Výměna bočních blikačů

karoserie, narazniky, skla atd.
tgfh - FK

Výměna bočních blikačů

Příspěvek od tgfh - FK »

Čau lidi, napište mi pls postup při výměně bočních blikačů.
Díky ;) snad se to tady už neřešilo.
Bolthorn - FK

Re: Výměna bočních blikačů

Příspěvek od Bolthorn - FK »

tgfh píše:Čau lidi, napište mi pls postup při výměně bočních blikačů.
Díky ;) snad se to tady už neřešilo.
jo už se to tu někde řešilo... Jaké jsi si koupil blinkry?
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Bílé místo oranžových.
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Já jsem to řešil nedávno. Ty nové blinkry měli jinou patici, takže se tam udělá menší úprava.. Práce na 5min. Ponman mi sem tenkrát hodil skvělý nafocený návod. Podle něj jsem to dělal...
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Na to přece néní potřeba návod, pokud máš jen bílé a né čiré tak ty tam normálně pasují.
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Díval jsem se a budou pasovat určitě, jak se tam ale dostanu? :) to odšroubuju ty 4 šrouby?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Boční blinkry a šrouby?
Jestli se bavíme o blinkrech v blatníkách, tak ty drží dva plastové zobáčky, které odjistíš v podběhu.
Jestli máš ty nové blinkry v ruce, tak tě to musí trknout na první pohled.

Jestli máš blinkry z druhovýroby, tak tam napasuj originální objímky na žárovky. Já jsem je měnil taky a nechal jsem tam objímky s nima dodané. Do blinkrů teklo. Musel jsem poopravit dosedací plochu blinkrů pro objímku a dát objímky z blinkrů původních. Záleží určitě ale na výrobci. než je tam namontuješ, tak je zkus osprchovat, jestli ti do nich nepoteče taky.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Ano, drží to jen 2 zobáčky a dostaneš se tam přes podběhy. Stačí vysvaknout a nasadit nové. Uvidíš až to zkusíš že na tom nic nebylo. ;)
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Jak psal Bolthorn,tak to byly atypy bily z chromovym vnitrkem a jinym konektorem
Obrázek
Jestli mas origo nebo druhovyrobu tak vymena opravdu neni zadna veda,melo by pasovat vse jak ma vcetne konektoru na pripojeni blinkru ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

dalo by se říct, že při pohledu na žárovku zepředu jsou zajišťovací packy přímo nad žárovkou z obou stran, sáhni rukou k patici a obě západky zmáčkni a blinkr vytlač ven, pak odpoj kabel.....
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Už na nich 2 týdny jezdím, horší ale je, že jsem si koupil číňany (aniž bych o tom věděl), které mi po pár dnech upadly (u obou se ulomila nožička).

Nevíte ve kterém shopu koupit kvalitní bílé boční blikače?

Díky ;)

EDIT:
Tady jsem něco našel, vypadá to draze, možná, že to bude kvalitní :)
http://shop.autocora.cz/index.php?main_ ... ts_id=9282
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Kvalitní koupíš ve škodovce, ale málem mne jeblo, když mi řekli cenu.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

kup kvalitni hella ja sjem koupil tnehle za kilo a mam ho zlutej ten plast je nekvalitni paskvil...
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Bolthorn píše:Tak já mám zatím sucho... Snad mě to nepotká taky...
To bud rad.Uz jak jsem si je prohlizel,tak se mi to zdalo blbe prilepeny a hodil na to bobek.No vymstilo se mi to,mel jsem to pro sichr oblepit nejakym silikonem nebo aspon zakapnout tavnou pistoli :(
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Tak jsem byl ve škodovce pro ty blikače :D jaj 321Kč za jeden! och ... :lol: nevadí, hlavně, že je to kvalita :D

Ty číňany mě stály 40Kč jede. 8x levnější :evil:
smazany clen - FK

vanplus píše:bez takovejch lidí bych nebyl tam kde sem...no vůbec nezruinovali mě nezruinuje nic
Ano, a právě proto jezdíš feldou, protože jsi tam kde jsi a nic tě nezruinuje :D

Jinak tohle taky opravdu nepochopím a dost čučím co se to tu zase objevilo zač. A věř tomu že opravdu ty jsi jeden z mála, který si takovýmto způsobem shání věci, protože každý rozumný člověk si to zajde koupit i včetně těch mladých kluků jak píšeš.
A to že ti nikdo nedokáže vykrást auto je dost k smíchu. Tuhle jistotu by ti nedala ani žádná hlídací agentura.
smazany clen - FK

vanplus píše: ne ta felda je jen na srazy víš....no to věřim pač tý hlídací agentuře to trvá než prijedou kdežto já sem maximálně 10m od auta...

A čímpak tedy normálně jezdíš (myslím tvé auto, ne cizí)
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Tak snad jsem ve spravnem vlaknu :lol: Takhle me praskly ty blikace,takze proto ta voda :(
Obrázek
Obrázek
smazany clen - FK

Ponman píše: Ja uz je mam pripraveny-koupeny ;) ,ale byl jsem nejak linej pilovat,ptze me stejne ceka vymena blatniku a potom se do toho pustim.
A pořád jsem se nedozvěděl z jaký Audiny a za kolik. :-)
Pilgrim - FK

Příspěvek od Pilgrim - FK »

myslíte, že tohle budou taky číny?

Kód: Vybrat vše

http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=115&path[]=315162&path[]=315163&path[]=315164&path[]=315165&path[]=315166&product=24545
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin420 »

Zas tak by som to nehrotil s tými blikačmi...Ja som ich kúpil v OB autodíly s tým že od začiatku som vedel že je to "Made in China". Je to vec za pár drobných, myslím že tu nie je dôvod nevyskúšať. Jediná vec čo sa mi na nich nezdala hneď po vybalení - tesnenia. Vyzerali fakt čínsky, od pohľadu som im tipol životnosť tak mesiac. Preventívne som ich z blikačov vyhodil, vyčistil som svoje 10-ročné pôvodné tesnenia z origo blinkrov a vrazil som ich na tie biele. Dodnes žiaden problém, žiadne zatekanie, rosenie, praskanie,...Nič len blikanie :) (Za 60 Kč + žiarovka gratis, no nekúp to :lol: )
Moja Feliz:
"No tuning, only decent" ;)

Moje fotoalbumy:
Obrázek
Majklaz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklaz »

Včera jsem si koupil boční blikače v OB autodíly, http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fe ... 8653.eshop, "po menší úpravě na Škoda Felicia" by měly pasovat. Bohužel tam nesedí vůbec. Ubrousil jsem boční "pacičky", ale chtělo by to zbrousit ještě víc, protože jsou moc vysoké. Nevím ale, jak je ten plast tlustý, abych ho neprobrousil. Případně by asi zbývalo trochu zbrousit díru ve blatníku, ale to se mi moc nechce... Takže nemám se toho bát a zbrousit to ještě víc, nebo zbrousit blatník?

A ještě menší dotaz - když jsou čiré, tak žárovka v nich musí být oranžová?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Ano musí ... musí to blikat oranžově :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět