SOIETA

Odpovědět
Rex - FK

Re: SOIETA

Příspěvek od Rex - FK »

záleží na něm co si dá za konec. jinak já bych si teď dal taky jenom jeden lauf. ale v té době byla dvojítá prostě móda
drobek - FK

Příspěvek od drobek - FK »

prave premyslim bud o jedne kulate ci ovalne, ale nevim jak se rozhodnout!! nevite o nejakych foteckach ze bych kukl jak to vypada a rozhodl se o neco lehcej!!
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 05. úno 2008 19:27:42, celkem upraveno 1 x.
maniaX - FK

Příspěvek od maniaX - FK »

Vici píše:ja bych po hodne zkusenostech bral jednu kulatou. tu das vzdy rovne... oval nebo dve uz je nekdy problem srovnat a neni vetsi ponizeni nez mit krive vyfuk....
Já se srovnáním neměl problém, stačí dobře dotáhnout a pak se to stejně tak speče že máš problém to sundat 8-)
yendy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yendy »

Vici píše:ja bych po hodne zkusenostech bral jednu kulatou. tu das vzdy rovne... oval nebo dve uz je nekdy problem srovnat a neni vetsi ponizeni nez mit krive vyfuk....
mam ovalnou DTM a srovnat ji slo, ale musel jsem to delat trikrat a upravit si koncovou gumu na prihytu tlumice... mam katík i stredovy tlumic a zvuk je pekne brumlavy a nerve... zajimalo by me ale jak to zni bez toho stredovyho tlumice...
Felicia 1.6 rok 96, šedá pastelová metalíza
Ja

Příspěvek od Ja »

No chlapi,tak jak je to s tou Soietou u Combika s taznym? Pujde tam dat? Chci ji koupit,psal sem primo vyrobci,ale od tamtud sem se zadny odpovedi nedockal,tak jaky s tim mate zkusenosti vy? Je to dvojita koncovka.....Dik za reakce.. ;)
host

Příspěvek od host »

Ja píše:No chlapi,tak jak je to s tou Soietou u Combika s taznym? Pujde tam dat? Chci ji koupit,psal sem primo vyrobci,ale od tamtud sem se zadny odpovedi nedockal,tak jaky s tim mate zkusenosti vy? Je to dvojita koncovka.....Dik za reakce.. ;)
mrkni do vedlejšího threadu, prý dvojté koncovce tažné vadí...
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=52&t=38
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 05. bře 2008 13:18:03, celkem upraveno 1 x.
Sigy - FK

Příspěvek od Sigy - FK »

Tak jelikož je Soieta s atestem, tak se chci zeptat, to jste k ní dostali nějakou kartičku, či co? :) nehodili by jste ji tu někdo :D
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

já k ní typák nemám a nikdo ho nikdy po mě nechtěl. ani na technice. kukl na koncovku, viděl soieta, řekl dobrý a hotovo
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

jak sem slíbil... sice pozdě, ale přece :)
Obrázek
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170
+ family car VW Touran Highline 03' | 2.0 TDI AZV

ex: VW Golf IV Highline 99' | 1.9 TDI AHF | EGR OFF, TA & 18" Turbo Twist
ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
tony.rs - FK

Příspěvek od tony.rs - FK »

Ví tedy někdo, jak je to s tou kombinací Soieta a tažné zařízení ????
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

U tažného ještě vyčnívá kousek takové traverzi pod nárazník asi 1 cm, takže když chcš dvojitou koncovku tak tam nejde...teda de ale musí se to trocha spustít dolů ten výfuk o ten jeden cm jinak jednoduchá koncovka tam padne v pohodě...ta traverza končí totiž kousek za tím výřezem v nárazníku u výfuku no a ta dvojitá koncovka tam prpstě trocha zasahuje no... ale žádná tragedie
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

oválné koncovce (140x76) tažný nevadí
Škoda Felicia 96' | 1.3 BMM 40kW +steroidy| HP Sporting | Rial 16" viewtopic.php?f=16&t=37170

ex: Škoda Felicia GLXi 95' | 1.3 BMM 50kW | Brock 8x14" www.feliciaklub.cz/Jyrgen
Jurka - FK

