Nová Felicia! + Studie Vision D

pokec o všem možném i nemožném

Líbí se Vám Studie Vision D ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

miroussm
Kontaktovat uživatele:

Nová Felicia! + Studie Vision D

Příspěvek od miroussm »

Už jste viděli návrh jak má vypadat novinka od Škodovky? prý se bude jmenovat Felicia, kolik toho bude mít s našima Felinkama asi společného? :D
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
Hanz - FK

Re: Nová Felicia!

Příspěvek od Hanz - FK »

já se bojim že jen jméno :D zatim jsem ale nic neviděl :( a stejně pochybuju že tomu daj jmeno felicia :(
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

no já viděl její studii,ale ta se vždy liší od realu :cry: :cry: :cry:
vypadá jako lepší oktavka ale ochuzená o odhlučnení a plno elektronických píčovin,jen doufám že tam nebudou motory typu 1.2 htp atd :puker: :puker:
ale musím vás ujistit že servisně nenáročná jako dnešní feldy asi nebude tahle to už nefunguje :? :?
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
SiSu - FK

Příspěvek od SiSu - FK »

pry prvni navrh......co jsem našel na netu...

http://auto.idnes.cz/felicia-prvni-pred ... tomoto_fdv
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

od HTP už pomalu ustupujou a nahrazujou je 1.2 tsi
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

:o :puker: :puker: :puker: myslím že dost výstižný komentář samo o sobě :) řekne víc jak tisic slov :P
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Jeden čas se taky mluvilo o Škoda Tudor a nějak to utichlo .
Obrázek
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

SiSu:
tak jestli tamto bude nová Felda tak potěš koště... hnus velebnosti
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 11. zář 2010 21:05:25, celkem upraveno 1 x.
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

tydle koncepty jsou vždycky super mega hustý. realita je pak bohužel k pláči. začalo to novejma fabiema a roomstrem
1.3MPi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1.3MPi »

Škoda felicia 1.3MPi Lpg
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

už vypadá líp. poslední co chci aby felda vypadala jako oktávka
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Hanz : To tady už bylo :D ..felda new face x první oktávky :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Maty: Máš něco proti NEW Face? :twisted:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Když pominu, že vypadá jako oktávka tak nic :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

tak jestli Felda new face nebo ne je spíše věc vkusu, mě se třeba líbí víc až na ty plastový záslepky mezi světlometem a nárazníkem který jsou na prd.
No a jak už se výše zminuje, pokud nová škoda fakt bude Felicia, s technickou jednoduchostí se můžeme rozloučit, stejně jako s klasickými tvary. Myslím že s tímhle autem pojedem do servisu i s prasklou žárovkou. Teda já ne, já si to stejně nekoupim, nechám si do konce života nebo dokud bude ropa starou dobrou Feldu..
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

Sice trochu ot ale tomuhle rikam OLD face http://aukro.cz/item1220117689_bila_felicia.html :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

no jestli se bude něco takového vyrábět určitě to bude dost "hnůj" hlavně proto že to bude pro konkurenci dacii apod. automobilkám takže všechny věci na tom budou ty nejlevnější a tudíš nejhorší, pro přečtení tohodle článku je mi z toho uplně blbě...
http://www.denikreferendum.cz/clanek/58 ... usi-zmenit
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

nebylo tu tohle téma už 2x?

ale tak já si opět zopakuju svůj názor, že z představy, že se ten šunt bude jmenovat Felicie je mi zle. Už takhle na ty naše vozy každej kouká skrz prsty a ještě tohle do toho, to je k breku. ted už ty auta budou póvl pro každýho
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Někde jsem to tu už taky psal, měl jsem kolegyni na jednání, kde se probíralo jméno právě tohodle auta a "Felicia" tam nepadla, takže nemusíte mít strach :)

Jinak pokud to auto vyjede tak jak jsem ho viděl, tak si myslím, že se bude líbit. To, co zveřejnil Auto Bild, je asi jen prototyp, protože vypadá ještě o dost jinak, hlavně, co se třeba jen světlometů týče.

A to, že Škodu čekají změny je bohužel asi taky pravda :( Mluví se dokonce o tom, že další generace Superbu již nebude...
Obrázek
Dexter - FK

aha to že to tu bylo sem nějak přehlídl :oops: :) , no já neříkam že nebude třeba pěkná to nevim, ale to že se škodovka stane spíš konkurentem tady těm nejlevnějším automobilkám a budou použity horší díly aby se ušetřilo a WV měl zase lepší auta než Škoda na tom asi něco pravdy bude :(
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

VW nám chce přistřihnou křídla na šípu. Taky sem to četl. Prej škoda bude víc sockoidní značka.

