jak píšeš sám, tak na nové auto není a když koupíš ojetinu budeš do ní muset vrazit nemalej peníz aby byla v takovém stavu, jako tvoje felda. LPG stojí cca 20 tisíc, spočítej si sám, za jak dlouho se ti vrátí. Felda není žádnej technickej zázrak třeba na dovolený ap., ale auto na dojíždění do práce je to ideální, nízké pořizovací náklady nízké náklady na servis a ND.
Pojďte si postěžovat,pokecat...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat
Martine
jak píšeš sám, tak na nové auto není a když koupíš ojetinu budeš do ní muset vrazit nemalej peníz aby byla v takovém stavu, jako tvoje felda. LPG stojí cca 20 tisíc, spočítej si sám, za jak dlouho se ti vrátí. Felda není žádnej technickej zázrak třeba na dovolený ap., ale auto na dojíždění do práce je to ideální, nízké pořizovací náklady nízké náklady na servis a ND.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Vašku o to jde
navíc kolik bych za ní mohl dostat? 20-25 tis?
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
- mako
- Kontaktovat uživatele:
lpg se dá sehnat kolem 15tis. jestli najezdíš cca 100km denně=500/týden (počítam 5 prac. dní) tak to máš za 50týdnu 25000km.při ceně benálu 30kč/l, lpg 13kč/l a spotřebě 7l máš roční úsporu 29750kč 
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
-
BlueFox - FK
pri tehle vzdalenosti dojizdeni to mas do roka zpatky... i kdyby jsi mel ctyrbod. Jestli mas jednobod, bude to vestavba tak za 10k a to je uplne pohoda.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
mám 4 bod. V podstatě tohle je nejlevnější řešení...
Ještě zkusím popřemýšlet, ono v nejhorším bych si jí nechal jako pracanta doma na vesnici.
Ještě zkusím popřemýšlet, ono v nejhorším bych si jí nechal jako pracanta doma na vesnici.
MartinB
Můžeš se mrknout
Můžeš se mrknout
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
kup Citroen Saxo 1.5D a jezdíš za 3.8l nafty/100 km. 
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Dám do ní LPG a 2 roky pojezdím a snad bude na něco jiného (mladšího) 
MartinB
Můžeš se mrknout
Můžeš se mrknout
-
PetrSeky - FK
Sakra, musím vymalovat. Nemáte někdo tip na barvu do obýváku?
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
černa ,,, nebo hneda hovnová 
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
bílá Bauhaus 15kč za kilo kreje stejně jako primalexPetrSeky píše:Sakra, musím vymalovat. Nemáte někdo tip na barvu do obýváku?
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- spirus
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle uz je lehce na palicku ...proc se tenkrat skodovka spojila s VW goup kdyz ji papalasci do vse kecaji a srazeji prestiz ??
http://www.novinky.cz/ekonomika/214194- ... spech.html
http://www.novinky.cz/ekonomika/214194- ... spech.html
to je muj drak http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=1805 najeto poctivych 230 000 km
my web http://spirus.mypage.cz/
Jsem teenager a neposlouchám Hip-Hop (námět převzat bez dovolení od Jirkyf):D
my web http://spirus.mypage.cz/
Jsem teenager a neposlouchám Hip-Hop (námět převzat bez dovolení od Jirkyf):D
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Petr seky: Mám obývák oranžovej a vypadá to perfektně.Barva JUB tuším
-
Radeggast - FK
Mám náladu fakt na lisk... Všechno mě se*e...
Proč lidi takovouhle náladu fakt musí občas mít??? To se nemůžou pořád radovat??? Asi ne...
Grrr... Něco bych rozbil... Takže tak... 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
se stav .... s radosti ti LISKnu 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
showmax
Zdar, poradite nekdo, kde v Brne koupit olej. filtr MANN a take olej total quartz 7000 10W/40, vse klasika na feldu 1.3, Brno moc neznam a zatim kam jsem vlezl, tak to nemeli, diky za pripadne navrhy 
-
Surmi - FK
Tak lidičky držte mi palečky
zitra jedu na STK a Emise...
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 21. říj 2010 15:35:01, celkem upraveno 1 x.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Nech si namíchat v bauhausu neb v obi světlounce hráškově zelenou,dobrá barva do obyvačky nebo nádech žluté minulý týden jsem taky maloval a když si to budeš míchat sám tak to trvá dlouho než vystihneš odstín,oni to maqj podle čísel a váhy,je dobrý!!!!PetrSeky píše:Sakra, musím vymalovat. Nemáte někdo tip na barvu do obýváku?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ono taky ale záleží jakou má barvu koberec ,závěs atd. Aby to taky tochu ladilo.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Snehulak - FK
děláte někdo pod vedoucí ženskou? která navíc tomu čemu "velí" víceméně nerozumí a furt do toho kecá? je to docela o nervy, navíc když je to ženská tak se člověk snaží držet. bejt to chlap tak už byl několikrát poslanej do prdele.ach jo proč jsou vždy na vedoucích pozicích idiotí který o spousty věcech nemají ponětí

