Dvě ECU pro jedno auto

:)
dodo136 - FK

Dvě ECU pro jedno auto

Příspěvek od dodo136 - FK »

Ahoj,dají se nakodovat dvě jednotky pro jedno auto? Jedna náhradní pro výměnu na cestě bez použití vagu. Auto felicie 1,3MPI.
Raceman

Re: Dvě ECU pro jedno auto

Příspěvek od Raceman »

nelze protože vždy když immo naučíš novou jednotku tak tu starou to hned zapomene
dodo136 - FK

A nedá se immo nějak odpojit?
Raceman

Příspěvek od Raceman »

nedá se odpojit
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Ale muzes si sehnat jednu (klidne i obe) ridici jednotku bez ima. Pak to budes moct prehazovat, jak budes chtit.
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

slyšel jsem že jde jednotka odkódovat aby se nemusela ladit s immem, ale jenom slyšel co je na tom pravdy nevím, jinak jak píše Raceman vždy když vyměníš jednotku musíš přízpůsobit immo..
Raceman

Příspěvek od Raceman »

LucasCZE píše:Ale muzes si sehnat jednu (klidne i obe) ridici jednotku bez ima. Pak to budes moct prehazovat, jak budes chtit.
mpi se bez imma nevyráběla
Raceman

Příspěvek od Raceman »

jinak řj motoru je s řj immo fyzicky spojená po dvou drátech ... kostra a "komunikace" ... a když se ten komunikační odpojí tak se motor ani vagem nenačte a po spojení to ohlásí chybu datový komunikace takže jestli chceš takhle měnit tak jedině obě spárovaný jednotky najednou
dodo136 - FK

Jo ale jak když nakoduju jednu odhlásí se ta druhá!
Raceman

Příspěvek od Raceman »

tak znovu ... máš dvě jednotky imma a dvě motoru a máš spárovaný vždy 1+1 tak když měníš obě najednou není třeba nic kódovat
dodo136 - FK

JJ už to chápu. Takže na cestě při poruše jedné ecu s tím bez notasu nic neudělám :x
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Musíš si ještě udělat dva klíče, každý s čipem pro jeden immo. Přehodíš jednotky, přehodíš klíče a jedeš :)
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Druhou jednotku bys musel mít třeba chip od ME, který nepodporuje immo. Já takový chip používal v 1,6 a přehazoval jsem si jednotky podle potřeby. Origo je spárovaná s imobilizérem a chiplá immo ignoruje.
1,6 sportline 1999
Raceman

Příspěvek od Raceman »

není třeba další klíč protože tam je ještě immo 1. generace a čip jde naučit více jednotek
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Ze se jedna o MPi jsem prehlidl...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Vrba píše:Musíš si ještě udělat dva klíče, každý s čipem pro jeden immo. Přehodíš jednotky, přehodíš klíče a jedeš :)
měnil jsem jednotku a stačil přizpůsobit immo druhý klíč nebo jíný jsem vůbec nepotřeboval
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Sorry za mystifiakci. Netušil jsem že se u IMMO 1.gen může jeden čip umět víc ŘJ.
dodo136 - FK

K těm jednotkám,jedna je upravená od cimbu a jedna origo a i ta od cimbu bez immo nejede neignoruje ho. Ale stejně uvažuji,že ji prodám,na seriovou to jede od spoda daleko líp.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

na 100% sa nevyrábala MPi jednotka bez imo , jeden mi tvrdí že rozoberal dve 1,3Mpi felicie z 1996 roku a že krúžok okolo spínačky ani nič iné nemali
kimirsen - FK

Příspěvek od kimirsen - FK »

Tak nevím, nevím, ale mám na stole samotnou jednotku z 1,3MPI 50kW a když do ní píchnu pouze 12V a diagnostiku tak se do ní normálně připojím. Pokud přečtu chyby tak mi to, ale vyhodí i chybu o tom, že jednotka je blokována kvůli imobilizéru. Ovšem po úpravě řj už mi tuto chybu nevyhazuje, čili z toho usuzuji, že už imo nepotřebuje ;)
Odpovědět