Predné blatníky
-
hanzzz - FK
Predné blatníky
Ahoj chlapci.
Čo je na tom pravda, že sa u vás už originál blatníky nerobia. Ak je to tak, aké mi doporučíte - výrobca.Ide mi o ročník výroby 1996.
Za odpovede Vám vopred ďakujem.
Čo je na tom pravda, že sa u vás už originál blatníky nerobia. Ak je to tak, aké mi doporučíte - výrobca.Ide mi o ročník výroby 1996.
Za odpovede Vám vopred ďakujem.
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predné blatníky
samozrejme že sa dajú kúpiť , oni sú rozdielne 96 a iné? nie je rozdiel zosilnená nezosilnená kasňa?
-
hanzzz - FK
Ďakujem za reakcie.
No asi sú rovnaké, písal som to pre istotu.Túto informáciu som dostal od človeka čo s tým obchoduje tak teraz neviem. Kedže asi teda sú v predaji dajú sa nejako zaručene poznať alebo rozlíšiť od ostatných neorigo, mimo ceny lebo prebaliť sa dá všetko ?
No asi sú rovnaké, písal som to pre istotu.Túto informáciu som dostal od človeka čo s tým obchoduje tak teraz neviem. Kedže asi teda sú v predaji dajú sa nejako zaručene poznať alebo rozlíšiť od ostatných neorigo, mimo ceny lebo prebaliť sa dá všetko ?
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
všetko sa dá spoznať a kto by to prebaloval . kúp to v škodovke a máš origo
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
U nás na Slovensku toho vždy nakecajú kým ti čosi zoženú na feldu...to poznám
A poviem ti len toľko - keď sa chce, tak sa dá všetko zohnať. V CZ som tento problém ešte nezažil že by mi niekto v predajni povedal "nemáme", "nie je ani nebude", alebo dokonca naj reakcia predávača - "to čo je?"...Ako tu už zaznelo - skoč sa opýtať do autorizáku, ale rátaj s tým že tam bude prirážka už len preto že to pôjde cez nich. Ja uvažujem o staršom blatníku (origo) z nejakej vyradenej feldy, vrakáč alebo také niečo. Jedine nechytnutý hrdzou samozrejme, inak mi to je nanič. V jednom servise mi spomínali že z Poľska sa dá doviesť origo za dobrú cenu, alebo aj bazár diel za ešte lepšiu 
- mako
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) mako dne úte 31. srp 2010 8:57:14, celkem upraveno 1 x.
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Martin - v autorizáku zase také drahé niesú a nikdy tam nikto neremcá , origo inde ani nezoženieš si myslím , a pri veciach ako blatník by som starý neriešil dáš to do laku a vykvitne to
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Ináč chlapci už sa to tu riešilo veľakrát - firma Autodemont kvalitné české blatníky za dobrú cenu 

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Najlepší co ti můžu poradit:WWW.AutodílyKrč.cz origo díly za polovinu tj. ceny za přijatelný peníz a mají eschop-vyzkůšajtě