Dobry den,
ma dotaz. Mam spatnou bateru (mozna puvodni) a uvazuji o nove. Zatim je tam nahradni 44Ah z moji S120 a uvidime. Ale ma par dotazu.
1.) Jake max.rozmery se tam vejdou. Je tam 70A altik, asi asi sezenu 90A. Auto malo jezdi a cas od casu dalku. Takze mne jde o kapacitu a ne proud.
2.) Uvazoval jsem o lepsi s deskama s Vapnikem. Ale Felda ma pri jizde palubni napeti 13,8-14,3V. Pokud zapnu pri jizde mlhovky, topeni na max, sterace klesne i na 13,5V. Predpokladam ze 90A altik to trosku vyrovna, ale neni to na ty s vapenatejma deskama malo? Lze nejal jednoduse zasahnout do regulatoru a pridanim treba resistoru nastavit soustavu na vyssi napeti?
3.) Pokud doporucite i znacku a typ, budu rad. Ale asi by tim vznikl pekny flame. Ale ceny tech z HobyMarketu nejsou o tolik nizsi, abych do nich sel.
Poradte baterku 1.6
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poradte baterku 1.6
rozměry nevim ale 72AH se tam nevejde bratránkovi sem ted dával 62AH od Profors 3 roky záruka cena kolem 1400kč
sam mam profors ve svym oplu druhym rokem a nestěžuju si
sam mam profors ve svym oplu druhym rokem a nestěžuju si
Zdar, podle mě také stačí 55Ah, dobré jsou Banner Power Bull
Ještě po bývalém majiteli tam mám Vartu. Když jsem jí viděl tak jsem ji chtěl hned vyměnit ale ještě pořád drží a i když nejezdím každý den tak i při -15 startovala loni jako drak...
Nazdarek, zkusim to asi take s tou 62Ah.
Jinak bacha ty Banner power bull a i ty king jsou s CA. Ty poradne ve Felde nedobijete a znici te je. Proto jsem se ptal na vsech forech a bylo to potvrzeno. Oni potrebuji 14,7V (14,5-15) na nabijeni proti 13,8V (13,5-14,2). Takze bohuzel vyhozne penize.
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=24444
Jinak bacha ty Banner power bull a i ty king jsou s CA. Ty poradne ve Felde nedobijete a znici te je. Proto jsem se ptal na vsech forech a bylo to potvrzeno. Oni potrebuji 14,7V (14,5-15) na nabijeni proti 13,8V (13,5-14,2). Takze bohuzel vyhozne penize.
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=24444
Díky, to je dobré vědět 
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
tá 70tka by mala dobíjať teda viac
aku stačí 55-62 na značku ti radiť nejdem lebo každý má svoje . 1,6 v pohode chodí aj zo 44 baterkou jar leto jeseň zima žiadny problém takže 55ah musí stačiť hlavne pozeraj prúd pretože pri napr . 55ah od jednej značky bývajú až 50A rozdiely
aku stačí 55-62 na značku ti radiť nejdem lebo každý má svoje . 1,6 v pohode chodí aj zo 44 baterkou jar leto jeseň zima žiadny problém takže 55ah musí stačiť hlavne pozeraj prúd pretože pri napr . 55ah od jednej značky bývajú až 50A rozdiely