Přizpůsobení DO alarmu META SYSTEM M94A

Krkawec - FK

Přizpůsobení DO alarmu META SYSTEM M94A

Příspěvek od Krkawec - FK »

Zdravím, koupil jsem nedávno od známého feldu se sériovým alarmem Meta system M94A. Bohužel k tomu není ovladač. Chci se zeptat, kdybych měl možnost sehnat DO z jiného alarmu (M94A), zda jde nějak přizpůsobit stávajícímu alarmu. Ze staré feldy mám alarm, ale nechce se mi to tahat celé znovu, když už tam je a shánět ovladač od Škodovky podle čísla by nebyla určitě levná záležitost. Dekuji
pazduch - FK

Re: Přizpůsobení DO alarmu META SYSTEM M94A

Příspěvek od pazduch - FK »

to by mě taky zajímalo, nejlépe kdyby někdo napsal i postup spárování :oops:
komisar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komisar »

stačí hledat já jej odpojil procvakal s jiným dálkovým a maká to.Spíš makalo nyní mám motorek centrálu u spolujezdce KO takže musím sehnat a bude to makat jak má.Jinak zde

http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 94#p147187
ŠKODA FELICIE 1,3 50 kW combi 1996
pazduch - FK

Příspěvek od pazduch - FK »

To ale přímo neřeší tenhle problém. Přeci pokud mám funkční M94A a seženu si dalkový ovladač od M94A z jiného auta, který ale pochopitelně nekomunikuje s moji jednotkou, tak jak jej spárovat ? Tuhle odpověď jsem tam teda nenašel :? :lol:
Krkawec - FK

Příspěvek od Krkawec - FK »

Ani já bohužel ne :roll: Zřejmě M94 zahodím a namontuju tam Jablotrona ze staré feldy. No co, zabere to nějaký čas, ale na jednodušší způsob jsem zde odpověď nenašel :( Ještě že je zde připravená komplet kabeláž, takže to bude hračka :D
Odpovědět