2x85x70 ta je nejlepčí:)
Jurka - FK

Danis píše:Mě štve, že na combi není prakticky žádný výběr :roll:
Zavolej tam a voni ti tam navaří jakou koncovku budeš chtít
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Je to fakt solidní firma.Já to tam mám asi 10 km,když jsem se vybral výfuk na internetu
tak jsem tam zajel,udělali mi lepší cenu,bral jsem to bez dokladu a už jsem s bublou
frčel domů ho přehodit....... :D
Po 14 dnech co tam byl namontovanej jsem tam dal i středovej díl bez tlumiče a
můžu vážně jenom doporučit.Je to bezva.
monccou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monccou »

Když sem si jí před vánoci objednával napslal sem jim jan mail a za dvy dny sem měl soietku doma,takž mam opačnou zkušenost...ikdyž vyjímka poptvrzuje pravidlo ;)
Evoluce včely http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=26
Obrázek

...cíl cesty je rázem nepodstatný, vzdálenost vedlejší a každý další kilometr se stává drogou... to je BMW!
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

jojo 2x85x70 mám taky :)
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

taky se mi zdá, protože tohle je i se středem http://www.youtube.com/watch?v=hc-b9-wKqGQ - to už je zase o něčem jiném :)
Jurka - FK

Měl by někdo zvuk nebo video kde je 1.6ka se středem od JP a konec soieta? Jinak ovlivní typ a tvar koncovky zvuk soiety?
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Musím dát video mýho zvuku.Se soietou,bez středu a bez katu a hlavně s ostrou vačkou.Totálně se ten zvuk změnil a já si ho zamiloval
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Na živo to je úplně jinde, na tom videu kde je moje Felda, je to vlastně po asi pár km ujeto, ted po několika měsících je zvuk ještě lepší, stříli to a bublá a jede o dost lépe.... papačau 8-)
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
tony.rs - FK

Příspěvek od tony.rs - FK »

Tak soietku už mám od úterka na autě a je to paráda. Sice když jsem auto poprvé natočil tak jsem byl trochu zklamaný, ale potom když se ohřála tak to byla paráda. Mám normálně zachován střední díl, a líbí se mi, že v autě slyšim soietku jenom na volnoběh, ale při jízdě vůbec neruší. Kdyžtak to dojedu nafotit a večer sem hodím foto.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

No dobra,tedy soietu muzu nechat soietou pac mam tazny na kombajnu a na kombika nedelaj oval...tedy delaji jen s dvojitou koncovkou.Mate nejaky typ na lazenej koncovej dil vyfuku s atestem??Jde mi o to,abych ho pred kazdou technickou nemusel sundavat a davat tam origo a hlavne aby sel na kombika s taznym.....diky za reakce...
smazany clen - FK

A nebo co rikate na vyfuky Laityng? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... yfuk-7172/ ,přidal bych k tomu jestě ten stredovej dil s rezonatorem... http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... il-vyfuku/ jak by to dělalo asi velkej humbuk? POtřebuju tak neco akorat,hlavně aby se v tom dali jet i delší trasy a nelakalo to policajty .Vim že to nema atest a před každou technickou bych se s tim musel matlat a davat tam origo,ale co se da delat kdyz neni na kombajna s taznym zadnej atestovanej lazenej koncak.... :( A nevite jak je to u vyfuků Laityng se životností?
Jurka - FK

Othon píše:No dobra,tedy soietu muzu nechat soietou pac mam tazny na kombajnu a na kombika nedelaj oval...tedy delaji jen s dvojitou koncovkou.Mate nejaky typ na lazenej koncovej dil vyfuku s atestem??Jde mi o to,abych ho pred kazdou technickou nemusel sundavat a davat tam origo a hlavne aby sel na kombika s taznym.....diky za reakce...
Já nevím, ale zatím tu každý říkal že se s nima dá domluvit a udělají ti na soietu koncovku jakou chceš i na kombíka. Takže prvně bych tam zkusil určitě zavolat.... Já to budu řešit za dva měsíce taky na kombíka, ale chci 2x85x70
smazany clen - FK

Jurka píše: Já nevím, ale zatím tu každý říkal že se s nima dá domluvit a udělají ti na soietu koncovku jakou chceš i na kombíka. Takže prvně bych tam zkusil určitě zavolat.... Já to budu řešit za dva měsíce taky na kombíka, ale chci 2x85x70

A ty máš tažný?
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Tak dnes jsem ji tam dával :) respekt :D fakt se mi to líbi, takové decentní

V "kokpitu" nejde slyšet žádná změna, možná malilinko, ale z venčí při nižších otáčkách pěkně vrní, při vyšších je to podobné sériovce.
Montáž bez problémů, vzhled perfektní, výkon po ujetí 20km se zdá být stejný.

Spokojenost 100% ;)
smazany clen - FK

Jurka píše:Má ta koncovka nějaký jakýkoliv vliv na ten zvuk?
Nemá...
smazany clen - FK

A ty máš tažný?[/quote]
Nemám tažný jen jsem chtěl říct, že by ti jinou koncovku měli udělat i na kombíka a ta oválná tam prý jde ikdyž je tažný a otec má feldu kombíka s tažným a podle mě tam de dát všechno v nejhorším by se to muselo trocha zohnout, aby ta koncovka byla o 1cm níže anebo to posunout o kousek doleva celé aby to tažné nezavazelo....[/quote]

jjj ted sem psal na soieta-tech.cz a ptal se na 1x90 na kombajna...sem zvedavej
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Určitě doporučuju rovnou upravit i středovej díl...Já mám od soiety konec,
dal jsem i střed a je to parádička...Nikdo neprohloupí když to tam dám...
Jurka - FK

Juchůůůů....zítra du objednat SOIETU.... musím je nějak přesvědčit, aby mi na kombíka 1.6ku udělali koncovku 2x85x70, protože ty dvě kulaté se mi moc nelíbí (no ale co bych nadělal v nejhorším) Jiank nevíte, jak jsou tam v Soieta tech rychlí? Mají ty výfuky nějak skladem třeba? Jak dlouho to trvalo u Vás? Myslíte, že je šance, že i kdyby mi dělali tu koncovku jinou na kombíka, že bych ten výfuk v pátek měl? Díky za zkušenosti
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

Jurka píše: Jiank nevíte, jak jsou tam v Soieta tech rychlí? Mají ty výfuky nějak skladem třeba? Jak dlouho to trvalo u Vás? Myslíte, že je šance, že i kdyby mi dělali tu koncovku jinou na kombíka, že bych ten výfuk v pátek měl? Díky za zkušenosti
Skladem je mají určitě...minulý týden jsem tam byl, přišel jsem, řekl jsem co chci a za 5min jsem odcházel... :D
Jurka - FK

xmorfeuz píše: Skladem je mají určitě...minulý týden jsem tam byl, přišel jsem, řekl jsem co chci a za 5min jsem odcházel... :D
No hlavně doufám, že budou hodní a udělají mi tu koncovku 2x85x70 na kombíka:)
smazany clen - FK

Jurka píše:Pak napiš co odpoví........
tohle mi poslali dneska.....

výfuk Vám zhotovíme, cena bude kvůli komplikacím stejná jak za
dvojkoncovkové provedení,
3800,- Kč, cena za dopravu a dobírku je 250,- Kč.
V případě zájmu, prosím zašlete adresu a tel. kontakt, výfuk Vám
následně připravíme.