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo jednou sem to zažil .Vedoucí malířů dělala ženská ale co ta dokázala nekdy vyjednat to bylo k zbláznění
.
Dělal jsem podní asi půl roku pak si zvykla i na to ze si ke mě chodila půjčovat materiál .A po jedný zpackaný akci už jsem to nevydržel a poslal jsem ji do míst kde záda ztrácej svý poctivý jméno a dal výpověď .Byla pak jak smyslu zbavená že to nejde abych odešel .A za měsíc to krachlo a musla propustit další tři lidi.
Dělal jsem podní asi půl roku pak si zvykla i na to ze si ke mě chodila půjčovat materiál .A po jedný zpackaný akci už jsem to nevydržel a poslal jsem ji do míst kde záda ztrácej svý poctivý jméno a dal výpověď .Byla pak jak smyslu zbavená že to nejde abych odešel .A za měsíc to krachlo a musla propustit další tři lidi.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
BlueFox píše:Tak, ac jsem nechtel, budu na zimu dávat masku s dalkovejma. Sice se mi to nechce menit za tu peknou co tam mam, ale zas potrebuju videt... No a kdyz to otec dotahnul z vrakace za par slupek tak coby ne. Tak to asi naštětkuju na černo a radši na to napíšu i "winter edition" aby bylo jasny že to neni běžný stav.![]()
Jinak už měsíc jezdim bez kusu palubky a všuchno visí na kabelech. Nemam strop, plasty a tunel s tema vecma kolem radici paky a rucky. Benga jsem zatim nepotkal, ale az potkam, asi to bude dlouhy rozhovor. D:
Bys měl vidět jak říkáš benga,jednoho jsem bral na stopu z Prahy do Teplic a když nased zjisti že nemám kryt na převodovce;byla octavie r.v.1963 vedle sebe se mu točila kardanka a čučel jak
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl s hafanem na louce ,školní děti tam pouštěli draka tak jsem musel jít jinudy ,na zpáteční cestě jsem tam našel mobila .
To už ale děcka byla pryč,asi za hodinku tel.zazvonil a na displei byla máma .Tak sem jí řek ať si kluk znova zajde na louku že tam počkám .Mobil docela pěkná nokia byl odevzdán majiteli .(dobrý skutek
).Ale jak se říká ''každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán'' To se taky stalo, někde jsem ztratil klíče od baráku,prohledal jsem vše kudy jsem chodil a nic .
.
No ještě to zkusím zítra jednou projít.
To už ale děcka byla pryč,asi za hodinku tel.zazvonil a na displei byla máma .Tak sem jí řek ať si kluk znova zajde na louku že tam počkám .Mobil docela pěkná nokia byl odevzdán majiteli .(dobrý skutek

-
gerrik - FK
Mám jako vedoucí ženskou, nemůžu si stěžovat. Ona tomu co dělám nerozumi, tak do toho nekidá, takže za mně
hlavně že to sype. Co mně sere že nám zkrouhli premie
člověk se snaží, plní plán, a oni kapitalisti takhle 
-
hurvajsp - FK
je tak to asi nasereemilio52 píše:Tak jsem byl s hafanem na louce ,školní děti tam pouštěli draka tak jsem musel jít jinudy ,na zpáteční cestě jsem tam našel mobila .
To už ale děcka byla pryč,asi za hodinku tel.zazvonil a na displei byla máma .Tak sem jí řek ať si kluk znova zajde na louku že tam počkám .Mobil docela pěkná nokia byl odevzdán majiteli .(dobrý skutek).Ale jak se říká ''každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán'' To se taky stalo, někde jsem ztratil klíče od baráku,prohledal jsem vše kudy jsem chodil a nic .
![]()
.
-
Snehulak - FK
tak to máš dobrý, u mě tomu taky moc nerozumí ale kecá do toho a dostgerrik píše:Mám jako vedoucí ženskou, nemůžu si stěžovat. Ona tomu co dělám nerozumi, tak do toho nekidá, takže za mněhlavně že to sype. Co mně sere že nám zkrouhli premie
člověk se snaží, plní plán, a oni kapitalisti takhle
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak včera to začlo ,pračka má nějaký divný zvuk hučí jak blázen .Asi ložisko .Dneska koukám na hodinky proč svítěj a nejdou vypnout a samozřejmě že displei neukazuje a šroubky ani náhodou nejdou povolit tak je musím zanést do opravy.
To mě ještě čeká nákup nový televize neboť ta stará už dosluhuje a obraz už nejde zesvětlit a dálkový ovladač už ovládám skoro kladivem jinak klapky nezmáčknu.
No po dvaceti letech už na to má nárok.Tak doufám že tu smůlu už mám vybranou a v sobotu vše proběhne bez problémů
.
Když se to se.. tak se to se..

To mě ještě čeká nákup nový televize neboť ta stará už dosluhuje a obraz už nejde zesvětlit a dálkový ovladač už ovládám skoro kladivem jinak klapky nezmáčknu.
Když se to se.. tak se to se..

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se řádně na*ral, když jsem se v Praze nevešel do autobusu a musel jet domů vlakem. Lidí tam stálo na 3 autobusy, tak jsem to vzdal a šel na vlak. A tam jsem čuměl po druhý, protože mě překvapilo kolik ta ten chlív chtějí pěněz
Ach jo, já už chci zpátky auto
Ach jo, já už chci zpátky auto
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
Martin_Happy - FK
drahota co, drahota. Zrovna ted se to nějakou shodou náhod řešilo u mě v topicu, takže tady se už nebudu tolik rozepisovat, jak nemám dráhy rád 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
jj, já se klidně rozepíšu. Z Prahy do Klatov rovný dvě kila. Pak už nic nejelo, tak jsem si musel zařizovat ještě odvoz autem. Ale z klatov to stojí dalších 56,- Kč. Takže když se na to podívám, tak autobus Praha-Sušice 130,- a vlak 256,- a to ještě nepočítám MHD v Sušici z vlakáče
Šmejdi jedni 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nejsi sám, mě odešlo těsnění pod hlavou, takže moje autí na srazu neuvidíte.emilio52 píše:Tak včera to začlo ,pračka má nějaký divný zvuk hučí jak blázen .Asi ložisko .Dneska koukám na hodinky proč svítěj a nejdou vypnout a samozřejmě že displei neukazuje a šroubky ani náhodou nejdou povolit tak je musím zanést do opravy.
To mě ještě čeká nákup nový televize neboť ta stará už dosluhuje a obraz už nejde zesvětlit a dálkový ovladač už ovládám skoro kladivem jinak klapky nezmáčknu.No po dvaceti letech už na to má nárok.Tak doufám že tu smůlu už mám vybranou a v sobotu vše proběhne bez problémů
.
Když se to se.. tak se to se..![]()
-
Martin_Happy - FK
já sem dneska od rána mírně nasranej, protože vděk v tomhle státě nikomu nic neříká. člověk se snaží se všim pomoct každýmu jak debil, a stajně se za to ničeho nedočká, asi mají naši a mladá pravdu, když mi furt říkají s*r na ostatní, dělej si pro sebe 
To já jsem zase za dnešek štastnej, po delší době jsem se zas věnoval felince
Umyto, naleštěno, už nehučí ložisko, krásně se leskne jen škoda zadních lemů,
nightbreakry skvěle svítí. Těď jsem jí byl ještě uklidit do garáže a v tý tmě úplně svítila. Fakt mám z ní radost, vždycky když se k ní vrátím chytne za srdce 
-
Snehulak - FK
jj bohužel je to ale pravda. Když pomoct tak tomu u koho víš že když se na něj obrátíš s pomocí tak pomůže. Lidi jsou svině, bohuželMartin_Happy píše:... s*r na ostatní, dělej si pro sebe
dneska se mi povedlo odřít mladý hliník. sem si zase vydělal blbec jeden. Můžete někdo doporučit někoho na opravu alu? resp srovnání a vyleštění límce
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Já teda měl ještě před chvílí dobrou náladu. A co mi ji zkazilo? Virt! Bože to jen já mám takový štěstí na kolosální blbce toho webu nebo je to tam normální???!
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ukaz........
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
No... jen stručně. řeč byla o přínosech odlehčení setrvačníku. Když už jeden napsal že motor jde líp do otáček, ale jenom na neutrál a při zatížení hůř, tak to už jsem nevydržel a začal to komentovat. Pak padaly moudra že odlehčení auta má vliv na akceleraci a odlehčení setrvačníku ne, atd. Po asi hodině hádky kdy jsem opět po dvacátý opakoval to samý a tentokrát to doložil i výpočtem mi napíše jeden: No, to už je lepší (a to sem mlel pořád to samý
). Pak se to opět zvrhávalo s opodstatněním že do setrvačníku vložíš energii a při akceleraci ti jí to vydá asi
takže je lepší když zůstane jak je...
Vyslech jsem si nadávky že píšu jak debil, přitom píšu jak tady, tak to nevim jak bylo myšleno...
Nejhorší je že ono je to logicky uplně jinak a stejně si pořád myslí že maji pravdu. Když se tě pak zeptaj co máš za vzdělání, odpovíš že automechanik, tak ti řeknou že k tobě si auto opravit nedaj...
no končim, to bylo poprví co jsem se aktivně zapojil do diskuze na virtu a taky naposled.
Nejhorší je že ono je to logicky uplně jinak a stejně si pořád myslí že maji pravdu. Když se tě pak zeptaj co máš za vzdělání, odpovíš že automechanik, tak ti řeknou že k tobě si auto opravit nedaj...
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Snehulak:
Oprava.
Některý lidi jsou svině.
Oprava.
Některý lidi jsou svině.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
koukám tak na stránky škodovky a co nevidim
Na všechny Škoda originální díly je samozřejmě poskytována záruka:
* dvouletá záruka na všechny díly,
* prodloužená záruka 4 roky na střední a zadní díly výfuku pro vozy Škoda s výjimkou modelových řad Felicia a starších.
Na všechny Škoda originální díly je samozřejmě poskytována záruka:
* dvouletá záruka na všechny díly,
* prodloužená záruka 4 roky na střední a zadní díly výfuku pro vozy Škoda s výjimkou modelových řad Felicia a starších.
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Snehulak - FK
Hromy - jestli to bylo na mě tak fotky jsou tady
celé dílo - http://picasaweb.google.com/lh/photo/qE ... directlink
jak to vypadá bez poškození - http://picasaweb.google.com/lh/photo/tG ... directlink
detail - http://picasaweb.google.com/lh/photo/yI ... directlink
celé dílo - http://picasaweb.google.com/lh/photo/qE ... directlink
jak to vypadá bez poškození - http://picasaweb.google.com/lh/photo/tG ... directlink
detail - http://picasaweb.google.com/lh/photo/yI ... directlink
Honza_t nejsi ty taky automechanik ze senovážnýho ?