Stejně du všechny prachy za prodej VW, tak nechápu, proč jim neni jedno, jestli to je jako Škoda, nebo jestli nějaká jiná značka :roll:
Dexter - FK

no němci prostě nesnesou že Škoda má lepší model než jejich nepřekonatelnej Passat :lol: že prohrál v časopisu a že se víc prodává a je přitom levnější :lol: holt němci no, oni musej mít asi vše lepší, takže myslím že superbu opravdu odzvonilo a vyjel poslední model...
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Němci jsou nenasytní. Je pravda, že Superb vyhrává testy, je pravda, že je levnější, ale prodává se líp jen na dvou trzích: u nás doma (což je pochopitelné) a v Indii (cca 350 Superb X 200 Passat). A i přesto se jim to nelíbí. Fakt mě ty řeči, co mele Winterkorm už se*ou a úplně to bere motivaci tu pracovat :(
Obrázek
Dexter - FK

tak to věřim Kájo, až po vás budou chtít vůbec dělat levný šunty člověk z tý práce moc nadšenej nebude, když vám takhle zezhora do toho tolik kecaj a defakto dobrá auta (jako superb) už dělat nebudete moci.
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Přesně jak píše Dexter. Úspěch české automobilky VW nikdy nepřekousne. Myslím, že to už by víc přežili úspěch Seatu. Němci jsou nafoukaný, o tom žádná, a nějaká malá nesoběstačná zemička, jako jsou čechy, přeci nebudou mít úspěšnější vozy než hrdý němci, kteří udávali vždy tempo automobilkám v evropě. A už vůbec ne automobilka, kterou zachránili od pádu...oni si to takhle myslí,oni jsou prostě nadlidi...škoda, že se Škoda nemůže od koncernu odtrhnout. Bohužel právě třeba Superb je pokud se nepletu vyvíjen na podvozkové platformě prassatu...mimochodem, ty jejich slavný vw jsou asi pěkný šroty. Starý vw byly držáci, ale co znám pár lidí s passatem všichni na to nadávaj, že jsou víc v servisu než na cestách. Stejně tak táta jezdí VW T5, poslední dobou se to auto totálně sere. Něco unzaj na záruku, z něčeho se vymlouvaj. Každopádně má to jako služební a sliboval si od toho velký věci. Chtěl ho pro pohon 4x4 a před tím jezdil Transitem. A dnes se ukázalo, že Transit forever..sice T5 4motion projede krásnej terén, ale k čemu to je když se kurví turbo, zasekává se plyn, kolísají otáčky a rozpadá se spojka..takže jejich slavný ,,fauvéčka" at si němci strčej víte kam..tot můj názor..
Dexter - FK

mam stejný věci z doslechu od známejch hlavně passaty se ser... jak něco, dřív ty auta za něco stáli, ale poslední modely jsou čím dál víc poruchový, do budoucna to vypadá že korejci je ve všem předeženou, nebo vlastně už se tak děje teď u nás. jsou na tom už kvalitativně pomalu stejně, i výbavou a hlavně finančně úplně někde jinde, takže na co auta za necelý mega když to pak víc stojí v servise a kupovat to jen proto že to je značka :? . Tím nechci hanit evropský auta a vychvalovat korejce, sám počítam že půjdu do Audi,BMW nebo Škody ale určitě né do nových modelů :lol: nekradu totiž
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Dle mého je to se zrušením passata blbost. Nevím teda jak moc a kde se o tom ve škodovce mluví..ale je to spíš marketing jak dát do médií nějakou informaci o nových autech. Když dají suberba pryč z trhu kolik lidí si místo toho koupí passata? Ani ne čtvrtina..zbytek si koupí auto stejné třídy za stejnou cenu což koncern nenabízí.. Tohle budou mít němci zpočítaný že zrušit zavedený model se jim nevyplatí.. Nevěřím že by zrušení suberbu výrazně zvýšilo nákup passatu.. Bude to jen nějaký kec.. Ty keci jak nás němci přiškrtí už tu byli tolikrát..místo toho dělá škoda víc a víc modelů..
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Tak nové modely dělat můžou, otázkou je jaký a v jaký kvalitě. Chystá se snad nějaký malý model Škody, o tom si nejsem tak jistý jak se uchytí. Mě stačí když vidim ty malý auta z TPCA. Stojej stejný prachy jako mnohem větší káry a k čemu takový auto je? maximálně do města, ale takový auto není ani na nákup. A podle mě, češi vždy budou vyhledávat auta s velkým kufrem...to že by se zrušil Superb bych i věřil. Třeba se nezvedne prodej Passatu, ale ani neklesne a nebude se říkat, že nějaká Škoda má lepší auto než VW. Nehledě na to, že sféry manažerů či politiků třeba jezdí dnes Superby, ale auta mění tak po třech letech. A když nebude Superb, co si koupí? Passata, nebo Audi...na druhou stranu je nelogické, proč přiškcovat škodovku, která vnáší do koncernu dost slušný prachy. Jenže je třeba si uvědomit, že VW je stále vlajkovou lodí. To je stejný jak za minulýho režimu. Nemohli sme být v mnohých věcech lepší než Moskva, dnes je to podobný s německem..
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

