Ahoj ve spolek. Díky výdajům na opravu motoru mi nezbylo zrovna dvakrát moc financí na odstranění koroze. To co je tady na fóru o domácím odrezování Feldy jsem si prostudoval, ale měl bych trošku jiný dotaz: když bych na očištěný plech nejprve použil tohle: http://www.gme.cz/cz/galvacolor-ral9010 ... 1-025.html - a teprve potom barevnej sprej? Pomůže to aspoň trošku, nebo je to kravina.
A druhý dotaz:
mám elektrická zrcátka v horším stavu (ten plast) a mechanická v dobrém stavu. Jak moc těžké je zkombinovat je; tedy elektrické vnitřnosti bez újmy vyndat a potom je zase nandat do těch mechanických?
Antikorozní úprava?
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antikoroní úprava?
ja bych řekl že to nepůjde přelakovat...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
z těm zrcátům ... ano jde to přeskládat ... akorát sklo je křehké a rádo při vyndávání praská 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Vrba - FK
mause: Ne že bych se v lakování vyznal, ale proč by to nemělo jít? To na tom ten vrchní lak nebude držet, nebo jak?
Maty: v pohodě - jedno sklo rozbila Česká pošta a druhý je po krajích tak olezlý, že ho zrovna vyměním taky...
Maty: v pohodě - jedno sklo rozbila Česká pošta a druhý je po krajích tak olezlý, že ho zrovna vyměním taky...
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Při opravě tlumičů jsem použil něco podobného, Zinek ve spreji,. Také tam píšou, že slouží i jako základní nátěr. Když jsem potom zakrýval nějaké nastříkané části páskou, tak po odlepení se občas strhl i lak. Pod ním zůstal zinek. Prostě podle mě na tom lak moc dobře nedrží.
1,6 sportline 1999
-
MiMi - FK
Re: Antikorozní úprava?
zinek je pěkná svině..
:D na ten jsou speciální vrchní barvy.... jinak každá ostatní barva půjde dolů!! Jinak barvy jsou docela mastný..!! Něco o nich vímm:D:D jinak doporučuji na zinek nejdřív základ na zinek, ale bacha je rozdíl mezi čerstvím zinkem a starším zinkem. a na ten základ už de každá barva...
P.S. Zinek řízlý se základem- SHIT!!!! nebrat....
P.S. Zinek řízlý se základem- SHIT!!!! nebrat....