Problém je ten, že když přijdu k autu a chci nastartovat motor tak nenaskočí... baterie není v nejlepší kondici a po chvilce snažení je KO. Spustím auto z kopce a na dvojáka chytne na první protočení. Hned potom můžu klidně studený motor vypnout a už naskočí (i po prvních 20 vteřinách chodu). Pak už startuje motor na startér hned na první otočení zapalování.. ale jen do doby, kdy auto nechám do druhého dne stát (možná by to nešlo i po 10 hodinách stání, nevím- já stál cca 5 hodin přes den a naskočí studený hned). Tohle celé se mi stalo během dvou tří dnů. Cca čtyři dny před tím se jednou stalo, že při rozjezdu zahřátý motor na vteřinku párkrát úplně vynechal, až jsem málem kousl do volantu
Co jsem s tím zatím udělal: jako první jsem natankoval kvalitní palivo na OMV. Vyměnil svíčky za nové. Určitě budu muset koupit novou baterii, ale to až za týden. Protože 35 vteřin startování a pak KO je katastrofa. Po výměně svíček jsem si myslel, že je problém vyřešen, ale během zkušební jizdy se zahřátý motor opět jednou na vteřinku úplně výkonem propadl na nulu a já šel hlavou do volantu. Jestli to má s tím problémem spojitost netuším. Palivový filtr byl měněn před dvěma roky.
Díky všem za rady a nápady.