravidlo č.4
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 20. dub 2010 15:31:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
Attommen - FK
Tak dva nejbližší klempíři. Jeden 7500 obě strany, včetně materiálu a včetně barvy. Druhej 4500 materiál a práce plus 2000 za každou stranu barva
-
Kristensen - FK
No vidíš návrhy slušný jen by to chtělo někde shlédnout jejich práci, jinak Údolí Opic je od tebe cca 170km, směrem na východ.
-
mson - FK
Attommen:když vezmeš nabídku od klempíře za těch 7500kč a když dáš na rady ostatních tady na foru že to stříkneš sám sprejema za pár kaček.a pokud nejsi nemehlo což já nevím tak to zvládneš i zakitovat.pokud nemáš žádnou praxi pár návodů najdeš.já jsem taky nikdy nestříkal pistolí a přečetl jsem si pár příspěvků,párkrát jsem se zeptal a šel jsem na to.výsledky jsou už teda aspon pro me uspokojivé ale furt to není ono.už nemám ani tečáky jen trochu pomeranč.když budeš kitovat nebo budeš brousit tak poznáš sám kde by to chtělo ještě brousit a kitovat aby to vypadlo fajne.koupíš filér ve spreji do 150kč plus barva ve spreji na šedý filér bílá barva bude kryt pekne.když to stříkneš jen po hranu na blatníku tak moc nevypotřebuješ.ale z vlastních zkušeností vím že stříkat pistolí je fakt mín nákladné(aspon pro me).jinak přeju hodne štěstí při práci a za mě ti říkám vyvaření jasná volba.
-
Attommen - FK
Tak že to budu řešit vyvařením je jasné. Otázka je jen kdy, protože na to potřebuju splašit many. Takže teď momentálně vezmu kartáč, odrezovač a přilepím zpět plasty a by se s tím dalo aspoň jezdit. Jak budou prachy pujde k panu doktorovi. Ten s těma 7500 je právě ten co mi dělal loni přední blatníky a dveře a osobně bych to hodnotil tak na 2 za spasování a 3- za lak (u blinkrů jsou steklý kapky, na dveřích je kus pomeranče atd.) ale možná je to tím že jsem po něm chtěl aby to udělal za co nejlevněji. Co se domácího lakování týče tak by mě to rozhodně bavilo a myslím, že bych to i zvládnul, ale nikdy jsem to nedělal a mám vůči tomu dost respekt. Navíc on říkal že za barvu by připadalo z těch 7500 Kč pouze 1500 na jednu stranu, takže to mu to už asi raději svěřím celý, než shánět něco na broušení svárů, kyty, plnič, základ, barvu a nervi při klepajících se rukou.
Takže zatím díky všem a snad dodám časem foto jak bylo bebí odstraněno.
Takže zatím díky všem a snad dodám časem foto jak bylo bebí odstraněno.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nedelej s tim ted nic max to pretri odrezovacem a natri treba zakladem apod. Ale rozhodne bych na to nelepil ty platy 1. zbytecna prace a 2. akorad se to zas bude jeste vic zhorsovat.
Jo a s tim kartacem opatrne at nenadelas diry a pak pujde akorad dovnitr jeste vic vody.
Jo a s tim kartacem opatrne at nenadelas diry a pak pujde akorad dovnitr jeste vic vody.
-
Attommen - FK
Tak nakonec to udělám tak jak píše Kuladmin - odrezovač, vrstva pořádnýho základu, akorát bych tam fakt chtěl přilepit zpět ty plasty aby to nebylo tak vidět, a v průběhu léta to nechám udělat pořádně. Muj dotaz tedy zní - čím to přilepit ?? Silikon ?? nebo je na to něco spešl ?? Předem díky
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Leto mas za dvermi
nez to prilepis budes to zas sundavat to neres alespon to nestratis. A jsou na to i lepidla.
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Píšeš, že jsi sundal lemy a jsou pryč - lem cca 300kč na stranu. Podběh ti nemohl snad shnít totálně-to bys viděl i zevnitř kufru a pravděpodně by ti vběhly tlumiče do kufru. Normálně uhnijou od lemu cca do poloviny blatníku a to šikovný klempíř spraví a vyrobí z plechu. Lak-pokud ti stříknout jen lemy, aby to bylo bílé, nemůže to stát tolik. CHtěl bych to vidět,protože za 10tis. ti vymění bez práce skoro celý zadek - komplet bok zadku kombi stojí tuším 3300kč dle autokelly.
Pošli foto, ať to tady není jen tlachání hubou, pak má smysl řešit dál. Lakovny u nás berou 2500 za díl, ale díl je celý blatník a tobě stačí zastříknout jen na lem a rozleštit, ať to nění jako opice, protože jsem vycítil, že nepotřebuješ leštěnku, nebo se mýlím? Dej fotky pro zajímavost.
Pokud je koroze podběhu kompletní, je fakt lepší to buď dojet s těma plastovýma sračkama, a koukat po jiné feldě (bude to stát více než 10tis.).Ono totiž drbneš kousek vedle a vaříš týden, jak již bylo psáno.Už jsem to zažil a nikdy více-dnes nerentabilní, jedině si to uděláš sám jako já-servis tě sežere, nebo to odrbe.
Pošli foto, ať to tady není jen tlachání hubou, pak má smysl řešit dál. Lakovny u nás berou 2500 za díl, ale díl je celý blatník a tobě stačí zastříknout jen na lem a rozleštit, ať to nění jako opice, protože jsem vycítil, že nepotřebuješ leštěnku, nebo se mýlím? Dej fotky pro zajímavost.
Pokud je koroze podběhu kompletní, je fakt lepší to buď dojet s těma plastovýma sračkama, a koukat po jiné feldě (bude to stát více než 10tis.).Ono totiž drbneš kousek vedle a vaříš týden, jak již bylo psáno.Už jsem to zažil a nikdy více-dnes nerentabilní, jedině si to uděláš sám jako já-servis tě sežere, nebo to odrbe.
-
Attommen - FK
Kuladmin - a tak to je za jedno odpoledne max den hotový, protože to vypadá fakt hrozně. Celý auto mam naleštěný tak jako každý jaro a vzatu trčí tohle - děs.
a13sh - Díky
a13sh - Díky