cital som celu diskusiu a nevycital som, co bola pricina tvojich problemov... Nahla zmena k lepsiemu prisla sama od seba?lui333 píše:zdravim Vaaas.............noo tak ja KONECNE jazdim teraz so spotrebou,nechcem to vsak zakriknut okolo 7,4 - 8,5 litrov/100km,najnizsiu spotrebu co som dosiahol bola 6,4 a to sa priznam,ze som auto nejak ekonomicky nesetril,avsak to sa mi podarilo iba raz,ani sam neviem ako,no bol som prekvapeny.................po meste jazdim,len ked mestom prechadzam,vacsinou jazdim mimo mesta pripadne po dialnici a tiez nejazdim nejak velmi ekonomicky,po dialnici to taham tak 110 - 140 km/h..........avsak par tankovani dozadu sa mi podarilo spravit aj 10,5 l/100km........no dufam,ze sa to nebude opakovat casto..................mam system Lovato sekvent,pouzivam sviecky NGK jednokontaktove a do motora pouzivam olej zn.: VAT polosyntetiku................tankujem pokial je to mozne iba na jednej LPG pumpe v meste lpg zn.:Tomegas/nemecko
felicia 1.6Mpi + LPG
-
DanoSK - FK
Re: felicia 1.6Mpi + LPG
-
lui333
- Kontaktovat uživatele:
nooo tak bolo to asi tym,ze mi nanovo nacajchovali cely LPG system co sa tyka riadiacej jednotky LPG a ja som si uz potom sam dostelovaval bohatost zmesy na regulatore LPG(lebo to ich stelovanie v servise bolo k nicomu),vymenil som sviecky na jednokontaktove a to bolo asi tak vsetko co sa tyka tej zmeny.........takze ci toto bola pricina alebo len stastna nahoda to sa asi nedozviem ani ja 
-
Steve27
Zdarec bejci, potřebuju nutě píchnout. Mám efko 1.6 55 Kw + LPG. Před zimou začla zlobit klapka, tak jsem ji vyndal, vyčistil ale pořád to stejný. Když jsem byl u známýho na Vagu tak řekl že jemu nejde znova nastavit nebo resetovat ta klapka, protože je to na LPG. Volnoběch se drží na 500-800, podle zahřátí motoru(o to mi zase tolik nejde) ale průser je že při zařazený rychlosti ať už 1,2,3 nebo 5 když pustim nohu z plynu tak otáčky spadnou na 1600 a škube to se mnou jako v autoškole... Je to dost na hovno s timhle jezdit po městě nehledě na to že když vyřadim před přechodem tak mi lítaj ot. 1600 - 1800 a chodci na mě čuměj jak si myslej že to tůruju a chci je přejet
no prostě haluz. Teď se chci pustit do toho motorku v klapce, ale nevim jestli to nepostrádá smysl když to pak nebudu moct znovu nastavit kvůli tomu LPG. Nevíte o někom se stejnym problém?? Předem dík...
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
To spíš ten tvůj známý neumí reset klapky - základní nastavení. Já mám taky to samé auto se sekvencí a klapku jsem si čistil sám několikrát a otáčky mě nikdy po čištění nelítaly. Max chvilku byly zvýšené a pak se to ustálilo.
Ne každý, kdo se ohání tím, že dělá diagnostiku o tom něco ví. Mě stačila zkušenost s několika značkovými servisy. Neuměli to napíchnout ani na kabel a zjistili max. otáčky a "funkčnost" lambdy. Schválně v uvozovkách, protože může být zakarbonovaná a tak jí výměnáři v servisu vymění za novou, ale po příčinách stavu nepátrají. Pokud by si byl z Hané, tak bych ti doporučil Hetcla v Litovli http://www.hetcl.cz/index.php?id1=2&id2=1 . Borec co diagnostiku učí servisáky na škole a umí a je přitom levný. Vyměňovat jen součástky a nepátrat po příčinách umí každý vůl v autorizáku. Tahat prachy z neznalých zákazníků to jim jde. Nech si udělat pořádně diagnostiku. Jak to startuje? Co snímač otáček, snímač klepání atd.
Ne každý, kdo se ohání tím, že dělá diagnostiku o tom něco ví. Mě stačila zkušenost s několika značkovými servisy. Neuměli to napíchnout ani na kabel a zjistili max. otáčky a "funkčnost" lambdy. Schválně v uvozovkách, protože může být zakarbonovaná a tak jí výměnáři v servisu vymění za novou, ale po příčinách stavu nepátrají. Pokud by si byl z Hané, tak bych ti doporučil Hetcla v Litovli http://www.hetcl.cz/index.php?id1=2&id2=1 . Borec co diagnostiku učí servisáky na škole a umí a je přitom levný. Vyměňovat jen součástky a nepátrat po příčinách umí každý vůl v autorizáku. Tahat prachy z neznalých zákazníků to jim jde. Nech si udělat pořádně diagnostiku. Jak to startuje? Co snímač otáček, snímač klepání atd.
ex nebožka 1,6 lpg