Ahoj Lidi,
Prosím, našel by se tu nějaký génius, který by mi navrhl odrušovač signálu pro můj Swoofer výstup do auta, respektive vstup zesilovače pro výkon řekněmě 20w? (na zesiku je psaných 400)
Ozývá se zvuk cdromky z rádia, a také zvuk motorků v autě (pal. cerpadlo, asi taky svíčky to rušej, je tam takový cvakání. altík možná, prostě směs všech možných rušivých elementů)
Prosím, Jednoduché schéma odrušovače napájení zesiku, a nějaké jednodužší schéma odrušovače signálu pro Swoofer (nezesílený)
Předem velmi děkuji. Hoffmann
Odrušení Audia -Hellllp!!!
-
Radeggast - FK
Re: Odrušení Audia -Hellllp!!!
Zarušení sestavy se dá odstranit i jiným způsobem než nutně odrušovačem (nehledě na to, že to kazí výsledný zvuk a i tak nemusí vše odstranit) - viz odkaz... Pokud by jsi ale nutně trval na odrušovači, tak schéma nemám, ale koukl bych se být tebou na: CARPOWER FGA-40, případně na SINUS LIVE GL 205...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odrušení Audia -Hellllp!!!
....začal bych podobně jako Radegast...rušení může způsobovat nedokonalé ukostření jak zesilovače tak i samotného rádia.Neuvedl jsi co máš za zesilovač.Jeho napájecí obvody jsou nedostatečně odrušené.U low-endových je to běžný jev.Co tam dělá CD-Room
Musíš postupovat vylučovací metodou...odpojit postupně připojený zařízení až rušení přestane.Pak hledat řešení jak rušení odstranit.
Při kvalitních komponentech a správném zapojení se rušení nemůže objevit
jí osobně jsem se takovým jevem ještě nestkal...
Musíš postupovat vylučovací metodou...odpojit postupně připojený zařízení až rušení přestane.Pak hledat řešení jak rušení odstranit.
Při kvalitních komponentech a správném zapojení se rušení nemůže objevit
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka