Ty si tam bol ? Asi nie. Aj keby, tak nekritizuj ostatných za ich názor.a13sh píše:....
Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
Abdul - FK
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 16. kvě 2010 10:34:58, celkem upraveno 1 x.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
A ty si tam bol? Nie,tak mi neber muj nazor na ten tvuj nazor. 
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
Stefi74 - a to jsi dostal prideleny sektor hostu, nebo jsis ho vybral dobrovolne
.. a to pravidelne delas ochranku u vas, nebo jen dobra brigadka na prilepsenou?
... ono se rekne banikovec a kazdy si mysli jaky je to " vymasteny kokot"
.. ale ti co delaji nejvetsi bordel je druzba z Katowic.. ovsem dav umi sve, takze i jednotlivci, kteri jsou normalne v ustrani se zapoji do potycek
.... ja si obcas zajdu na domaci zapasy a v nasem kotlu jsem uz pekne dlouho nevidel "ochranku, nebo policajty"
... a k vcerejsimu zapasu.. byl tam vubec kotel domacich
.. protoze uroven navstevnosti domacich fanousku byla znacne miziva.
i kdyz nerad, tak vcera se lepe koukalo na zapas Sparta - Teplice, nez na banik
.. sparta si svuj titul vybojovala hrou, kterou predvedla na hristi
... ono se rekne banikovec a kazdy si mysli jaky je to " vymasteny kokot"
... a k vcerejsimu zapasu.. byl tam vubec kotel domacich
i kdyz nerad, tak vcera se lepe koukalo na zapas Sparta - Teplice, nez na banik
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
Abdul - FK
Keby si lepšie vedel čítať, tak v mojom príspevku som nikomu nič nebral.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Hanus to napsal krasne

Abdul: Ne,akorat vnucujes nazor,ze normalni lidi na fotbal uz pomalu nechodi,jde videt,ze o tom moc nevis.
Abdul: Ne,akorat vnucujes nazor,ze normalni lidi na fotbal uz pomalu nechodi,jde videt,ze o tom moc nevis.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Ne,ale o tomhle asi vic nez ty 
-
Snehulak - FK
je to o tom že benga nemají žádný respekt u lidí natož u tehle debilů. když se něco takovýho semele tak bych je řezal jak žito aby si to příště rozmysleli co dělají. když chtějí fandit ať fandí,ale ničit okolo sebe stadion a dělat bordel
jasný že každý má svoje záliby - auta, hospodu, sport ale ničení stadionů a rvačky, zajímavá zábava
v tomhle mám stejnej názor jak Race.
když půjdeš na koncert a pořadatel tě tam s vodou nepustí, tak ho taky seřežeš

v tomhle mám stejnej názor jak Race.
když půjdeš na koncert a pořadatel tě tam s vodou nepustí, tak ho taky seřežeš
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasím!Raceman píše:fanoušek kterej začne demolovat stadion a podobně není fanoušek ale debil a je mi úplně u prdele jestli je to fanda baníku nebo marily ... prostě takovýhle hovada nemají na fotbale co dělat a to že tam pořadatel nechtěl nějakýho baníkovce pustit tak to asi nebylo jen tak že se mu nelíbil a měl k tomu asi nějakej důvod a pokud to "fanoušek" nepochopí tak se není o čem bavit
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
Martin_Happy - FK
snehulak:přesně. Naprosto souhlasim. Rvačka neni řešení sporu. Před týdnem se tu řešilo, že to, že dostal Sobotka přes hubu je špatně. Řekli to tu všichni co se zapojili. A tohle je mnohem horší a někdo to chce obhajovat?
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Jezis a ja to snad obhajuju??? Precti si muj prvni prispevek poradne... 
-
Martin_Happy - FK
nejmenoval sem tě
ale vysvětlovat, že to vyprovokovali policajti a fanoušci že za to nemohli, to mi jako obhajoba připadá
ale vysvětlovat, že to vyprovokovali policajti a fanoušci že za to nemohli, to mi jako obhajoba připadá
-
Snehulak - FK
jj tohle je právě smutnej fakt, v tomhle by pak měla zakročit policie a pořadatelská služba na stadionu. a řezat a řezat a řezat. On by si to pak každej rozmyslel když by dostal pár "pohlazení" tomfou po zádecha13sh píše:P.S. takovym lidem jako je ten co udelal Stefimu jizvu bych par let zakazal fotbal a hotovo (problem je,ze ho musi chytit za ruku a dokazat,ze to byl ten a ten![]()
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Dyť ti ,,fanoušci,, jsou chudinky
Oni jdou koukat na fotbal a dostanou vynadáno od pořadatele protože se podle něj špatně chovaj
Já ty ,,fanoušky,, tak lituju, dyť oni se vůbec nechtěli prát
Oni se jenom bránili
To všechno ti druzí, oni se jenom bránili 
To je jako když se nácek odvolává na demokracii
to mi hlava nikdy nepobere...