No podle mě nejde VW ani tak o zvýšení prodejů, jako spíš o to, aby se dostala zase na první místo ve srovnávacích testech. Schválně jsem si prolistoval srovnávací testy AutoBildu za tento rok a takhle to dopadlo:

Test 10 malých hatchbacků:
1.Fabia
2.Polo
3.Clio

Test 5 malých hatchbacků:
1.Fabia
2.Fiesta
3.Corsa

Test 3 SUV:
1.Yeti
2.X1
3.RAV4

Test 5 SUV:
1.Yeti
2.IX35
3.Qashqai

Test 5 kombíků střední třídy:
1.Superb Combi
2.Passat Variant
3.Mondeo Combi

A to byl ještě srovnávací test Superbu Combi s Mercedesem E Combi a to Superb prohrál jen o 3 body.

Přijde mi, že poslední dobou se snaží ty testy dělat tak, aby se zkrátka Škoda a VW nesetkali. Hodně se testoval Golf, ale Octavii do konkurentů nepřidali.
Obrázek
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

fakt nechápu co proti ,,našim" škodovkám mají a stejně půlka těch aut má stejný díly jako to jejich fujvé,vždyť celej koncern je jedno velký lego ...
nejdřív němci říkaj že je pro ně škodovka problém protože dělá moc levný auta,pak zjistěj že jsou i lepší než ty jejich a teď to budou sabotovat,aby škodovka dělala něco jako hyundai,ikdyž poslední dobou jsou i ty autíčka od hyundaie docela dobrý :( je to fakt smutný kam ten svět spěje
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Především je smutný kam spěje tato republika. Vždycky sem býval patriot, ale poslední dobou mě to tu čím dál tím víc sejří..takovej bordel, takový ovlivnění jinými státy, to asi jinde nemaj..příjde mě, že i ti slováci jsou na tom lépe než my, alespon co se týče hájení jejich vlastenectví :D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Vlastenectví je mizernou ctností. - Oscar Wilde ;)

Taky se mi nelíbí, že VW chce záměrně snižovat kvalitu škodovek, ale co mi s tím naděláme :(
Prvním příkladem nového přístupu, který udělá z české automobilky montovnu záměrně nekvalitních vozů, má být nová Škoda Fabia v roce 2014. Ta již nebude sdílet stejnou techniku, jakou má Volkswagen Polo. Má mít také jednodušší podvozek tak, aby zákazníkům bylo jasné, proč je Polo dražší.
No tak to potěš pánbůh :salut: Stejně se ty auta budou v Čechách prodávat a ani bych se nedivil kdyby kvalita šla dolů a cena zůstala +-stejná :(

OT: New face že vypadá jako oktávka? Vypadá, alespoň vypadá jako opravdový auto a ne jako zkulacený fáčko :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

New face že vypadá jako oktávka? Vypadá, alespoň vypadá jako opravdový auto a ne jako zkulacený fáčko

No nevim jestli si ted nešláp do vosího hnízda..tedy spíš sršního :-D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Sranda muší bejt :D
Díky za hlasy
FUNice TADY
Tholis - FK

Felicie předface je jedna z nejkrásnějších škodovek vůbec! A to jak zvenku tak zevnitř.. To auto je krásný a moderní vzhledově i 15let po svém vzniku!! Facelift je sice hezkej, ale časem vypadá zastaraleji než předface..
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

OT: Tholisi uznej že new face v kombajnu je ,,větší auto,, než se starým xichtem ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já teda musím z mého pohledu potvrdit slova Tholise. Když jsem si auto vybíral, tak jsem měl možnost koupit i pěkné FL felicie, ale mě se prostě starší tvář líbí víc... ale to je jen jeden názor z tisíců...
Obrázek
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Já mám FL ale líbí se mě i původní. Pravda je, že ta původní vypadá uhlazenějš, líp lícujou díly..nadruhou stranu Fl není jen nová maska ale i změna nárazníků a podobný prkotiny. Navíc s FL mám spojenou lepší kvalitu...ale prakticky se mě líbí oboje..
Tholis - FK

smrcek: Je to "jiné" auto.. Ne větší.. Neříkám že se mi facelift nelíbí, to určitě ne! Je to hezké auto a s full výbavou je to fakt krásné vozítko..navícs těma barvičkama, potahama apod. věcma co to mělo.. Ale přeface je prostě furt roztomiloučké, příjemné a vizuálně krásné auto..
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Jj je...a tím jak je roztomiloučké tak na mě prostě působí moc dětsky :) Na druhou stranu pokud bych stavěl závoďáka tak asi z předface páč to má i takový dravější vzhled :) Roztomiloučké a dravější ....to je snad jen felda :lol:

FL je prostě dospělý auto (alespoň z venku :lol: )
Díky za hlasy
FUNice TADY
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

To je fakt: když postavíš vedle sebe obě verze, jakoby ses díval na matku a dceru: obličej jiný (ikdyž tam určitá podoba je), ale zadky mají skoro totožný :lol:
Obrázek
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

je me uprdele jak bude vypadat se starymy poctivymy auty co se delaly do roku 99 uz to nebude mit nic spolecnyho,,, zlaty stary auta,,,, tyhle zdorba jednou az budou mit 15 let tak se z toho vsichni ojebem,,,uz ted sem delal na pel let stary A8 predni lozisko a trvalo to pomalu pul dne a malem tehlice na vyhoz,,,,,,,
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

za my by to mel byt rozhodne hečbek,nebo kabrio s kulatymi svetly vepredu,at to na neco navazuje,, a ne ze z toho Jmena udelaj dalsi jiny auto..... ale jak rikam stejne je mi to u ritky
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

http://www.denikreferendum.cz/clanek/58 ... usi-zmenit
Ty woe, to je snad sranda, ne? Jak jako záměrně nekvalitní auto? To je nějaká kachna, ne? :shock:
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

asi neni bohuzel,skodovka je konkurencni pro vozy vw apod ale v nemecku chtej aby konkurovala dacii,tak co udelame?snizime kvalitu :(
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

no kua, kdyby řekli, stáhneme supa, ale na rovinu říct že škodovka nebude kvalitní :shock: to je na rozkopání držky :evil:
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

ale hovno snizi,misto viceprvkove napravy bude obyc tuha popr person,misto mekkounkych calouneni a kuze pribyde vic plastů,misto padesati čidel jich bude jen pet (coz je mozna dobre)treba se nebude nabizet tolik barev a vybavy,ale jinak to bude furt VW,,, delate z toho velblouda ,,,myslite ze VW bude vymejslet kraviny ,delat spatny veci a vyvijet technoligii smerem zpet jenom protoze vsichni ostani (dacia,a podoby chc,nky) to tak maji?
FAKJU BIČ
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

hromyblesky píše:je me uprdele jak bude vypadat se starymy poctivymy auty co se delaly do roku 99 uz to nebude mit nic spolecnyho,,, zlaty stary auta,,,, tyhle zdorba jednou az budou mit 15 let tak se z toho vsichni ojebem,,,uz ted sem delal na pel let stary A8 predni lozisko a trvalo to pomalu pul dne a malem tehlice na vyhoz,,,,,,,
No je pravda že ty starší auta mají něco do sebe :scratch:
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Nebude vyvíjet technologii směrem zpět, jen za 5 let použije tu, která je teď. Něco jsem zaslechl, že nová Fabia (2014) má dostat podvozek ze současného Swifta, ale co je na tom pravdy nevím...
Obrázek
miroussm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miroussm »

Není nad to, žít v malém státu, který se nechá řídít jinými. A když už náhodou jsme úspěšní, tak nám ti ,,velikáni" ukážou kam patříme..trošku mě to něco připomíná..
Odpovědět