po natankovaní plné nádrže auto chcípá :-(
po natankovaní plné nádrže auto chcípá :-(
Dobrý den. Natankoval jsem plnou nádrž(byla tam rezerva + 32 litru) ručička ukazovala plnou nádrž. A však hned ten den auto začalo při malé rychlosti poskakovat a na volnoběhu při neutrálu ručička padá a zase jde nahoru... Dnes mi atuo na křižovatce chcíplo a už nenastartovalo. Nakonec pohodfine zkoušení jsem dojel domu, ale stále to padá a neudrží se to. Čím to může být? Ucpané trisky?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: po natankovaní plné nádrže auto chcípá :-(
ani nevime jaky auto? motor?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Co to bylo za benzínku? Nějaká Noname? bereš tam benzín často?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
OVKs
Je to felicia 1,3 95 rok, benzínka to byla u Alberta (hypernova) patří to pod ně. Tankuju tam pořád a až ted to začlo. Třeba je to jen schoda nahod a příčina je jiná nevím
taky máte pedál plynu tak vrtkavej jako já? Má hroznou vůli jde s nim vyklat tak pul centimetru do prava do leva a tak 2cm jde zvednout nahoru volne... to samé brzda.Davali mi v sevisu nové poudro pedálu a od te doby je to takové vrtkavé...Tak nevim zda není problem třeba i v tomto...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mohl se dostat bordel ze dna do filtru paliva, když jsi jel na rezervu. Kolik máš najeto a v kolika byl měněnej palivovej fltr?
Co se týče toho pedálu, tak to normální není, museli to zmršit v tom servisu, pokud ti to před tím nedělalo.
Co se týče toho pedálu, tak to normální není, museli to zmršit v tom servisu, pokud ti to před tím nedělalo.
Najeto má přibližně 170 000km a auto máme od roku 2006 a od té doby neví o tom ze by ho někdy někdo měnil.A Jestli ho měnil původní majitel težko říct.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Má se měnit po 70 tisících, já bych začal filtrem.
A neexistuje nějaký prostředek který se nalije do nádrže a pročistí ji ?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To existuje, ale pročistí jen od vody, nikoliv písku a ostatních inertních látek, které posléze ucpou filtr. A od toho tam ten filtr je. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Žádná chemie ti nepomůže od zanešenýho filtru.
Ale dělej, jak chceš.
Ale dělej, jak chceš.
A není jednodušší ho vyměnit.. Stejně tě to nemine, jelokož by jsi to měl udělat..
Zanešený filtr může taky zničit čerpadlo, jelikož by se namáhalo a nedostatečným průtokem málo chladilo.
Ale klidně to může být i ůplně něco jinýho, filtr vydrží hodně dlouho..
Zanešený filtr může taky zničit čerpadlo, jelikož by se namáhalo a nedostatečným průtokem málo chladilo.
Ale klidně to může být i ůplně něco jinýho, filtr vydrží hodně dlouho..
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
tak jsem zjistil ze to dela vzdy když zastavim na křižovatce motor drží v pohode jak ale zařadím jedničku pouštím spojku a začnu řpidávat plyn tak už to chcipne...když ale jede na vyšší stupně jede to normálně. Je to tedy ten benzínový filtr? KDyž to hodim do servisu jak oni zjistí závadu?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
filtr urcite vymen a doufej ze nebude nekde dalsi problem napr s cerpadlem
dal jsem to do servisu, tam mi vyměnili rozdelovač za 491kč a řekli ze to dela stale a ze prej mam prijet až vyjedu benzin
to je strašny. A když jsem mu řekl jestli to není benznínový filtr řekl že to je nesmysl. Ze by to auto nejelo prej vubec kdyby byl zanešenej. Tak jsem říkal, lambda sonda a pak jiných vecí. A on nechte to bejt to jsou nesmysli. Tak hlavne ze jsem o 500 chudší a auto je ve stejnem stavu:D
-
Hans - FK
Pane Bože, to bych blil! Klasika, servismani jsou líní přemýšlet a tak napichnou diagnostiku a mění první co jim počítač vyhodí, pak druhý, třetí a tak to pokračuje dál. Pokud se necítíš sám na výměnu, dej to někomu kdo tomu rozumí nebo nemá ruce dozadu. Palivový filtr ( a vlastně všechny filtry ) by se měl měnit pravidelně v rámci údržby každého automobilu. Je-li palivový filtr už hodně starý a znečištěný, po výměně poznáš velký rozdíl v chodu motoru a trochu i výkonu.
Tak jsem to dal jinam. DO pořádného servisu. Udělali diagnostiku , kdy opravili chyby které se týkali zapalování, nová cívka zapalovací, nové svíčky, octan prostředek a čistič paliva, nové zapalovací kabely. po této opravě kdy auto delalo stále problémy stejně a při zkoušce prý z ata šleahali plameny od výfukového potrubí pod motorem vycucali všechen benzín a natankovali tam kvalitní. A ono je po problému. Nechal jsem tam 5000 ,- ale mam alespon spoustu nových věcí. A auto jede . Už nikdy víc benzín u Hypernovy (albert)
-
tgfh - FK
Nikdy jsem tam netankoval ale děda do Fabky hodně často a problémy (zatím) neměl. Hlavně, že se to vyřešilo.