Škoda Citigo
- radek.var
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové logo Škoda auto
Mně se líbí taky to stávající... Ale snad je to nové jen pracovní verze... 
Never say never...
Proč má ten ježek tak velký oko?
Každopádně za mě teda: NELÍBÍ!!
To je hnus, jdu blejt velebnosti

Ježek nemá zas tak velký
Na tomhle bych se nepodilel vyjma skartace
Na tomhle bych se nepodilel vyjma skartace
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Je mi na blití....

-
Dexter - FK
ještě že to nebude na těch našich strojích a ani na těch do tohodle roku 
-
Faster - FK
Co to je zas za módu poslední doby měnit loga a názvy firem který maj obrovskou tradici..ty manažeři snad přemejšlej zadnicema či co. Zmíním třeba změnu našeho KB Likéru na název Granette. To zní přece příšerně. Můžeme doufat že je nenapadne přejmenovat Škodu na Schade Motorwerke..to už by byl vrchol
Tohle logo je rozhodně krok zpátky..
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To bude nějaká kachna.
Logo má doznat změny, ale tohle je bastl, stím by se každej styděl vyjet z garáže. Nevěřím, že je to finální podoba.
Logo má doznat změny, ale tohle je bastl, stím by se každej styděl vyjet z garáže. Nevěřím, že je to finální podoba.
-
lucistrnad - FK
Jo tento článek jsem někde četla,ale bez těch fotek.Osobně tomu moc ale nevěřím ... Možná nad něčím takovým přemýšlí,ale logo to bde jiný.Toto mi přijde,jako když si dítko kreslilo 
-
Dejvid - FK
tak škodovku s takovym logem bych teda nechtěl prostě děsný

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No jestli je to final tak je to katastrofa
-
IUA - FK
tak teda musím souhlasit že to je opravsu hnus ten znak...fakt všechno jen zkazí 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Panenko Maria podsrpenská, vidíš to?!
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
A ve Škodovce můžou začít pátrat kdo to vyfotil 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
vždyť je to jedno
naše fely mají znaky ještě pěkný!
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
breta1 - FK
Na jednu stranu vynakládají lidé nemalé úsilí, aby zachovali tradici a původnost, na druhou stranu se pitomci snaží o pravý opak.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Já neDrahoš píše:A ve Škodovce můžou začít pátrat kdo to vyfotil
-
Snehulak - FK
no to je hnus velebnosti,to by šlo hodně rychle z auta dolů a přišel by ten co je teď. Sice se říká že vývoj nezastavíš, ale tohle???
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
No sice to neni nic moc ale chteli by jste mit na aute logo z roku 1923?
ja ne 
http://www.feliciaklub.cz/?id=typy_vyvoj_znaku
http://www.feliciaklub.cz/?id=typy_vyvoj_znaku
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
1923 ne, jelikoz jeste nebyli spojeni s L&K, ale na znak z roku 1925 bych byl hrdý 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
no nektere feldy ho maji na sobe 
Luka$
administrátor
administrátor
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Znak z r. 1925 používala na svoje tuning masky fa. Martínek
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Dyt to vypada jak nakresleny v malovani mym 5 letym bratrancem
neverim ze by klesli takhle dolu.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
thepromise - FK
V realitě je trošku jiné a věřte že až logo uvidíte na autě, vypadá o moc lépe než tady ten rozmazanej paskvil! A ač se mi líbí staré logo, to nové je snad ještě hezčí
viz třeba tohle auto, logo je defakto stejné, v každém modelu bude sjednocené s maskou a pozadí bude mít lehce zelený nádech...téměř podobné se představilo už v roce 03 na konceptu roomsteru:P

viz třeba tohle auto, logo je defakto stejné, v každém modelu bude sjednocené s maskou a pozadí bude mít lehce zelený nádech...téměř podobné se představilo už v roce 03 na konceptu roomsteru:P

-
medvedik
- Kontaktovat uživatele:
To se jim fakt nepovedlo 
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem, kdo to tu začne první obhajovat, že se mu to líbí. Takovej paskvil si ale obhajobu nezaslouží. Graficky je to krok zpátky do dob komoušů. Pokud chce Škoda měnit logo, potom jedině se vzhledem všech modelů. A to od základu. Nedokážu si představit, že by v typickým chromovým lemu masky bylo něco tak zapadajícího a nenápadnýho, jako to na těch konceptech.
Pokud se někdo pustí do petice za starý logo, podepíšu se pod to s naprostou radostí.
Pokud se někdo pustí do petice za starý logo, podepíšu se pod to s naprostou radostí.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Mozna si vetsina z vas nevsimla, ale Skoda nedavno lehce faceliftovala sve soucasne logo. Neni to ani rok. Porovnejte logo na FK a na webu SkodaAuto.
Zpet k udajne uplne novemu logu: poprve se objevilo na designove studii Roomster nekdy v roce 2003 a pak pozdeji na Yeti, Yeti II a Joyster.
Asi jsem jediny, ale me se nove, vyrazne modernizovane logo libi. Mam rad zmeny, hlavne kdyz se tykaji grafiky, ktera se po zmene stava modernejsi. Nebylo by spatne, kdyby nove logo na autech bylo jednobarevne, ale plasticke (treba jako ma VW nebo Audi). Me prijde soucasne logo zastarale, nove se mi libi vic a podle me jde s dobou. Ja jsem jednoznacne pro!
Zpet k udajne uplne novemu logu: poprve se objevilo na designove studii Roomster nekdy v roce 2003 a pak pozdeji na Yeti, Yeti II a Joyster.
Asi jsem jediny, ale me se nove, vyrazne modernizovane logo libi. Mam rad zmeny, hlavne kdyz se tykaji grafiky, ktera se po zmene stava modernejsi. Nebylo by spatne, kdyby nove logo na autech bylo jednobarevne, ale plasticke (treba jako ma VW nebo Audi). Me prijde soucasne logo zastarale, nove se mi libi vic a podle me jde s dobou. Ja jsem jednoznacne pro!

