Prasklý nárazník/lepení

karoserie, narazniky, skla atd.
Rastty

Prasklý nárazník/lepení

Příspěvek od Rastty »

Ahoj lidi,

všechny Vás zdravím. Jsem tady nový a hned bych potřeboval radu.Koupil jsem feldu a mám prasklý nárazník.
Obrázek
Můžete mi poradit, jak to opravit, tak aby to hned neupadlo. Jestli použít lepidlo nějaké, či nejaký jiný postup.

Díky moc za radu !
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Prasklý nárazník/lepení

Příspěvek od Atnarfus »

Nárazníky se svařují. Když to není nějaké extra namáhané místo, tak to i drží. Jestli to máš zlomené u šroubu co drží nárazník, tak to asi nemá smysl opravovat.
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Nebo slaby plech a nanytovat,ale nebude to vypadat moc hezky.
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Raceman

Příspěvek od Raceman »

je to PP plast a ten slepit nejde takže svařit :) PB servis svařuje plasty :)
jesse - FK

Příspěvek od jesse - FK »

A nebo zkusit vrakáč a tam sehnat nějakej zachovalej starší
Karlous - FK

Příspěvek od Karlous - FK »

Rastty píše:Ahoj lidi,

všechny Vás zdravím. Jsem tady nový a hned bych potřeboval radu.Koupil jsem feldu a mám prasklý nárazník.
Můžete mi poradit, jak to opravit, tak aby to hned neupadlo. Jestli použít lepidlo nějaké, či nejaký jiný postup.
Díky moc za radu !
Máš to utržený v blbým místě. Nejlepší by samosebou bylo sehnat celej nárazník. Ale to stojí moc peněz, tak jestli chceš ušetřit a chce se ti s tím patlat, tak: sundat, prasklé místo a okolí zevnitř pečlivě vyčistit a vymýt, hodně zdrsnit, odmastit, přes prasklé místo epoxidem nalepit třeba plechovou výztuhu a až to zaschne, tak to celé přeplácnout vrstvou tavného lepidla, to je dostatečně pružné a ve velké vrstvě a ploše to udrží. A je to zevnitř, takže je fuk jak to tam bude vypadat. Zvenku to podle potřeba přebrousíš, překytuješ a stříkneš, stačí sprejem. A hotovo. Netřeba to nijak přehánět.
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Nech to svarit ,a ja bych zkusil,aby to misto nebylo tak namahane,tak udelat nejaky prosil,nevim zda ma new face dole nejaky lem,ale jestli jo,tak bych to vrtnul hodil srouby a dal na puvodni drzak,takze by konstrukce sla odspoda,ale nevim zdali se to dal zrealizovat ....
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

no když už se tu teda řeší jak ušetřit pár korun za novej nárazník tak vím taky o jedný "prasárně" asice třeba na služebákách nám to lepěj lepidlem na skla...a nejenom to ,lepěj s tim prej skoro všecko,drží to prej opravdu na všem..je pravda že na tý tubě je napsáno že je to vhodný k lepení i mastnejch plastů...třeba je to ono...
Odpovědět