To je jako když se nácek odvolává na demokracii
-
Stefi74 - FK
šel a snažil sem se bejt slušnej ale je vydět že někomu se to stejně nelíbylo ma blbost no a policajti sou nato oblečenýZdeny89 píše:Stefi74: Aspoň ,že to bereš sportovně počítal jsi že se tohle může stát podle mě se dalo ale čekat že nebudou mít převahu pořadatelé.Dobře Ti tak Ti psát nebudu protože jsi šel do toho dobrovolně
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Martin:
Kde sem to napsal probuh?
Jedine co tu obhajuju,je ze na fotbal porad chodi normalni lidi,nic vic... zbytek okolo banikovskych (spartanskych,slavistickych, brnenskych atd ) fans je daleko hlubsi. To totiz vetsinou ani nejsou fans - jenom si na ne hrajou. Ja jdu na fotbal parkrat za rok,tot vse
ale mam zname co chodi pravidelne a proto vim vic nez treba Abdul nebo treba ty a musel sem reagovat.
piece
Kde sem to napsal probuh?
piece
Naposledy upravil(a) a13sh dne ned 16. kvě 2010 11:11:32, celkem upraveno 1 x.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dokud nebudou padat pořádný tresty, tyhle zmetci budou dělat bordel furt 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
Stefi74 - FK
[quote="Hanus"]Stefi74 - a to jsi dostal prideleny sektor hostu, nebo jsis ho vybral dobrovolne
.. a to pravidelne delas ochranku u vas, nebo jen dobra brigadka na prilepsenou?
No dostal sem to přiděleny
a je to brigada
ale co hlavu si stoho nedělam moch sem dopadnout huř
No dostal sem to přiděleny
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Stefi74: Pracovní úraz bude?
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Stefi: Hlavu si z toho nedelas,tu ti udelali ti parchanti

-
Stefi74 - FK
kdybych si stoho dělal hlavu tak se sesipu a mužu nato hodit bobek
to maš jak z bouračkou taky musíš poní zase řídit jinak se budeš bat
jo pracak to neni
jo pracak to neni
-
Martin_Happy - FK
tos nebyl ty. Ale padlo to tu. Fanoušci si za to můžou sami, protože s tim vždy začali a téměř vždycky s tim začínají.
normální lidi na fotbale mi nevadí, ale nejsou vidět. Já bych fotbal na živo na rok zakázal. Prostě by se na stadiony nechodilo a všichni by seděli doma u TV. A když si ty idioti budou chtít něco rozmlátit, můžou u sebe doma. A fotbalistům taky neuškodí, když by jen hráli. nemuseli by se ksichtit na lidi a nevymlouvali by se, že je ruší bučení protivníkovo fanoušků. Možná by začali hrát
normální lidi na fotbale mi nevadí, ale nejsou vidět. Já bych fotbal na živo na rok zakázal. Prostě by se na stadiony nechodilo a všichni by seděli doma u TV. A když si ty idioti budou chtít něco rozmlátit, můžou u sebe doma. A fotbalistům taky neuškodí, když by jen hráli. nemuseli by se ksichtit na lidi a nevymlouvali by se, že je ruší bučení protivníkovo fanoušků. Možná by začali hrát
-
Stefi74 - FK
jo udělaly a co jim se stane hovno tak proč se stim zatěžovat a to žesem dostal mě muže srat ale jen proto že jich byla přesila mě neodradilo ale poučiloa13sh píše:Stefi: Hlavu si z toho nedelas,tu ti udelali ti parchanti![]()
![]()
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
co me udivuje, tak vetsina zde pise, ze by ty "hovada" na stadion nepustila... ale kdo by tam pak chodil
... kdyby mel zakaz vstupu "kotel", protoze tam je malokdo svaty, tak kdo by sakra na ten fotbal chodil? kolik rodicu s detmi by si razem v naši republice koupilo permici a chodilo poctive na kazdy domaci zapas (slunce,dest,snih)? .. a kdo by jezdil na vyjezdy?.. znam par lidim, kteri zijou jen pro fotbal.. pracuji, aby mohli zaplatit "zivot fanouska"... nezapomente ze prodane vstupne dela uroven ekonomiky klubu.