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
thepromise - FK
No alespon někdo kdo se mne zastane
ono až si na to lidi zvyknou a uvidí to na autě, uviděj že to neni tak strašný, prostě víc to logo zapadá do masky, když si člověk koupí superba za 1 300 000 kč s krásnou černou metalízou, nebude mu barvy chromu a laku bourat ta výrazná slepice:) každá automobilka se logo snaží nějak začlenit s designem automobilu.
Stojím si za svém a souhlasím s Alešem.
ono až si na to lidi zvyknou a uvidí to na autě, uviděj že to neni tak strašný, prostě víc to logo zapadá do masky, když si člověk koupí superba za 1 300 000 kč s krásnou černou metalízou, nebude mu barvy chromu a laku bourat ta výrazná slepice:) každá automobilka se logo snaží nějak začlenit s designem automobilu.
Stojím si za svém a souhlasím s Alešem.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Znak z r.1925 nevím jestli je na Fedách, ale na Fáčkách bývá a to na tuningových maskách,jinak to nové logo nic moc 
Když už by mělo být jiný logo, tak bych se možná vrátil k tomu, co se dávalo na užovky - samozřejmě patřičně upravenné.
Ale tohle je prostě jak od číňana
Však si vezměte vw, audi, seat, ford, opel, peugeot, citroen a další, tak sice mění loga ale decentně a postupně a ne takhle, že mnoho lidí by pak ani nepoznalo, že se jedná o znak škody 
Ale tohle je prostě jak od číňana
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Škodovka si zaslouží komplikovaný logo. Tradice výroby aut přes 100let. A teď by někdo chtěl, aby se na tohle zapomnělo. Je to jen snaha přiblížit Škodovku Číně, udělat z toho levnej produkt, bez jakékoliv dávky emocí. Tohle přece nemůže žádný srdcem Škodovák dopustit.
-
Martin_Happy - FK
prakticky je okřídlenej šíp stejnej, jen mírně dynamyčtější. Akorát zmizel černý lem s vavřínama a nápisem a prostředek si prohodil barvy a tady lidi vyvádí, jak kdyby se to podobalo renaultu 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, že toto logo je moderní, dynamický a to si myslím ke škodovce moc nejde. Kolik procent na prodeji mají sportovní vozy RS
Myslím, že škodovka, jako auto je zaměřený na široké masy lidí, kteří si žádají dopravní prostředek za lidovou cenu. A této politice by se měl přizpůsobit i desing, společně s logem. Na nadupaný auta to logo klidně může přijít, na obyčejný povozy mi to přijde, jako tuzing-kýč.
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Druhá poněkud zvrhlá teorie je, že negativní reklama je někdy ta nejlepší reklama a ten humbuk okolo je docela hlasitý a škodovku to nic nestojí
A nakonec teorie třetí je, že tento výmysl je pomsta Volkswagenu za Superb

-
Martin_Happy - FK
no, každopádně jesli to škoda udělá, my to stejně nezměníme
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Me to spíš příjde že si manageri v koncernu při poslední road-show řekli, že to Škoda logo je nějaký moc pěkný takový výrazný oproti ostatním v koncernu a to přece nejde aby ten koncernovej póvl měl nápadnější logo než ostatní
Musíme to změnit si řekli, popili nějaký to víno při prezentaci novýho loga, vojeli nějaký hostesky, zjebali pár podřízenejch a s pocitem dobře strávenýho večera naložili svoje tlustý prdele do A8 nebo Phaetonů a nechali se dopravit ke svejm tlustejm manželkám ...
tak sem si ulevil a tím pro mě kauza loga končí
tak sem si ulevil a tím pro mě kauza loga končí
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono s tím novým logem se plánuje i nová koncepce showroomů a myslím si, že ty se budou líbit. Takhle to vidět samotné je trochu něco jiného a třeba někteří pak řeknou, že to k novému designu sedí...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jestli ono u WV neleží škodovka tak trochu v žaludku, že se začíná lépe prodávat než jejich auta. 
-
gerrik - FK
bingo, leží, a dlouho, ale to už není novinka, někde je tu vlákno 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Já v tom vidím jednoduché tradiční logo bez zbytečností v podobě větévek bobkového listu apod. používané už někdy od 60. let po Favority