Vybíjení baterie centrálem
Vybíjení baterie centrálem
Zdravim, řešim problém s vybíjením baterie u mé feldy 1,3 MPi 50 kW 1998. Baterka se mi pořád vybíjela a tak jsem mezi posledníma možnostma vyzkoušel odpojit centrál (vytáhnul jsem pojistku na centrál která je společná s ostřikovači světel) a hle ono to pomohlo, jen by me zajímalo čím to může být že to ten centrál vybíjí. Může být jednotka či motorek v háji nebo na co bych se měl zaměřit, nemáte někdo s tím nějakou zkušenost? Je to originál centrál za škodovky montovaný při výrobě.
-
hurvajsp - FK
Re: Vybíjení baterie centrálem
může být jednotka a nebo motůrek, otci mé přítelkyně to dělal zaseklý motůrek v zadních dveří, vyměnil jsem ho a bez problémů, zůstával někde viset, třeba polootevřenej.
Re: Vybíjení baterie centrálem
Tak baterka se nevybila ještě úplně, ale ráno když jsem jel do práce tak to už hůř chytalo, sotva to otočilo startérem a auto stálo jen asi 10 hodin, tak sem pravě vyndal tu pojistku a už chytá tak jak má. Začlo to minulej týden a každej den. Je pravda, že motorek v zadních dveřích za spolujezdcem dojíždí trochu pomalejc než ostatní, mohlo by to tím být?