všechny Vás zdravím. Jsem tady nový a hned bych potřeboval radu.Koupil jsem feldu a mám prasklý nárazník.

Můžete mi poradit, jak to opravit, tak aby to hned neupadlo. Jestli použít lepidlo nějaké, či nejaký jiný postup.
Díky moc za radu !
Máš to utržený v blbým místě. Nejlepší by samosebou bylo sehnat celej nárazník. Ale to stojí moc peněz, tak jestli chceš ušetřit a chce se ti s tím patlat, tak: sundat, prasklé místo a okolí zevnitř pečlivě vyčistit a vymýt, hodně zdrsnit, odmastit, přes prasklé místo epoxidem nalepit třeba plechovou výztuhu a až to zaschne, tak to celé přeplácnout vrstvou tavného lepidla, to je dostatečně pružné a ve velké vrstvě a ploše to udrží. A je to zevnitř, takže je fuk jak to tam bude vypadat. Zvenku to podle potřeba přebrousíš, překytuješ a stříkneš, stačí sprejem. A hotovo. Netřeba to nijak přehánět.Rastty píše:Ahoj lidi,
všechny Vás zdravím. Jsem tady nový a hned bych potřeboval radu.Koupil jsem feldu a mám prasklý nárazník.
Můžete mi poradit, jak to opravit, tak aby to hned neupadlo. Jestli použít lepidlo nějaké, či nejaký jiný postup.
Díky moc za radu !