Ráno nestartuje

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Hanz - FK

Ráno nestartuje

Příspěvek od Hanz - FK »

čest, dneska ráno přijdu k autu a nestartuje... Možná tim že celou noc pršelo. Nevíte co by to mohlo být? vlhkost ve víčku rozdělovače mě napadla... Asi po šestým natočení to začalo škytat až to po dlouhé době nakonec chytlo... nevíte čím to? jinak od rána startovaná asi 6x a už bez problémů
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Ráno nestartuje

Příspěvek od Kuladmin »

A co pojistkova skrin nei plna vody? Jinak pak ano muze to byt vlhkost na vicku a spol.
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

voda v pojistkovce neni a dikybohu za to :D
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

co čidlo teploty :scratch:
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Kdyby nefungovalo čidlo teploty, tak si jednotka nastaví nějakej defaultní režim, mělo by to "normálně" běhat.
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
Chose

Příspěvek od Chose »

Možná popraskaný obal zapalovacího trafa.Ještě když sem vlastnil fáčko BMM,mě tento problém spůsobovala chybějící těsnící gumka konektoru zapal.trafa.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

Pawlick píše:Kdyby nefungovalo čidlo teploty, tak si jednotka nastaví nějakej defaultní režim, mělo by to "normálně" běhat.
ano,. bez čidla to funguje ... někdy i dokonce líp
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

prozatim díky za názory. vyzkoušim
scorpio7111 - FK

Příspěvek od scorpio7111 - FK »

ďakujem za rady tu prečítané, mal som problém "ráno neštartuje ,keď naskočil tak pri prudkom zošliapnutí plynu zadusilo+strelilo do sania", príčina+odsranenie - indukčný transformátor sa mierne hýbal v uložení,nitovacie matky nedržia- prekosrenie pomocou kabla , teraz šlape jak hodiny. :salut: :thumleft: :thumright:
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

tak já už taky jezdim, byla to cívka, byla zaprvý daná obráceně takže do kabelu se dostávala voda a rupnul mi u "pinu" dále kontakt na cívce byl uplně zoxidovaný (bílo zelený) a dále byla ruplá a jiskřila. Zatavil jsem ji tavnou pistolí a chvilku sem s tim jezdil než přišla nová... už ok ;)
Odpovědět