..kolik uz udelal Repka debilovin ve fotbale a porad hraje za Spartu.. a je pro ne nepostradatelny fotbalista a zarovne je kapitan, ktery zije fotbalem hlava nehlava.. no a takovym zpusobem zijou i fanousci
a kdyz se nekdo boji o sedacky v hostujicim sektoru.. tak je sakra vysroubuju a aspon se neznici.. na bazalech taky nejsou v kotli
..kolik uz udelal Repka debilovin ve fotbale a porad hraje za Spartu.. a je pro ne nepostradatelny fotbalista a zarovne je kapitan, ktery zije fotbalem hlava nehlava.. no a takovym zpusobem zijou i fanousci
a kdyz se nekdo boji o sedacky v hostujicim sektoru.. tak je sakra vysroubuju a aspon se neznici.. na bazalech taky nejsou v kotli
-
Martin_Happy - FK
mě nevadí že tim fotbalem žijou. Je to lepší než kdyby fetovali. Ale proč musí rozmlátit stadion?
-
Stefi74 - FK
je to o cele společnosti toleruje se tu spousta važnejch věcí a za kravyny se lidi buzerujou
zvláštní je že si nějak nevybavuju že by byly nějaký problémy třeba na hokeji nebo atletice a nebo třeba tenisu
proč se demolujou jen fotbalový stadiony? 
-
Dexter - FK
je spousta "normálních" kmenovejch fandu kteří se tohodle nedopouštěj odsuzujouj je jako my a dost se za ně i stydí.... i když u některejch klubů už možná vymizeli díky těmto...
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
raceman - atletica nebo tenis neni kontaktni sport
.. nevim jak u vas na hokeji, ale u nas se kotle mezi sebou perou ... ale na zimaku jsou zelezne sedacky privarene.. takze se "blbecci" mlati venku pestmi a vsim co najdou po ruce
.. a policie na hokeji neni nicim novym
dexter - je to tak..normalni fanousci se najdou vzdycky, ale jeste spousty let, ne-li desetileti bude trvat, nez bude fotbal bran jako "kulturni vyziti" u nas.
dexter - je to tak..normalni fanousci se najdou vzdycky, ale jeste spousty let, ne-li desetileti bude trvat, nez bude fotbal bran jako "kulturni vyziti" u nas.
-
Dexter - FK
hoši zlatej vesnickej fotbal, tam se všichni znaj, a co tam padá za slova u toho se tleměj všichni, jak fanoušci od protihráče tak i samotný hráči 
-
Stefi74 - FK
Kukam že sem tady rospoutal globalní diskusi o fodbale ja co mu vubec nehovym

- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
.......nebudte dnesni
husty. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem se kouknout na box a zrovna se tam fanoušci mezi sebou neřezali.... asi náhodaHanus píše:raceman - atletica nebo tenis neni kontaktni sport
-
Abdul - FK
Hádzaná, basketbal - nič ? Bitku som na baskete nevidel. Ani v hľadisku. Takže asi kontaktným športom to nebude.....
hlavně bych neřekl že fočus je kontaktní sport
spíš by to měl být kolektivní 
-
Stefi74 - FK
no hlídaní fanoušku je taky kontaktní sport

- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
drahos - na to nemam co rict
.. co me napadalo, tak na tento sport se chodi lidi divat, aby videli, jak se mlati
.. tak nac by se jeste mlatili mezi sebou. a asi na box nebude chodit kdejakej jouda z hospody, ale jen lidi, kteri ten sport zajima.. nebo ti, kteri si vsadili na nejakeho boxera
abdul - no basket me taky napadnul.. holt to nejsou "top sporty" v nasich luzich a hajich... na to chodi lidi, kvuli sportu a ne aby videli atmosferu vyprodaneho stadionu... tak samo bych mohl rict u nas rozsireny florbal.. ale proste u nas to nema tak moc rozsirenou divackou zakladnu.
abdul - no basket me taky napadnul.. holt to nejsou "top sporty" v nasich luzich a hajich... na to chodi lidi, kvuli sportu a ne aby videli atmosferu vyprodaneho stadionu... tak samo bych mohl rict u nas rozsireny florbal.. ale proste u nas to nema tak moc rozsirenou divackou zakladnu.