1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já z toho Zaciqa nemůžu.
Borec dal na FB fotku,jak předělává modýlek 1/24 VW Golf kombi a Zaciq mu tam napíše "to je ten model pro mě?" a borec mu odpověděl "ty vole ty snad fetuješ nebo co,Golf kombi a VW Touareg je dost velkej rozdíl,ne? "

Borec dal na FB fotku,jak předělává modýlek 1/24 VW Golf kombi a Zaciq mu tam napíše "to je ten model pro mě?" a borec mu odpověděl "ty vole ty snad fetuješ nebo co,Golf kombi a VW Touareg je dost velkej rozdíl,ne? "
-
lucistrnad - FK
Podzimní deprese jsou tady
Malej je nemocnej,do toho mi blbě spočítaly výplatu,poslali mi samozřejmě méně ... Nikoho to ale nezajímá a tak před Vánoci krásně do mínusu ... Si připadám jak hotentot

Jj Luci, to je pravda. Podzimní deprese jsou tu!
Mě zase zkazili náladu u nás v baráku kde jsem předsedou samosprávy. Nikdo nechce s ničím mít nic společného, nikoho se nic netýká. Ale jakmile se najde někdo, kdo je ochoten "do toho jít" je třeba mu to pořádně opepřit, naházet klacky pod nohy a poplivat jedovatou slinou...
Někteří se cítí být přímo povoláni k boji s předsedou!

-
lucistrnad - FK
Všude stejné,co?Je to děs
Najednu stranu jsem ráda,že v tom nejsem sama
Co naděláš, ale i když jsme se vlastně potkali jen jednou, tak si myslím, že si holka do nepohody a jen tak něco Tě nerozhází. Člověk musí holt hledat to pěkný v životě a radovat se z maličkostí i když lidská blbost je bohužel všudypřítomná. 
-
lucistrnad - FK
Říká se to o mě,ale někdy i já oho mám plný kecky.Kor když se na jedné straně snažíš,chodíš o mateřskou do prác aby jsi měl víc a stejně nemáš,jelikož ti nějaká baba šatně proočte výplatu a nikoho to nezajímá
Jojo udělala jsem si radost,namalvala jsem prckovy do pokojíku pejska,ale jemu je to úplněěě jedno,ještě do mě při malování strkal
Třebas chtěl pejska opravdovýho!