Chci 1x90 koncovku....
Jurka - FK

No tak to sem nevěděl, že mají odlišný ceny ještě mezi jednoduchými koncovkami a dvojtými...... takže oni ti vlastně přidali na ceně kvůli tomu, že sis tam na kombíka nechal udělat jinou koncovku? Jaj...tak to já si asi taky připlatím teda když chci jinou...a ještě když chci dvojtou 2x85x70.... No hlavně je musím ukecat aby to hned udělali a abych ji v pátek měl. Hned zítra tam ráno budu volat aby na tom mohli začít makat:)
Jurka - FK

Tak dneska jsem tam volal ;) řekl sem že chci soietu na feldu kombi (doufám že je to stejné na 1.3 a na 1.6) s koncovkou ale 2x85x70, kterou normálně na kombi nedělaj.... A zeptal jsem se, jestli by to stihli udělat dneska, že bych si zítra přijel...No troška se zasmál a říkal, že to určitě ne, ale že v pátek by to mohlo být, že to zjistí a brnkne mi...odpoledne mi volal, že by to v ten pátek mělo být, ale at ještě zavolám ve čtvrtek odpoledne a ujistil se... O ceně nic neříkal, takže cena platí asi těch 3800Kč. No sem nadšenej a nevím, jestli to do pátku vydržím. Samozřejmě hned potom nafotím natočím atd... Sem dost zvědavej co to bude za zvuk když je to 1.6ka a ještě střed od JP bez tlumiče to sem totiž ukázku nikde nenašel ani neslyšel, ale asi to bude hukot

Jo a ještě jedna věc... nevíte co ktomu dávají všechno za motážní díly? Abych věděl co si nemusím kupovat.... Díky
smazany clen - FK

Jurka píše:Tak dneska jsem tam volal ;) řekl sem že chci soietu na feldu kombi (doufám že je to stejné na 1.3 a na 1.6) s koncovkou ale 2x85x70, kterou normálně na kombi nedělaj.... A zeptal jsem se, jestli by to stihli udělat dneska, že bych si zítra přijel...No troška se zasmál a říkal, že to určitě ne, ale že v pátek by to mohlo být, že to zjistí a brnkne mi...odpoledne mi volal, že by to v ten pátek mělo být, ale at ještě zavolám ve čtvrtek odpoledne a ujistil se... O ceně nic neříkal, takže cena platí asi těch 3800Kč. No sem nadšenej a nevím, jestli to do pátku vydržím. Samozřejmě hned potom nafotím natočím atd... Sem dost zvědavej co to bude za zvuk když je to 1.6ka a ještě střed od JP bez tlumiče to sem totiž ukázku nikde nenašel ani neslyšel, ale asi to bude hukot

Jo a ještě jedna věc... nevíte co ktomu dávají všechno za motážní díly? Abych věděl co si nemusím kupovat.... Díky
Tak to urco saem pak hod fota....aj videa....to sem teda taky zvedavej jakej to bude mit chrochot....:)premyslel sem ze bych tam dal stredni dil s rezonatorem....:) ...kdyt si nekde psal ze to budes resit az za 2 mesice nekde ne? :D
Jurka - FK

Othon píše: Tak to urco saem pak hod fota....aj videa....to sem teda taky zvedavej jakej to bude mit chrochot....:)premyslel sem ze bych tam dal stredni dil s rezonatorem....:) ...kdyt si nekde psal ze to budes resit az za 2 mesice nekde ne? :D
Jo mělo to být v plánu až za dva měsíce, ale nějak se sešli penízky a do školy tenhle týden ještě nic nemám, tak je čásek a ...no prostě sem to nevydržel no... :)
smazany clen - FK

Jurka píše: Jo mělo to být v plánu až za dva měsíce, ale nějak se sešli penízky a do školy tenhle týden ještě nic nemám, tak je čásek a ...no prostě sem to nevydržel no... :)

je mi to jasny..... ;) no ja cekam na vyjadreni ze soiety jestli mi tam ta koncovka 1x90 vleze k taznymu na kombajn,ale doufam ze jo......
Jurka - FK

Jo a ještě jedna věc... nevíte co ktomu dávají všechno za motážní díly? Abych věděl co si nemusím kupovat.... Díky[/quote]