-
Abdul - FK
Máš pravdu. Ja chodím predovšetkým na šport a nie na atmosféru vypredaného štadiónu. Basket ? Skús niekedy vidieť ženy SCP Ružomberok hrať. Potom povieš, čo je šport a slušné publikum. Sedadlá v hale nemajú privarené a zatiaľ nelietali.
Howgh.Stačilo.
Howgh.Stačilo.
-
Dexter - FK
mám se naprd,mám angínu jak prase teploty 39°v noci nespim a dnes mi volali z práce že přišel befel ze švícar že musíme na nepřetržitej provoz, přitom je málo lidí na další směnu nevim jak to chtěj dělat, kydali něco o tom že všední dny by byly osmičky a víkendy dvanácky, ale nějak to moc nechápu jak to myslej, a vůbec nejlepší je na tom že takhle byly na třech směnách jen tři seřizovači na vrtací stroje a když budou čtyři směny tak potřebujou dalšího a samozřejmě museli vybrat mě takže až příjdu příští týden do práce tak do 1.6. se musim vše naučit. Nejvíc mě sere že zas budou trávit některý víkendy v práci, ku...va 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dexter:Tak to zamrzí,ale u nás v práci vymejšlejí taky kraviny.Chtějí zavést směnný model s jedním volným víkendem v měsíci,ale není to nepřetrřitý provoz.Kdyby radši daly dvanáctky tak jak to bejvávalo,tak by to bylo zlatý 
-
Dexter - FK
no to máš pravdu zlatý dvanáctky taky jsme je měli, jenže teď to chtěj zas nějak divně kombinovat že by sme prej byli z 5 víkendů jen 2 v práci tak jsem zvědavej co na nás zas ušijou. naštěstí to bude asi jen dočasný protože teď je hodně zakázek, doufam že brzy ustanou 
-
Honza9007 - FK
dexter: buď rád, že práci máš... víš co by za to jiní dali, že můžou chodit do práce? a ty si tady stěžuješ... 
-
Dexter - FK
no víš jak to je, ten kdo práci má tak si stěžuje že se mu tam to a to nelíbí a ten kdo jí nemá si zas stěžuje že jí nemá 
-
Snehulak - FK
tak ono je to taky od-do bez práce bejt je na (hromyho avatar) ale zas tam bejt víc než doma je taky na...(hromyho avatar) ono jde přes týden dělat 12 ale aspoň víkend volnej, jinak je člověk jak otrok a práce po pár týdnech dost omrzí a ani to moc nebaví
prostě všeho s mírou
prostě všeho s mírou
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No já hlavně na 12-ti hodinových směnách byl víc odpočatej než teď na těch osmičkách,ale přišel k nám ředitel z Českých Budějovic a ten dvanáctky nechce
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Já bych nejraději dělal 24ky, pak bych totiž nebyl tolik v Praze 
-
Kulis - FK
Tak to já dělám pokaždé jinak mám takovou pružnou pracovní dobu(dělám v zemedělství)například minulý týden ve čtvrtek jsem šel do práce ve 3:30hod a vrátil se ve 20:30hod a třeba včerá sem byl od 7-12 a pak od 14 do 22hod dnes od 5-13 no prostě jak je potřeba bydlím 50metrů od práce takže jsem vždy první komu volaj když se něco děje a po pravdě už by mě asi ani nebavilo dělat někde ve fabrice 8hod na jednom místě.
Kejzi1:já byl nejvíc odpočatý když sem tenkrát dělal odpolední na raní sem musel brzo vstávat
Kejzi1:já byl nejvíc odpočatý když sem tenkrát dělal odpolední na raní sem musel brzo vstávat
-
Snehulak - FK
něco pro počítačové mágy. nevíte jak stáhnout video - http://archiv.nova.cz/multimedia/vizita ... o.html?s=0
zkoušel jsem to přes realPlayer ale nejde
zkoušel jsem to přes realPlayer ale nejde