Ráno nestartuje
-
Hanz - FK
Ráno nestartuje
čest, dneska ráno přijdu k autu a nestartuje... Možná tim že celou noc pršelo. Nevíte co by to mohlo být? vlhkost ve víčku rozdělovače mě napadla... Asi po šestým natočení to začalo škytat až to po dlouhé době nakonec chytlo... nevíte čím to? jinak od rána startovaná asi 6x a už bez problémů
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ráno nestartuje
A co pojistkova skrin nei plna vody? Jinak pak ano muze to byt vlhkost na vicku a spol.
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
co čidlo teploty 
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby nefungovalo čidlo teploty, tak si jednotka nastaví nějakej defaultní režim, mělo by to "normálně" běhat.
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.netRe: Ráno nestartuje
Možná popraskaný obal zapalovacího trafa.Ještě když sem vlastnil fáčko BMM,mě tento problém spůsobovala chybějící těsnící gumka konektoru zapal.trafa.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
ano,. bez čidla to funguje ... někdy i dokonce lípPawlick píše:Kdyby nefungovalo čidlo teploty, tak si jednotka nastaví nějakej defaultní režim, mělo by to "normálně" běhat.
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV
ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
-
scorpio7111 - FK
ďakujem za rady tu prečítané, mal som problém "ráno neštartuje ,keď naskočil tak pri prudkom zošliapnutí plynu zadusilo+strelilo do sania", príčina+odsranenie - indukčný transformátor sa mierne hýbal v uložení,nitovacie matky nedržia- prekosrenie pomocou kabla , teraz šlape jak hodiny.

-
Hanz - FK
tak já už taky jezdim, byla to cívka, byla zaprvý daná obráceně takže do kabelu se dostávala voda a rupnul mi u "pinu" dále kontakt na cívce byl uplně zoxidovaný (bílo zelený) a dále byla ruplá a jiskřila. Zatavil jsem ji tavnou pistolí a chvilku sem s tim jezdil než přišla nová... už ok