Tak to urco saem pak hod fota....aj videa....to sem teda taky zvedavej jakej to bude mit chrochot....:)premyslel sem ze bych tam dal stredni dil s rezonatorem....:) ...kdyt si nekde psal ze to budes resit az za 2 mesice nekde ne? :D[/quote]
Jo mělo to být v plánu až za dva měsíce, ale nějak se sešli penízky a do školy tenhle týden ještě nic nemám, tak je čásek a ...no prostě sem to nevydržel no... :)[/quote]

je mi to jasny..... ;) no ja cekam na vyjadreni ze soiety jestli mi tam ta koncovka 1x90 vleze k taznymu na kombajn,ale doufam ze jo......[/quote]
S 1x90 bys vůbe neěl mít problém s tažným.... to je akorát u dvojité koncovky, kde to trochu zasahuje...
Jurka - FK

Takže pro soietu sem si byl včera a hned namontoval...
Fotky jsou tady: http://fetik.rajce.idnes.cz/Soieta/

Co se týče videa...snažil sem se to hodit na youtube i čeknito, ale to video má 14MB a dycky se přehrajou jen dvě sekundy, tak nevím jak na to
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Jurka píše:Takže pro soietu sem si byl včera a hned namontoval...

Co se týče videa...snažil sem se to hodit na youtube i čeknito, ale to video má 14MB a dycky se přehrajou jen dvě sekundy, tak nevím jak na to
:) podle fotek je vidět že máš radost :)
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
smazany clen - FK

Jurka píše:Takže pro soietu sem si byl včera a hned namontoval...

jo peknaaa..... :) myslis ze by si mi to video mohl poslat na meil? o.sadek@seznam.cz nebo po icq..... 203469522.Ty maš misto středního dílu jen trubku? A kolik si teda nakonec platil? Co k tomu davaji za přislušenstvi?Davaji vubec neco?:)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Je zajímavý že u kombíka ti vychází do toho výřezu v nárazníku pravá koncovka a u mý krátký feldy mi vychází do toho výřezu ta levá koncovka
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

pěkná pěkná :-) taky sem měl takovou radost když přijel chlapík z PPL a hlásí "šéfe, vezu vám nějaké véfuk" :lol: sice to bylo v krabici, ale zřejmě to byl znalec. poznal o co jde podle nálepek :D

smazany clen - FK

kejzi1 píše:Je zajímavý že u kombíka ti vychází do toho výřezu v nárazníku pravá koncovka a u mý krátký feldy mi vychází do toho výřezu ta levá koncovka
tjn...
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Clovece,se s tim vyfukem mazlis jak s milenkou :P Moc hezkej,zavidim,at ti slouzi ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Taky jsem ho už tenkrát vyhlížel z okna.Přivezl ho.Já ho vybalil,hned lehl pod auto a vyměnil a pak hned valil do práce.Měl jsem to tak tak,ale prostě jsem musel jet do práce už se soietou :-)
Jurka - FK

No to sme mna tom všichni podobně :D Je to nádherná věc a kvalitní provedení s tím se člověk musí pomazlit :lol: Jinak mě ale naštvala jedna věc a to, že jak je na tom výfuku ten úchyt na silentblok, tak je jak vidíte na fotkách jak je to už na autě nějakej divnej a vůbec tam nešla dát ta ségrovka, takže to nemám zajištěný, ale naštěstí to de dost blbě vytáhnout, takže to nevypadne snad... Jinak ještě plánuju až bude čas trochu vyříznout ten nárazník, aby ten výřez byl nad celou koncovkou a chtěl bych ho trochu zvýšit, aby ta koncovka byla trochu v tom výřezu ovšem ještě netuším vůbec jak to udělám...
Jyrgen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jyrgen »

ani já tam neměl místo na ségrovku, tak sem to radši pojistil zdrhovacíma páskama, ale když sem to naposled vyndával, tak to vůbec nešlo, takže myslím že se to jistí samo :-D

Odpovědět