mytí podvozku v myčce
-
breta1 - FK
mytí podvozku v myčce
Omlouvám se, jestli se to řešilo.
Občas myju auto v myčce, někdy jen povrch, jindy i podvozek. Přijde mi, že není mezi tím rozdíl (kromě ceny). Přece když se myje podvozek, musím cítit proud vody v nohách na podlaze, což se nikdy neděje, když ale vjedu do kdejaké kaluže tak to zřetelně cítím. Nedělají z nás blbce? Nemělo by se říkat rosení či mlžení podvozku?
Občas myju auto v myčce, někdy jen povrch, jindy i podvozek. Přijde mi, že není mezi tím rozdíl (kromě ceny). Přece když se myje podvozek, musím cítit proud vody v nohách na podlaze, což se nikdy neděje, když ale vjedu do kdejaké kaluže tak to zřetelně cítím. Nedělají z nás blbce? Nemělo by se říkat rosení či mlžení podvozku?
-
max21 - FK
Re: mytí podvozku v myčce
Jenomže kaluž a trysky v myčce jsou nebe a dudy
To co cítíš, když projedeš louží je mnohem větší množství vody - navíc se to všechno děje v podbězích, které myčka nemyje (a ani by neměla jak) a nikoliv na podvozku.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek je ideal vzit alespon pred a po zime (hlavne po zime) nej vapkou nebo alespon hadici s troskou tlaku a je to pak ok.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Myti podvozku v mycce je normalne citit v podlaze.
Pokud ne je suntska mycka s malym tlakem, nebo program na houby.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem vzal podvozek wapkou, tak slezla barva a zbyl jen bílej anikoro nástřik z fabriky
zas až tak velkej tlak to nesnese. Já to vymývám obyč hadicí, hlavně rukou zajedu za rantl blatníků a do těch děr v předním podběhu.
Umývat podlahu zespodu je zbytečné, na to stačí voda na silnici.
Umývat podlahu zespodu je zbytečné, na to stačí voda na silnici.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím že úmývat podvozek na myčce je zbytečný...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak alepson po zime je dobry to vzit vsechno ale hlavne jde o podbehy kdyz se tam pak drzi hlina tak je to porad mokry a hlavne lemy ale zespodu - klasika auto po starsich lidech je ze ty lemy jsou totalne zarovnany hlinou.
-
Goofy - FK
no já nevím..na benzince umývám jen auto a to jednou za uherský rok..podběhy a podvozek obyč. hadicí vždy po zimě..hlavně podběhy a za zastěrkama neboť by jeden nevěřil co se tam nashromáždí bordelu..jinak také si myslím že podvozek ti umyje kaluž 
Je dobré vystříkat podběhy a celý spodek, a to hned, jak se oteplí. Pokud je teplota maximálně kolem nuly, koroze ze solených silnic se moc neprojevuje. Zato jak se oteplí, začne koroze požírat. A žere celou dobu, co se tam ta sůl drží.
-
breta1 - FK
Prozraď prosím, na kterou myčku jezdíš.Michelin1 píše:Myti podvozku v mycce je normalne citit v podlaze.
Já jsem psal o zkušenosti z brněnské myčky u Globusu.
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím na Agip a cítím,jak to stříká do podlahy pod nohama.
-
Goofy - FK
když už tak jsem také jezdíval na Agipp..a to jen z toho duvodu že když jsem hodil 10,-kč tak jsem stihnul namočit celé auto a nemluvě že opravdu tlačítko ŠAMPON stříkalo šampon..oproti jiným benzinkám..jedná se o benzinky v Přerově

-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím do Olomouce a mají tam programy.Ten nejdražší ,je i s mytím spodku a je to fakt poznat.Jeď to vyzkoušet,je kousek od Baumaxu 
-
Goofy - FK
Na Agippu jsem neměl nikdy problém ale Olomouc zkusím pokud bude cesta..jen tak jse mi tam nechce a radši si to myji sám 
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
To já nechávám ten spodek,jenom po zimě,jinak to myju na zahradě.Jezdím do přerova celkem často,ale myčku jsem tam nezkoušel.Švára tam jezdí na kafe,prej je dobré,ale on je přímo z Přerova.
-
Goofy - FK
V Přerově jen Agipp u Baumaxu,ten druhý u zimního stadionu je tragédie..jinak bývala suprová myčka i na Slovnaftu,směr Olomouc..mám pocit že je tam i dovolený umývání motorů..ale tam jsem dlouho nebyl..
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
Mám vyzkoušené tři myčky:Globus(levná,nechala stopy na laku),Jet(přijatelná cena,auto špatně umyté),Agip(vyšší cena,auto dobře umyté a bez škrábanců po kartáčích).Mám to blíž do Olomouce a také tam pracuji,tak vítězí Olomouc.
-
Goofy - FK
No boužel u nás na myčkách je velký zájem o kartáče,neboť už nejsou k viní skoro nikde co já vím
proto vozím houbu v autě..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
já projedu za 49Kč myčkou v globuse a nestěžuju si 
Tak mam zkušenosti s Myčkou na Shellce za 150Kč (tušim), ale auto je jako nový když vyjede
Tak mam zkušenosti s Myčkou na Shellce za 150Kč (tušim), ale auto je jako nový když vyjede
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná