Podivný zvuk.

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
retbak

Podivný zvuk.

Příspěvek od retbak »

Zdravím, mám problém... Vlastním feldu 1,3BMM ročník 96. A děje se mi to že po delší jízdě rychlostí mezi 40km/h-60km/h v klídku na čtyřku, na pětku(motor není v otáčkách) se děje to že se ozývá zvuk, jako když třeba něco zpracováváte na soustruhu a nemažete, takové jako vrzání kovu, rezonance je cítit ve volantu. A tohle zmizí když přidám plyn nebo škubnu volantem doprava. A děje se to i při neutrálu. A je to poměrně hlasité. Nevíte čím to muže být?
Díky Petr.
t3rmit - FK

Re: Podivný zvuk.

Příspěvek od t3rmit - FK »

Neni to takový hučení? Já mam 1,6ku 96 a při jízdě zhruba kolem 60-70km/h před městem, když zpomalim z 90ti, se ozývá víc či míň hlasitě tohle hučení, mně to přijde jako když foukam do trochu upitý flašky od piva.
Já ti teda bohužel nepomůžu, ale řešení mě dost zajímá, vzhledem k tomu že mam auto nový bych to rád vyřešil, je to otravný..
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 10. říj 2010 20:44:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
6host - FK

Příspěvek od 6host - FK »

zkuste zkontrolovat loziska na prednich kolech,
mozna zacinajici konec homo kloubu?
retbal - FK

Příspěvek od retbal - FK »

NEvím, je to fakt otravný, byl jsem u známeho co dělal mechanika u škody, a všechno zkouknul, zahejbal, řekl že je trochu vůle v řízení a že by to chtělo novej startér, ale na tenhle zvuk ho nic nenapadlo co by to mohlo být. Ale je to fakt nepříjemné a je to hodně slyšet.
retbal - FK

6host píše:zkuste zkontrolovat loziska na prednich kolech,
mozna zacinajici konec homo kloubu?
Ale ložisko to by spíš hučelo ne?
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

ložiska hučí a homo klouby můžou dělat vše:) jak říkáš že to reaguje na otočení volantem, budou to asi klouby
t3rmit - FK

Příspěvek od t3rmit - FK »

http://www.youtube.com/watch?v=VGyOyO2Pn5M

někdo mi řiká že sou to brzdy..
retbal - FK

To je přesně ono:)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 21. říj 2010 0:26:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Odpovědět